giant|smut|

4.6K 51 60
                                    

"Lütfen..." Siyah saçlı çocuk, genç oğlan aletinin ucunu emer ve dilini zevk sıvısı sızdıran yarığa bastırırken inledi.

"Sabırlı ol, koca çocuk." Luke dev çocuğun kendi merhameti altında olmasını severken sırıtarak söyledi.

Büyük çocuk kendini tutan engellere karşı çırpındı ve kırmızı aletini sürtecek bir yer bulmak için kalçalarını hareket ettirdi. Göz bebekleri genişlemiş ve ter koyu saçlarını alnına yapıştırmıştı.

İnlemesini bastırmaya çalıştı ama başarısız oldu, Luke'a yavru kedileri hatırlatan küçük sızlanmalar çıkardı.

"Ne istiyorsun Michael?" Büyük çocuğun karnına oturdu ve öne doğru eğildi, ona zevkle küfür eden basketbolcunun hassas meme uçlarına dişlerini sürttü.

"Tekrar küfür ettiğini duymak istemiyorum, açık mıyız?" Luke'un elleri Michael'ın boynunu yakaladı, sıkarak gözlerinin içine baktı.

Koyu saçlı çocuğun hareketleri dondu ve nefes almaya çalışırken yutkundu. "Evet efendim." diye soludu ve Luke ellerini geri çekti.

Bir kısmı derhal büyük oğlanın büyük aletinin üstüne oturmak istedi ama basketbol takımının yıldızına biraz daha işkence etmek istiyordu.

Michael'ın aletini deliğine sürtmeye başladı, külotunun ince dantelleri içine kaymasını engelliyordu.

"Eminim beni hissetmek istiyorsun, değil mi Michael?" İnledi, hızlıca yukarı ve aşağı hareket etti, kıçına aleti sürterken aynı anda kendini okşuyordu. "Beni o kocaman aletinle doldurman için sabırsızlanıyorum. Beni herkesten daha fazla esnetmeni istiyorum, muhtemelen çok acıyacak ama çok ama çok iyi olacak. Belki yarın yürüyemem bile, böylelikle herkese beni ne kadar iyi becerdiğini gösteririm. Açık ve kapanamayan bir delikle dolaşırım çünkü senin o büyük aletin kıçımı mahveder."

Luke aletini elinde seğirirken hissetti ve diğer çocuğun çok yakın olduğunu biliyordu. Sadece aletine biraz daha asılacaktı ve oyun bitecekti. Bu yüzden gelmesini engellemek için aletinin ucunu sıktı. "Bunu severdin, değil mi? İçime girmeden önce bile seni boşaltacaktım..."

Michael şimdi gerçekten ağlıyordu. Aleti çok acıyordu ve aşağıya bakabilirse, aletinin rahatlamak istediği için kırmızı ve mor görüneceğini biliyordu. Kalçasını sürtünme için biraz kaldırdı ama bu Luke'un göğüslerini sıkıştırarak bir kez daha ağlamasına neden oldu. 

"Luke, lütfen." Sarışın çocuğa bakarak inledi ve kalçalarını hafifçe oynattı. "Boşalmama izin ver." Koyu saçlı çocuk yalvarmaya bile başladı ve sarışın o kocaman adamı kontrol altına almaya bayıldı. 

Michael berbattı. Gözyaşları yanaklarından akıyordu ve genç çocuk onları hızlıca öptü. "Bunu senin için iyi yapacağım. Sadece biraz daha bekle, koca çocuk." Kulağının yanına fısıldadı, soluk ve yumuşak teninde hemen hemen parlak kırmızı bir çiçek gibi açan ısırık izini emdi. "Önce kendimi hazırlamalıyım. Kıçıma tamir edilemeyecek bir hasar vermek istemeyiz, değil mi?"

Sarışın oğlan, Michael'ın ağzına iki parmağını sokmadan önce büyük oğlanın başını sallamasını bekledi. "Em onları." Michael yaşlı gözlerle ve ağzındaki parmakların etrafındaki yalvarmalarla öğürene kadar parmaklarını boğazına kadar götürdü. 

Bir kereliğine mahsus nazik olan Luke, parmaklarını çıkardı ve hafifçe gerinerek yavaşça önündeki büyük alete sürtündü.  Yumuşak sürtünmenin Michael'ın ihtiyacını azaltacak hiçbir şey yapmadığını, onun yerine onu sinirlendirdiğini biliyordu.

"Mmmhh yaklaşıyorum..." Üçüncü bir uzun parmağını eklerken mırıldandı ve kendisini daha önce hiç sahip olmadığı en büyük alet için hazırladı. "Ama bunun için yalvardığını duymak istiyorum, tamam mı?"

Koyu saçlı çocuk aceleyle başını salladı ve hemen yalvarmaya başladı.

"İhtiyacım var, lütfen Lukey. Çok acıtıyor. Aletime dokun, bir şeyler yap, daha fazla dayanamıyorum. Her şeyi yapacağım, sadece bir şeyler yap." Çaresizlik içinde hıçkırarak ağlamaya başladı ve genç çocuk bunu duyduğunda midesinde hoş bir karıncalanma hissetti.

Diğer erkeğin sınırlarını test etmek ve onu daha fazla kızdırmak, saatlerce sınırlandırmak ve orgazm için günlerce çaresiz kaldığı için yalvarmasını istedi, ama bunun büyük çocuk için yeni olduğunu biliyordu. Bugün çok fazla zorlamayacaktı.

Bu yüzden külotunu kenara çekti ve uzunluğu boyunca bir prezervatif yuvarladıktan sonra kafasının içinde kaymasına izin verdi. İçine aldığı her şeyden daha büyüktü ve canını yakıyordu, dört parmağıyla kendini germesine rağmen hala deliğinin yırtılacağını hissediyordu.

Bunu sevdi, yanıkları ve gerginlikleri sevdi ve Mikey'in kalçasını ileri atılmaması için tutarak yavaşça oturdu. "Kahretsin, çok büyüksün... Çok iyi acıtıyor. Bunu çoktan sevdim... Tamamen içimde bile değilsin."

İşkence edercesine tüm uzunluğu yavaşça içine aldı ve tam dibe oturdu. "İyi hissettiriyor, Michael." diye fısıldadı, çenesini öpmek için öne eğildi ve diğer oğlanın dudaklarını yaladı. "Ama daha başlamadık bile, değil mi? Hareket etmemi ister misin?" Koyu saçlı oğlanın sol göğsünün etrafını parmağıyla dolaştı. 

"Lütfen." Altındaki adam ihtiyaçla inledi, ona işkence yapmayı bırakmaya karar verdi ve kalçalarını aşağı yukarı hareket ettirmeye başladı. 

Michael'ın kulağına kirli küçük şeyler fısıldadı ve içindeki büyük alet prostatını sıyırdığında tizleşen inlemeler bıraktı.

Büyük oğlan sert bir yukarı itme yaptığında ve özel yerini tam olarak vurduğunda, Luke kaybetti.

Dizleri titriyordu, altındaki kaslı göğüse düştü ve nefesini düzeltmeye çalıştı. Gözlerini kapattığında ve ağzında tuhaf bir tat olduğunda tam anlamıyla yıldızları gördü. Orgazmının yakın olduğunu hissederken kendini kasarak Michael'ın da inlemesini sağladı. 

Bir kısmı onu çözmek ve her ikisi de gelene kadar büyük çocuğun onu becermesine izin vermek istedi. Fakat daha büyük bölüm sorumlu kalmaya ve altındaki büyük çocuğu kontrol etmekten gücü kesilinceye kadar kontrol etmeye kararlıydı. 

Bu yüzden tüm gücünü topladı ve midesinden aletinin ucuna kadar giden tanıdık bir karıncalanmayı hissedinceye kadar aleti daha hızlı sürmeye başladı, hızlıca yukarı aşağı yapıyor ve kendini uzun alette sallıyordu, kendine bir kez dokunmadan yüksek sesli bir inilti ile boşalmasına neden oldu.

Ancak Michael'ın prezervatifine sadece saniyeler sonra geldiğini ve koyu saçlı çocuğun birkaç kez ismini söylediğinde kalktığını çok zor hissetti.

Michael kelepçelere karşı mücadele etti ve bir şeyler fısıldadı, duyuyordu ama anlamıyordu. Luke sersemlemiş, en güçlü orgazmdan sonra tükenmiş hissetti. 

"Beni çöz Luke."

Michael, Luke'un uykuya dalmak üzere olduğunu ve neredeyse bir saat boyunca işkence eden genç çocuğun rahatlamak için ona ihtiyacı olduğunu fark ediyor gibiydi. 

Kelepçelerin gevşediğini hissettiğinde kollarını narin ve çok daha küçük olan adamın etrafına sardı ve onu kendi üzerine çekti.

Hiçbir şey söylemedi, ihtiyacı da yoktu. Her ikisi de sessizlik içinde rahattı ve sadece anın tadını çıkardı.

Birbirlerini zar zor tanıdıkları halde, birlikte olmak doğru hissettiriyordu ve Michael onun gitmesine izin vermek istemiyordu. Asla.

Sonunda uykuya daldılar ve Luke sabah uyandığında, büyük adam ve kıçına baskı yapan sert bir alet tarafından dürtüldüğünde gülümsedi ve ilk defa kaçmaya ihtiyaç duymadığını hissetti.

...
Herkes 2015'teki kadar mukecu mu ya da muke diye bir şey kaldı mı, bilmiyorum. Ama bakın, ben hala buradayım ve benim gibi hala hayattan zevk almayan insanların olduğunu biliyorum. Bu yüzden,

MERHABALAR

muke imagines |fluff&smut|Where stories live. Discover now