hikayeler

5.3K 70 14
                                    

Um, tamam, başlıyorum.

Öncelikle bu bir nottur. Bölümler gelmediği için üzgünüm. Uyku düzenim bozuldu, kendimi ayarlayamıyorum açıkcası biraz da canım istemiyor... Üzgünüm. Zaten sanırım kimse wattpad'e hikaye yazmak için yaklaşmıyor, çünkü bildirimlerim hikaye açısından bir ölü.

Neyse, neyse. Uzatmadan BU UZUN NOTU YAZMA AMACIM tamamen sizin içindir, benimle alakası yoktur :-)

Size yayınladığım tüm hikayelerimi tanıtacağım bu bölüm, sizde hoşunuza gideni okursunuz zaman geçer. Bende bölümleri çevirememem yüzünden biraz rahatlamış olurum. Pekala başlıyoruz!!

Muke hikayelerim;

Secretary
Konu; Patron Michael ve kadın elbiseleri giymeyi seven sekreter Luke'un bölümler ilerledikçe yakınlaşmasını anlatıyor. (Devam ediyor.)

Lace
Konu; Michael soyunma odasında kadın kıyafetleri giyen Luke'u yakalıyor. (Devam ediyor.)

Tradley hikayelerim;

Tradley AF
Konu; The Vamps grubunun solisti Bradley Simpson ile (ramazan :D) davulcusu Tristan Evans'ın birbirine ne kadar yakıştığını anlatan bir AF kitabı. (Devam ediyor.)

Youtube
Konu; Tristan Evans dünyaca ünlü bir YouTuber ve kıvırcık saçlı bir çocuğa çarpıyor. Ve tüm dünya kıvırcık saçlı çocuğu arıyor. (Devam ediyor.)

Messages
Konu; Tristan ile Bradley'in mesajlarını içeren bir kitap. Sexting denilebilir(?). (Devam ediyor.)

Cashton Hikayem;

Jealousy To The Extreme
Konu; Cashton one shot. Ashton ona ait olan Calum ve Luke'u yakıştıran hayranları görünce biraz fazla kıskanır. Calum erkek arkadaşını sakinleştirebilecek ve onu sevdiğini ikna edebilecek tek kişidir. (Tek bölümlük, bitti.)

Teen Wolf&Selena Gomez
Stella Argent
Konu; Teen Wolf dizisinde Selena Gomez, Stella Argent karakteriyle oynasaydı nasıl olurdu? (Devam ediyor.)

Tek bölümlük hikayelerim;

Merlin, Not Averse (Merthur)
Konu: Merlin dizisinin Merlin'i ve Arthur'uyla ilgili tek bölümlük bir hikaye. Arthur, bir sürpriz için Merlin'i yatağa sürükler.

Shadowhunters, don't give up on me (saphael)
Konu; Simon, DuMort Oteline geri döner. (1x13 bölüm sonrası) Shadowhunters dizisinin 1. sezon final devamı niteliğindedir.

muke imagines |fluff&smut|Where stories live. Discover now