κεφάλαιο 16 - Γυμνασμένο σώμα

57 10 0
                                    


-Ωωω μπονζούρ μον σερί.!! Το όνομα μου είναι μαντάμ Πουερί!!

 Μια παχουλή κοντή κυρία με κόκκινες κοντές μπούκλες, έντονο κόκκινο κραγιόν και ροδαλά μάγουλα. Φοράει ένα μακρύ ροζ φόρεμα με άσπρη δαντέλα στην περιοχή της μέσης και χρυσές πέρλες. 

Τρέχει και με αγκαλιάζει σφιχτά και με φιλά και στα μάγουλα.

-Εσύ πγέπει να είσαι το καινούργο μου ρουμπίνι!! Ωωω είσαι πιο παχουλή από την πγοηγούμενη ψιλόλιγνη ξινή.!! Έχω τόσα πολλά να σου φορέσωω..

Με στριφογυρνάει σε σημείο να ζαλιστώ και βλέπω τον Τζος να διασκεδάζει, να ρείχνει το βάρος του στο αριστερό του πόδι και βάζει το χέρι στο πιγούνι του.

-Μαντάμ Πουερί, ρέπει να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο..  πετάγεται ο Τζος.

-Στο έχω πει εκατό φογές Τζος, το ντύσιμο δεν απαιτεί βιασύνη αλλά--

-Χγόνο ναι φινέτσα..   Ανταποδίδει εκείνος και κάνει μια ξεκαρδιστική κίνηση με τα χέρια του για να μιμηθεί την Μαντάμ.

-Λοιπόν για που;

-1912.

-Ξανά; 

-Ναι...

-Λοιπόν μικρή μου χήνα...

Γυρνάει απότομα στο μέρος μου και με τραβάει προς το βάθος του δωματίου.

Ψάχνει βιαστικά μέσα στα πελώρια φορέματα αυτό που θα της κάνει το κλικ. Ξαφνικά κάνει ένα επιφώνημα και τραβάει έξω ένα απαλό ροζ μακρύ φόρεμα, όχι φουντωτό όπως το φανταζόμουν, με μετάξι και κεντημένα μανίκια που φτάνουν μέχρι τον αγκώνα. Είναι πραγματικά υπέροχο.

-Λοιπόν τι το κοιτάς; Πάνε φόγεσε το!!

Καθώς περπατάω προς το δαντελωτό παραβάν, ενώ η μαντάμ ψάχνει το απαραίτητο καπέλο, στρίβω να μπω μέσα και βλέπω έναν Τζος, να φοράει ένα μπλε πουκάμισο. Και μένω έντρομη και τον χαζεύω, τα μπράτσα του που μόλις κρύφτηκαν από το πουκάμισο. Μόλις καταλαβαίνει την παρουσία μου, σηκώνει το κεφάλι, γυρνάει και με κοιτάει με αυτά τα υπέροχα μάτια. Ωωω θεέ μου θα μπορούσα να τα κοιτάζω για πάντα. Κατεβαίνω την ματιά μου στους κοιλιακούς του και σε ένα μεγάλο τατουάζ που καλύπτει το δεξί του πλευρό και μένω εκεί. Ξαφνικά με πλησιάζει ακομπλεξάρεστος και σκύβει να με κοιτάξει.

Επιτέλους παίρνω τα μάτια μου από υπέροχο σώμα του και κοιτάω το άπειρο πίσω από τον ώμο του. Το άρωμα του το ίδιο με τότε στο σκοτάδι. Μου φαίνονται αιώνες από τότε ενώ ήταν μόλις χτες.

Έρωτας εκτός χρόνου#Wattys2016Where stories live. Discover now