Capitolul 1

1.9K 115 17
                                    

   Stau in pat si mă uit la ce au mai postat prietenii mei de pe facebook. Contul ăsta anonim a fost o idee destul de bună. Oamenii nu se mai prefac că te plac atunci când nu știu cine ești.

     Las telefonul pe pat si mă duc spre balconul camerei. Când privesc pădurea de acolo mă simt de parcă m-aș detașa de lumea asta.
     

    Petrec cam 20 minute privind spre padure si reflectand la viata mea destul de plictisitoare. Pădurea asta cred ca e cel mai neobișnuit lucru din viata mea.

     Stau si privesc pădurea și stele în fiecare seara cam de.. Nu stiu.. Cred ca de atunci cand am învățat să merg?! Da cam de atunci. Mereu m-am simțit atrasă de padure.. Știți cum unii se plimba de nebuni prin parc cu orele cand se simt prost? Ei bine, eu plec in padure. Pun lesa câinelui și plec cu el in padure. Stau acolo până când mă simt mai bine. Am si un loc al meu.. E la intrare in padure, iar de acolo se vede tot orașul. E doar o porțiune de pământ care e mereu verde. Nu stiu de ce sau cum, dar e așa mereu. Îmi place să îl numesc ,,colțul meu de natura". E chiar frumos sa stau acolo si sa privesc orasul la rasarit, apus sau in mijlocul zilei cand razele soarelui ating usor micul meu colț de rai incalzind iarba.
     De obicei, tin catelul langa mine si el incearca sa se joace cu mine, dar de cele mai multe ori sunt cu gandul in alta parte, iar incercarile sale sunt in zadar.

    Ma intorc in camera si iau telefonul. Observ ca am cateva notificari, dar una dintre ele imi atrage atentia, e o cerere de prietenie de la un baiat ,, Jake Daniel". Ok... Numele său într-un fel e comic, mă face să mă gândesc la băutură.
Mă uit la câteva din pozele sale și pare destul de drăguț, ii accept cererea deși nu ințeleg de ce mi-a cerut mie prietenia.. Ok poate doar vrea sa aiba mulți prieteni pe cont.
- Katy, hai la masa! ii aud vocea mamei mele.
Cobor scările in grabă, deoarece chiar imi era foame.
- Cum a fost la antrenamente? mă intrebă mama.
- A fost bine! Ma descurc din ce in ce mai bine dupa spusele antrenorului. spun in timp ce înfulecam bucata de gratar din farfurie.
    - Am terminat, ma duc in camera. spun repede și părăsesc incaperea.
- Ok scumpo!
Fug pe scari pana in camera mea gândindu-mă ca mai e putin si se implineste un an de cand fac antrenamente cu un domn profesor cu speranță ca peste aproximativ un an cand voi aplica la academia de politie sa intru cu brio.
Imi indepartez aceste gânduri realizand ca sunt deja in camera mea. Iau telefonul vrând sa citesc pe wattpad, dar observ ca am un mesaj de la tipul ala Jake.
Primit : Bună
Trimis: Hei
Primit: De ce ,,Anonim"?
Trimis: De ce nu?
Primit: Pai atunci de ce nu ai nicio poza?
Ok deja e cam prostuț.
Trimis: Pai daca fi postat poze cu mine nu mai eram anonimă.
Primit: Mda și cum te cheama?
Trimis: Pai vrea sa fiu in continuare anonimă. Nu am de gand sa ii spun cine sunt. Imi place sa privesc lumea asa din umbra..
Primit: Okey... Atunci iti voi spune pisicuța anonimă.
Trimis: De ce ,,pisicuța anonimă"? Ok.. Deci tipul asta mi se pare din ce in ce mai ciudat.
Primit: Pentru ca pari drăguță ca o pisicuță.
Wow.. A zis ca par drăguță.. Nu stiu de ce, dar inima mea bate foarte tare in acest moment. Eu azi 20 noiembrie 2016 cred ca incep sa innebunesc daca cred ca un strain e drăguț doar pt ca imi spune mie ca eu sunt drăguță. Ironic, nu? .. Nu ii mai raspund pentru ca incepe sa ma enerveze.
Mă așez mai bine in pat lasand telefonul la incarcat si incercand sa adorm.

Bună! Sper că vă place primul capitol. Aștept părerile voastre.
La media o aveți pe Katy.
Lexy out. :)❤

Puterea Legământului I Where stories live. Discover now