Mai intai, prinde-ma! Cap.3

22.7K 1.2K 118
                                    

Ce sper ca va ramane aici, asta daca nu o ia razna din nou, e pentru voi, scumpelor! Pentru toate!

La naiba! Eu si cu gura mea bogata, un izvor nesecat de belele ! Si asta inca din copilarie!

Stupoarea barbatului de deasupra mea ma face sa ma indoiesc de farmecele mele, ai zice ca vreau sa-i fur virginitatea! Stai! Poate tot ce s-a intamplat inainte si tot acel card de domnisoare cu care s-a etalat, face parte dintr-un scenariu bine pus la punct, menit sa-i mascheze adevarata orientare.

Si dracusorul care imi tot sufla in ureche e prezent si astfel ma trezesc vorbind:

-Esti gay!

Daca inainte era stupefiat, acum e al naibii de...infuriat. Cuta adanca ce-i brazdeaza fruntea si muschiul ce se zbate nervos pe maxilar, ma duce cu gandul la un asasin ce se gandeste cum sa-si chinuie victima inainte de actul final.

-Esti beata!

E randul meu sa ma incrunt si pufnesc total neelegant pentru o doamna. Cine a zis ca sunt o doamna?!

-Nu sunt beata! Nu am fost nici macar o clipa! Putin obosita, da!
Ma scuz iritata, neobservand ranjetul larg ce i se asterne tot mai mult pe fata.

-Am inteles! Nu esti beata! Nici eu nu sunt gay! Pot sa-ti demonstrez!

Ultima propozitie ma amuteste si incep sa constientizez ceea ce i-am cerut si cum tupeul, si curajul sunt trasaturile mele predominante, spun usor ironic:
-Asta parca ti-am cerut si eu!
Ochii ce ma privesc acum staruitor, sunt de un verde crud si o flacara mocneste adanc in ei pe masura ce-i plimba pe pielea mea dezgolita.

In urma privirii socant de directe si atatatoare, trupul mi se incinge treptat, ajungand in final sa arda din nou de dorinta, dorinta ce alunga si ultimul rest de ratiune cand soptesc cu o voce pe care nici eu nu mi-o recunosc:

-Fa dragoste cu mine!

Un geamat lung si ragusit ii scapa din pieptul lat ce imi acopera privirea si isi zdrobeste buzele lacome de gura mea infometata. Sarutul e adanc,umed si greu, ma seaca si ma umple de curaj, de sentimente noi si infricosatoare. Pasiune impletita cu nebunie!

Fiecare particica din mine tanjeste dupa mainile mari ce-mi dezmiarda bland pielea, soptindu-mi incantat si uimit:

-Dumnezeule, ai cea mai fina si delicata piele! Ma inebunesti, fetito!

Fetito!Cuvantul ma raneste, ma provoaca si plina de curaj imi plimb mainile senzual pe spatele lui, simtind cu satisfactie muschii ce se contracta sub palmele mele. Curioasa, le cobor incet pana ajung la soldurile inguste si imi strecor usor degetele sub boxerii ce-i imbraca trupul.

-Usor, micuto! Nu vreau sa ne grabim!

Confuza si putin rusinata imi ridic mainile spre umerii lati si apoi mai sus, in parul negru si des,
aducandu-i din nou gura peste a mea. Imi prinde intre dinti buza de jos si strange usor pana la limita durerii, sugand-o apoi bland, masand-o tandru cu limba.

Micile mele oftaturi de placere se schimba in gemete lungi cand buzele lui pornesc intr-o calatorie lenta de-a lungul trupului meu. Sarutari marunte imi mangaie maxilarul, coborand pe gat si oprindu-se asupra sanilor umflati si excitati, un strigat infundat parasindu-mi gura cand sfarcurile tari si dureroase sunt inghitite de gura lui lacoma.

Senzatia e naucitoare, dorinta impletita cu o dulce durere, coapsele arcuindu-se involuntar spre creasta dura ce-mi mangaie pantecele, un foc lichid izbucnind in adancul meu.

Nu pot sa cred ca eu sunt femeia nerusinata ce se zvarcoleste sub barbatul masiv ce m-a acoperit in intregime, impingandu-mi adanc sanii in gura lui magica ce suge cu putere sfarcurile intarite.

Mai intai, prinde-ma!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum