Capitolul 20

765 66 12
                                    

    - Am luat o decizie. spun simplu și cei doi ma privesc cu interes.
    - Ce o sa faci? intreba dragul meu var.
    - Mă intorc acolo... Au nevoie de mine si eu de ei. spun cu o tenta de tristete in glas.
    - Ai ales intelept. Sa nu spui nimanui ca ne-am intalnit aici scumpo. spune mama, iar apoi amandoi dispar in neant imaginea din fața ochilor mei devenind neagra.
    Aud bibaitul aparatelor si îmi dau seama ca sunt in spital. Mana dreapta îmi este stransa puternic de cineva si incerc sa deschid ochii, dar îmi este imposibil, incerc sa strig, dar cuvintele nu îmi ies.. Parca creierul meu nu raspunde cerintelor mele.
   Îmi concentrez toata forta din mine și sar ca arsa in fund deschizand ochii si privind in jurul meu. Îl vad pe Jake care doarme cu mana mea intra lui.. E asa scump.. A adormit pe scaunul de langa patul meu si îmi strange mana in somn. Cat de dulce...
   Mă aplec spre el, desi simt dureri ingrozitoare la tampla și îi ating usor buzele catifelate și vad cum incepe sa reactioneze. Îmi raspunde la sarut intr-un mod tandru care îmi face inima sa bata de 2 ori mai tare... Probabil asta e si motivul pentru care doctorii au intrat grabiti in sala si s-au calmat atunci cand au intrat si m-au vazut treaza sarutandu-l pe Jake. Adica normal ca i-am speriat... Inima mea batea ca nebuna si asta se putea vedea pe aparatele la care inca nu sunt conectata.
    - Domnisoara, nu aveti idee ce ne-ati speriat. spune un doctor si eu ii zambesc inocent. Domnule Morgan, va rog sa parasiti incaperea! Domnisoara Smith are nevoie de odihna dupa cele patru zile de inconstiență. continua doctorul si eu raman cu gura cascata. Patru zile?!?
    - Patru zile?!? E o gluma, nu??
intreb si cei doi se uita ciudat la mine.
    - Din pacate nu, domnisoara. Am avut momente in care am crezut ca o sa va pierdem. spune doctorul, iar eu cred ca stiu la ce se refera... Inainte sa ma decid sa raman.. Atunci cand am vazut-o pe mama, am vrut sa raman acolo.. Eram sigura ca nu vreau sa ma mai trezesc. Probabil asta a declansat ceva in corpul meu si chiar era sa nu ma mai trezesc.
     - Domnule doctor, eu nu plec. il aud pe Jake, dar ar cam avea nevoie de odihna si el.. Poate un dus si ceva de mancare.. Deci o sa il trimit acasa.
      - Jake, du-te acasa, fa un dus, mananca ceva si ai putina grija de Taz.. Dai sa manance si scoate-l la plimbare, te rog. ii spun si îi zambesc frumos.
       - Nu îți face griji pentru Taz, iubito. Am mers in fiecare dimineata si seara la el si i-am dat mancare si l-am scos afara.
       - Tocmai mi-ai spus iubito? îl intreb uimita si lui ii apare pe fața o expresie de genul ,, Da, chiar am facut-o".
        - Da, pai dupa ce s-a intamplat intre noi...
        - Ce s-a intamplat?? Tot ce imi amintesc e ca ultima data cand te-am vazut te saruta-i cu o blonda langa masina, asa ca nu venii la mine sa imi spui ,,iubito". îi spun rece, desi imi amintesc perfect ce s-a intamplat acum patru zile.
        - Și banuiesc ca nu îți amintesti nici ca acum cateva minute chiar tu m-ai sarutat, nu? spune și isi ridica o spranceana aratand adorabil... M-a prins. Ahh.. Firar sa fie! Tu și fața aia a ta adorabila si buzele alea ale tale care parca striga ,, saruta-ma".. Ahhh!!!!
     - Voiam doar sa vad ce spui. spun incercand sa fac o scuza cat mai ok.
     - Cum spui tu.. spune el amuzat.
     - Fugi acasa si fa ce ti-am spus, Jake. spun și îl privesc rece.
     - Gata sefa! Nu te mai uita asa la mine că mă sperii pisicuța mea. spune si eu arunc cu perna in el in timp ce el incerca sa imi lase un sarut.
  Il vad ca da sa se indeparteze suparat, dar il opresc.
      - Daca pleci fara sa ma saruți te castrez. îi spun si el se uita cu o  expresie pe față care striga ,, Ești nebuna!".
      - Și să ratezi sa ai un Jake junior prin casa?? Nu îmi spune ca nu vrei copii! spune el si se uita intrebator la mine.
      - Ai ghicit! spun si el se uita dubios la mine. Nu vreau copii si cu atat mai mult nu as vrea copii cu tine. spun la fel de rece si el se intoarce si pleaca. Jakeee!!! Stai!!! Glumeam si eu!!! strig dupa el, dar nu pare ca s-ar mai oprii. Nu iese bine el pe usa ca intra nebunii mei impreuna cu tata si mama mea vitrega.
  O vad pe Karina cum sare la propriu pe mine si ma ia in brate pupandu-ma pe toata fața spunand cat se bucura ca m-am trezit. Stau si vorbesc cu ei despre cele intamplate si cum am ajuns aici.. Ce s-a intamplat in seara accidentului, etc.

Puterea Legământului I Where stories live. Discover now