Capitolul 24

725 58 0
                                    

           Lectură plăcută!
    

    * Perspectiva lui Jake *

     - Morgan!! aud niste tipete in jurul meu si din instinct ma ridic in picioare gata de atac.

   O vad pe doamna Mitchell cum se uita la mine amuzata, dar si cu o expresie serioasa.. Nu stiu cum reuseste, dar chiar asa arata fața ei.
      - Imi cer scuze. Nu mă simt prea bine. spun si ma prefac ca imi e rau, desii imi era doar somn. La franceza mi-am gasit si eu sa dorm.. Adica nu e ca și cum doamna Mitchell este cea mai rea profesoara din scoala. O, ba da, chiar este. Doamna Mitchell zis si domnisoara Mitchell, pentru ca desi are saizeci si cinci de ani nu a fost casatorita niciodata si nici copii nu are, insa nu suporta sa i se zica ,,domnisoara". Am facut odata greseala asta prin clasa a 5-a și s-a terminat cu mine cu fața rosie. Am avut mirificul noroc ca doamna Mitchell să se transfere chiar la liceul la care m-am mutat si eu anul asta.
  
     Inca îmi amintesc de ce am fost trimis la liceul asta si sincer nu regret. Nu am stat in alt oras sau altceva, dar eu nimerisem in alt liceu nu la foarte mare departare de asta.

     Flash back.

    - Mamă, chiar trebuie ma mut din liceul asta doar ca o supraveghez pe Katy Smith? Pe bune?! O misiune mai penibila nu mi-ai gasit? Am aproape 18 ani si tu pui plimb dupa fundul unei râzgâiate.
         - Nu a fost deciaza mea, Jake, daca vrei îți fie bine în haita o sa faci ce e bine.

      End flash back.

       - Morgan, nu ma duci tu pe mine cu zaharelul! In biroul directorului!! Acum! spune rastit si ma trezeste din amintirile mele.  Vad cum fața ei este rosie de nervi si ochelarii sai roz cu forma ochilor de pisica mai au putin si ii cad de pe nas.
    Mă conformez si mă ridic de pe scaun. Îmi intorc privirea prin clasa si incerc sa dau cu ochii de Katy care mi-a spus la pranz ca avem franceza impreuna..
      Ies pe hol și mă indrept spre cabinetul directorului când văd cum usa unei debara cade. Mă dau intr-o parte si vad o Katy nervoasa iesind de acolo.
         - Jake!! Spune-mi unde e javra aia de Charlote! spune ea nervoasa, ochii ei verzi incep usor, usor sa se faca negrii si asta nu e deloc bine. Trebuie sa o scot de aici cat mai repede.
      Chiar nu inteleg care e faza cu ochii nostri negrii. Ceilalti varcolaci ii au galbeni, insa eu si Katy ii avem negrii, oare mai exista cazuri de genul? Mda ce intrebare am si eu.. Logic ca mai exista.. Ca doar nu om fi noi unicati, de fapt Katy e, dar eu nu sunt vreun varcolac cu puteri deosebite.
   
      - Katy, nu stiu unde e Charlote, dar tu trebuie sa iesi de aici pana nu te transformi. spun și ma duc spre ea, dar incepe sa ma maraie. Stai, stai, stai.     Tocmai a marait la mine?!? Cat tupeu pe ea.
        - Potoleste-te, Katerina! stiu ca nu ii place sa ii zic asa, dar poate o mai trezesc. Ochii ei sunt inca negrii.
         - Jake, nu plec nicaieri pana nu o gasesc pe idioata aia! tipa ea la mine si cred ca in curand cineva v-a iesii la noi si nu se va termina bine.
         - Îmi pare rau! spun si o vad cum se uita comfuza la mine, dar fug spre ea si o iau in brate in stilul mireasa si îmi folosesc puterile ajungand imediat in baia fetelor cu ea. Acolo era o fata de clasa a 9-a care se uita la noi ca la extraterestri.. Ii fac semn sa iasa de aici si aceasta se conformeaza imediat. Incui usa baii si o las pe mica razboina jos.
       - Katy, daca nu te opresti acum o sa ai prima transformare in scoala si sigur o sa omori o persoana nevinovata! Chiar vrei asta? o intreb si vad cum ochii ei isi revin la culoarea initiala, de care m-am indragostit.
        - Poate ai dreptate.. spune și mă ia imbratiseaza punandu-si capul pe piptul meu.
        - Vrei sa mai ramai? o intreb desii eu o sa o duc acasa oricum. Nu e in apele ei zilele astea.. Nu stiu ce e cu ea.
        - Nu vreau. Vreau doar sa o prind pe nenorocita aia. M-a inchis in debara. Auzi la ea.. Pana si un om normal putea scapa de acolo, dar eu.. spune Katy amuzata. Eu tot nu inteleg cum ai putut sa fi impreuna cu o fata atat de proasta. spune si ma incrunt. Da bine Charlote e proasta, e foarte proasta, dar nu am fost cu lipitoarea aia de buna voie.. Nu credeam că (,) Kity chiar ar crede asta.
       - Am fost obligat sa fiu cu ea, Katy.. Nu am vrut niciodata. spun și îmi dau ochii peste cap.
       - Tu mereu ești obligat sa accepti lucruri... spune ea si stiu ca se refera la posibila mea logodna cu nesuferita aia.
        - Stiu, pitico, dar îți promit ca nimic nu ma v-a face sa renunt la tine. ii spun si o sarut pe tampla. O vad cum mormaie si se ridica pe varfuri spre mine. Isi lipeste buzele firave de ale mele si incepe un sarut patimas.
        Ne despartim din sarut si ea isi pune capul din nou pe mine. O iubesc mult.. Nu stiu ce m-as face fara ea și jur ca nu o sa ne mai desparta nimeni si nimic.
        - Asa da. Nu prea ai mai vrut sa mă saruți, raule. spune ea ca un copilaș mic si bune botic.
       - Îmi era frica să nu mă respingi, ingeras. spun si ea se incrunta. Iubito?
       - Da? spune ea si smaraldele ei intalnesc intunericul ochiilor mei.
       - Mai esti suparata pe mine? spun si ea isi lasa privirea in jos de parca ar gasii raspunsul pe gresia baii. Astept sa imi raspunda, dar parca nu isi gaseste cuvintele sau poate nu stie raspunsul.
         - Nu stiu, poate puțin.. Sper ca nu ai uitat ca trebuie sa ma recuceresti. spune si eu ma uit urat la ea.
          - Dar noi inca suntem impreuna, nu? spun cu o oarecare indoiala.
           - Nu stiu, dar să nu te prinda pacatul sa te duci la alta, tot al meu esti si eu mereu am trait dupa divizia ,,Ce e al meu, e al meu si nu impart cu nimeni.". spune si îmi mangaie obrazul.
           - Hmm si eu care mă gandeam sa ma duc in club diseara. spun incercand sa o enervez. Se uita urat la mine si dupa cum o stiu imi v-a arunca o replica buna.. Poate nu am facut bine ca am spus asta.
            - Merg si eu. Cred ca il chem pe Dominic sa mearga cu mine. spune și e randul meu sa ma incrunt.
            - Iubire, si eu traiesc dupa aceleasi vorbe, deci atat îți trebuie... dau sa mai continui sa spun ceva, dar suntem intrerupti de cineva care trage de usa.. Asta nu e bine.
       

     - E cineva acolo??? aud o voce pitigaiata si îmi dau seama ca sunt divele scolii.
    
     - Jake, nu vreau sa vada astea ca am fost aici cu tine.. o aud pe Katy cum imi sopteste.
     - Stai linistita, numai sa iti spuna ceva ca le fac afiș publicitar. spun si o iau de mana ca sa deschid usa.
    

     - Ooo, Smith, ai renuntat in sfarsit la virginitatea ta?? spune una din blonde si se uita batjocoritor spre pitica mea.
     - Și daca ar fi facut-o care ar fi problema ta? Macar ea nu a facut sex cu tot liceul. spun si vad cum blonda e rosie de furie la față, dar si pitica mea mă omoara din priviri. Sincer nu stiam ca (,) Katy e inca virgina.. Ma gandeam ca a facut-o pana acum, dar se pare ca divele stiu mai bine ca mine.
       - Daca v-ati distrus neoronul pentru prima replica va puteti da la o parte? Nu am 10 ani la dispozitie. spun si le imping facandu-ne loc prin zidul blond.
      

***
   3 ore mai tarziu

    
        Suntem acasa de aproximativ o ora și inca nu am iesit din ,,sedință". Domnisoara stie tot m-a tocat mărunt, mărunt, pentru ca am insinuant in fața parasutelor alora ca ea nu ar mai fi virgina. Mare lucru?! Cred oricum ca e printre singurele fete din liceul asta care e virgina.
      - Morgan? Tu macar ma asculti? se rastii ea si pe mine unul ma bufneste rasul. Fața ei arata super comic.
      - Da, sigur, iubire. spun, dar nici eu nu m-am crezut. Normal ca sunt de acord cu ce ai spus. continui si ea se incrunta.
       - Ok, atunci eu am plecat. spune și dă să se intoarca spre camera ei.
       - Ce, ce, ce??? Unde ai plecat? aproape ca tip.
       - Pai ti-am zis ca ma duc in club cu Dominic. spune si vreau din ce in ce mai mult sa il fac sa dispară pe tip.
       - O, nu, nu, nu! Nu pleci nicaieri domnisoara. spun si ea zambeste usor.
       - A, bine, atunci il chem la noi.
       - Tu îți bați joc de mine, Katerina? spun si daca imi mai spune ceva de genul jur ca fata asta v-a fii inchisa in casa pana v-a avea copii si va trebuii sa ajunga la spital. Stiu ca asta suna penibil, dar chiar asta simt.
       - Dap, chiar imi bat joc. spune si camera se umple de rasul sau colorat.
       - Am o idee. Hai sa ii chemam pe toti la noi in seara asta. Mai petrecem si noi timp ca o gașcă. spun si dupa privirea sa cred ca e de acord.
       - Ok, tu suna-i pe Mark, Rony si Chase, iar iiom sun pe Karina si peStephan.
       - Bine, dar cine e Stephan? uneori am impresia ca fata asta inventeaza baieti noi. De unde l-a mai scos si pe asta?!?
        - Stephan e cel mai bun prieten al meu de cand aveam 10 ani.  Nu am mai iesit cu el pe afara de cand m-am mutat aici, deci o sa vad daca poate venii. spune si zambeste.
         - Of, bine. Suna-i si eu o sa fac la fel cu baietii. îi dau un sarut scurt si ea pleaca in cautarea telefonului sau.
    Sigur o sa fie o seara reusita! Nu las nimic sa imi strice si restul zilei.

    Bună, bună! Scuze de intarziere! Sper sa va placa!

    
      
                   Lexy out!❤
     

   

Puterea Legământului I Where stories live. Discover now