BUNU NASIL YAPARSIN

13.2K 472 24
                                    


Aryanın gözlerini açmasının üzerinden 2 gün geçmişti. Henüz hastaneden çıkamayan arya ve alaz bir geceyi daha hastane odasında geçiriyorlardı. Alaz dalgın bir şekilde aryanın elini tutmuş okşarken arya'da alazı izliyordu. Odada ki sessizliği arya bozdu. "alaz" aryanın kendine seslenmesiyle daldığı düşüncelerden kurtulup kafasını kaldırıp "noldu güzelim bir şey mi istiyorsun? diyerek cevapladı aryayı. Arya kafasını sallayıp "neyin var senin çok dalgınsın" dedi. Alaz bir kaç saniye aryaya bakıp içten içe duyduğu utanç ve pişmanlıkla gözlerini aryadan çekip tekrar eline indirdi. fısıltıya benzer bir sesle "yok bir şey" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Arya sıkıntıyla bir nefes verip "alaz bir şeyin var ve sen bunu benden saklıyorsun. Kaç gündür yüzüme bile bakmıyorsun. yüzümdeki yaralar yüzün..." alaz kafasını kaldırıp aryanın sözünü kesti "hayır be kadın hayır. Yüzünde ki yaralardan iğrenmiyorum, artık güzel olmadığını düşündüğüm falan da yok. Sen benim için her zaman en güzelsin. Yüzündeki veya vücudunda ki yaralar yüzünden sana olan sevgim azalmaz ben senin yüzüne değil kalbine aşık oldum anla artık bunu." arya şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdı. Bu kadar sinirlenecek bir soru sormamıştı ki alazın bu kızgın tavrını anlayamamıştı. Alazda bir süre sonra gereğinden fazla tepki gösterdiğini anlayıp bir elini aryanın yanağına koydu ve yaralarının izin verdiğince okşamaya başladı. Arya alazın gözlerine bakarken alaz sakin bir ses tonuyla "bağırdığım için üzgünüm. Ama anla beni sürekli bu soruyu soruyorsun ve sorduğun sorunun saçmalığı hakkında en ufak bir fikrin dahi yok. Ben seni günlerce bir camın arkasında seyrettim. Gözlerini bir kez görebilmek için ne dualar ettim. Sen gözünü açtın uyandın ya ben başka hiç bir şey istemem. yüzünde ki yaralar senden vazgeçmem için bir etken değil. Ben sana ait olan her şeyi sevdim. Sana ait olan tüm güzellikleri ve ben yüzünde ki yaralarına rağmen yine seni seviyorum, yine seni seveceğim, hep seni sevdim. O yüzden bu soruyu sormaktan vazgeç olur mu güzelim"

arya yüzünde ki müthiş gülümsemesiyle başını onaylarcasına salladı. Alaz da aynı tebessümle karşılık verdi. Bu sırada içeriye doktor girmişti. Alaz oturduğu yerden kalkıp el sıkıştıktan sonra "bir sorun mu var" diye sordu. Doktor gülümseyip

"hayır sadece önemli bir iki uyarıda bulunmak için gelmiştim. Arya hanım düşmenin etkisiyle kafanıza aldığınız darbeden dolayı bazı şeyleri hayırlayamaya bilirsiniz.lütfen kendinizi zorlamayın. Ayrıca belirttiğim günler içerisinde hastaneye uğramayı aksatmayın ki sargılarınızı yenileyelim. Onun haricinde bir şey yok geçmiş olsun tekrardan"
Diyip odadan çıktı.

Sabah olduğunda aryaya gerekli bir iki test yapıp iyi olduğu kanaatine varıldığında alaz çıkış işlemlerini halledip son kez doktoruyla konuştular. aryayla beraber yola koyuldular. Kırmızı ışıkta durduklarında alaz yeni hatırladığı bir gerçeği aryaya sorma gereği duydu.

arya alaza bakıp "bir şey mi söyliceksin" dedi.

Alaz kafasını sallayıp "güzelim seni yormak istemem ama merak ettiğim bir soru var?"

arya "sor" diyerek beklemeye başladı.

Alaz "sen nasıl düştün hatırlıyor musun?" dedi. Arya gözlerini alazdan çekip önüne döndü günlerdir kendisiyle bu konu hakkında boğuşan arya ne diyeceğini bilemedi.

alaz aryaya bakıp " hatırlıyor musun?" diyerek tekrarladı.

Arya olumsuzca kafasını sallayıp "hatırlamıyorum. yani senin şirkete gitmek için yanımdan ayrıldığını hatırlıyorum ama gerisi yok"

alaz kafasını sallayıp doktorunda dediklerini düşünerek fazla üzerine gitmemek için "tamam sen düşünme şimdi bunları nasılsa eninde sonunda öğrenicez" diyip konuyu kapattı. Yaklaşık bir saatin sonunda konağa gelebilmişlerdi. Arya arabadan inmeden herkes dışarı çıımıştı çoktan. Alazın yardımıyla arabadan inen arya önce behiye hanıma daha sonra da inciye sarılarak içeri geçtiler.

Zor Adamlar İmkansızı Sever #Wattys2016Where stories live. Discover now