Mai intai, prinde-ma! Cap. 10

14.5K 1K 162
                                    

Capitol dedicat unei prietene bune, _Monserath !

  Sunt blestemat! Daca asa trebuie sa te simti cand incepi sa iubesti cu adevarat...sa-si faca cineva mila, si sa ma impuste! Daca Dumnezeu a vrut sa imi dea o lectie pentru toate ocaziile in care am fost un nemernic, i-a reusit din plin. Si tot el, imi dovedeste ca are simtul ironiei! Unealta cu care ma loveste nu e o femeie sofisticata, una cu care sunt obisnuit, ci o pustoaica obraznica dar al naibi de frumoasa, cu un temperament exploziv si de o sinceritate dezarmanta.
  Daca frumusetea e ceva cu care sunt obisnuit, tupeul cu care ma infrunta pustoaica e o noutate revigoranta, cat despre sinceritate...asta e de-a dreptul raritate! Femeile cu care am umblat nu cunosc acest concept si pentru a-si atinge scopurile obisnuiesc sa minta, sa linguseasca, sa insele, orice, mai putin adevarul!
  Soraya nu si-a ascuns niciodata sentimentele si toate ii sunt scrise in ochii superbi! Desi nu o spune cu voce tare e clar, nici ei nu-i convine! Si acum inteleg, de ce!
  Cand incepi sa iubesti, incepi sa pierzi bucati din tine si toate le daruiesti celui pentru care inima ta freamata, sangereaza si bate cu dor. Primul pas si primul compromis l-a facut ea! Eu, nemernic arogant, am respins-o! Acum, tremur de dor, de oboseala si de grija!
  Cat a dormit ea, atat am dormit si eu, si sunt foarte putine ore! Cand Rosa a ranit-o cu vorbe crude si grele, am suferit ca un caine! E prima data in viata mea cand am urat-o pe femeia care m-a iubit si crescut ,mai mult decat propria-mi mama, cu tot sufletul meu!
   Sunt la un pas de a-mi rupe gatul pe treptele de la intrare doar sa o pot vedea mai repede, sa o tin in brate, sa-mi simt fetita miscand in pantecul ei rotunjit. Cele doua zile petrecute impreuna au fost mai mult decat idilice, mi-au creat dependenta. M-a lasat sa o sarut, sa o ating, sa o tin in brate chiar daca in final mi-a facut vant din dormitorul ei, dormitor in care idiotul de mine, singur am alungat-o!
  Rosa ma intampina cu un suras ciudat pe fata iar Anna, una dintre cele mai tinere menajere, a carui sarcina e sa se ocupe numai de nevoile sotiei mele, zambeste stingherita dintr-un colt. E inca devreme si in mod normal Soraya e treaza la ora asta dar casa e cufundata intr-o liniste stranie.
- Unde e sotia mea? intreb nelinistit.
- In camera ei, raspunde Rosa.
- E bine? S-a intamplat ceva? I-ai spus ceva?
- Nici macar un cuvant! A vorbit doar ea! spune ironic.
  Nu mai astept nici o explicatie si urc treptele in fuga, cate doua odata.  Incet, sa nu o sperii, intru in dormitorul ce a devenit acum pedeapsa mea si...incremenesc. Corpul mic al sotiei mele este infasurat de labele blanoase a ursului pe care l-am zarit o singura data, in casa ei. Revelatia ma loveste napraznic si ma simt mai josnic decat as fi crezut vreodata.
Adevarul a stat sub ochii mei prea orbi sau prea indiferenti, si e unul atat de...dureros! Pentru prima data vad siguratatea unui copil ce si-a pierdut mult prea curand parintii si a fost iubit doar de-un batran bolnav. Afectiunea calduta din partea celorlalte rude a durut probabil mai rau decat ar fi facut-o indiferenta sau rautatea fatisa a verisoarei ei, Claire.  Poate e absurd dar noi oamenii, preferam compasiunea in locul milei si ea doar asta a primit, mila! De aici si dorinta de independenta pe care i-am furat-o, de data asta, eu!
Doarme atat de profund incat sunt tentat sa-i iau pulsul doar sa ma asigur ca traieste. In ciuda sarcinii destul de avansate, acum, arata mai mult a copil, un copil de care ma indragostesc cu fiecare minut care trece.
  Parul lung si despletit ii acopera jumatate de fata si nu rezist tentatiei de a-mi trece degetele prin el. Incet, delicat, dau buclele matasoase la o parte si imi plimb privirea pe chipul acum relaxat de somnul odihnitor. Un picior lung si subtire sta aruncat peste pilota groasa, tricoul lung si larg e ridicat deasupra coapselor acoperite doar de un petic de dantela alba...iar eu incep sa salivez ca un adolscent ce rasfoieste pentru prima data o revista porno.
Sunt un porc dar nu ma pot abtine! Nu am uitat arsita ce m-a inconjurat cand eram adanc ingropat in trupul ei chiar daca asta a fost o singura data si acum mult timp.
Parasesc dormitorul plin de regrete dar cu un plan optimist. Nu am ravasit atatea asternuturi fara sa invat ceva despre femei, femei versate si care au facut din seductie o arta. Chiar daca nu mi-a zis, stiu ca Soraya nu numai ca ma place dar nu-i sunt deloc indiferent si am sa profit cat pot de cartea asta. Da, nu joc cinstit si mai grav, nu-mi pasa! In dragoste si in razboi sunt permise toate armele! Nu am spus-o eu dar omul a avut dreptate!


Mai intai, prinde-ma!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum