Maviden daha öte

14.5K 486 86
                                    

DOĞUM GÜNÜMÜN ve okulların tatil olması şerefine nihayet yeni bölümü yazabildim biraz kısa oldu ama beğenirsiniz inşallah. Yorum ve voteleri unutmayın sizleri seviyorum😘😉

Sargı tutmaz yüreğimizde yeni bir acı ağırlar olduk. Serdik önüne değer verdiğimiz ne varsa misafirdir diyip baş üstünde tuttuk. Kendi canımıza acı olduk. Zamanı unutup gecelere tutulduk yorulduk vesselam olmayanın kokusuna tutunduk...

Aynı dünyayı paylaşıp birbirinden bir haber yaşayan insanlarız hepimiz. Bir hayat telaşesi içerisinde su misali akıp giden. Kimileri var her şeyi yaratandan ötürü seven, kimileri var değer gördüğü kadar değer veren ve bazıları da var ki sebebsizce karşılıksız ve sonusuz seven.

İşte elif ve demir'de aynı dünyayı paylaşıp sonsuz ve karşılıksız seven iki aşıktı. Hiç bir zaman birbirlerinin olmayıp bir ömrü aynı kalpte geçiren iki sevendi. Ki sevmenin bu şehirde onlara bahşedilen kusursuz ve acı dolu bir ceza olduğunu bildikleri halde bu aşktan kaçmayan, savaşan ve ümitle "belki gelir" diyerek yeni güne uyananlardandılar. İşte bu gün belki de o gündü...

Çiftlik evine girdiğimizde elif hala şaşkınlıkla demir'e bakıyordu. Demir de ilk görüşte şaşırsa da sonra her şeyi anlamış gibi sadece olacakları bekliyordu.

Elif bir adım ileri atıp "senin ne işin var burda ya" dedi demir'e bakarak.

Demir elif'e göre daha sakin bir halde alaz'a bakıp "abicim ne yapıyorsunuz" dedi.

Alaz bana bakıp "anlat bakalım arya hanım biz ne yapıyoruz burada" dedi.

Ortamın gerginliğini dağıtmak için önce hırkamı çıkardım daha sonra demirin yanına ilerleyip boş bir koltuğa oturdum ve "ne duruyorsunuz canım orda oturun anlatıcam" dedim.

Alaz oflayıp montunu çıkardı ve benim yanıma gelip kendini koltuğa attı elif'te tekli koltuklardan birine yerleşip bana bakmaya başladı. Herkes benden bir açıklama istercesine bakınca gözlerimi devirip anlatmaya başladım.

"Tamam şimdi bana kızıyorsunuz ama kızmayın. Sadece dördümüz kısa bir tatil yapalım istedim hem bu sırada sizde aranızda ki sorunları gidermiş olursunuz"

Demir elif'e baktıktan sonra "evli barklı kadınla benim aramda ne gibi bir sorun olabilir ki yenge boşuna uğraşmışsın burda durmamıza gerek yok" dedi.

Elif'te onu desteklercesine "aynen zaten oğlum merak eder beni kalamam" dedi.

Demir mutluluktan yoksun bir ifadeyle gülüp "sen şuna kocamı özlerim desene" dedi.

Elif sinirle demir'e dönüp "sağırmısın bilmiyorum ama ben oğlum dedim saçma saçma şeyler kurma kafanda" dedi.

Demir "tabi yıllardır ben kuruyorum çünkü bunları kafamda. Bana laf atacağına azıcık cesur olmayı dene bir kere de gerçekleri söyle"

Elif "neymiş o gerçekler anlatsana" diye bağırdı.

Demir "mesela kocanı ne kadar çok sevdiğini söyleyebilirsin neticede kocan utanmana gerek yok. evliliğinin çok mutlu olduğunu hayatından çok memnun olduğunu söyleyebilirsin" dedi.

Elif sinirle ayağa kalkıp "eğer bu söylediklerinden bir tanesi bile gerçek olsaydı emin ol korkmadan söylerdim bazıları gibi kaçıp gitmezdim" dedi.

Demir de ayağı kalkıp "kimmiş o kaçıp giden" dedi.

"Sen" diyerek bağırdı elif

Demir daha da sinirlenip "kaçtım evet lan kaçtım. Dayanamadım kaçtım, yapamadım kaçtım, sevdiğim kadını başkasıyla evli görmekten korktuğum için kaçtım" dedi. Boynunda ki damarlar brlirginleşmiş yumruklarını sıkıyordu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 20, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Zor Adamlar İmkansızı Sever #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin