|FLASHBACK| pohled do minulosti

66 2 0
                                    

Tak jo dneska je to tady. Je tu den, kdy mi je čerstvě patnáct. Jsem velká holka, vím. Harry pro mě má dneska překvápko tak se těším. Uvidíme.

Vzala jsem si zubní kartáček a udělala ranní higienu. Tu vám tu snad popisovat nemusím. Chtěla jsem na moje narozeniny alespoň nějak vypadat, jelikož bežně nosím volné tepláky a ušpiněné tílko. Zrovna začali zpívat ptáčci. Ách, miluju ptáčky. A stejně tak všechny zvířata jsou tak... roztomilá. V životě bych neublížila ani mouše. Ze skříně jsem vytáhla tmavě modré šaty, který byly sice obyčejný, ale co je obyčejný to je neobyčejný. Vzala jsem si je na sebe. Jako poslední třešničku na dortu jsem si rozčesala svoje dlouhé, černé vlasy a podívala se do sebe do zrcadla. Dneska se musím pochválit. Připadám si jako princezna... Jelikož jsem byla tmavší typ tak na mě tmavě modré šaty zářily a moje dlouhé, černé vlasy tomu dávaly šmrnc. Usmála jsem se na svůj odraz v zrcadle a vyrazila dolů, za mojí rodinou.

,,Maminko, už budu muset jít, čeká na mě Harry" usmála jsem se na mamku a ukázala na svém mobilu čas, který ukazoval 13:15.

,,Jasně, jasně a nechceš ještě něco k jídlu Angel?" koukla se na mě zoufalým pohledem. Chápu, že mamku 'depresuje' to, že z její maličký holčičky vyrostla patnáctiletá puberťačka, ale čeho je moc toho je příliš. I, když je to od ní hezoučký.

,,Ne, mamčo" usmála jsem se na ní přesvědčivě, vstala ze židle, dala jí pusu na líce šla na malou chodbičku kde jsem si vzala černé napodobeniny conversek. S úsměvem jsem zamávala mamce a zabouchla vchodní dveře. Sešla jsem menší schody a setkala s jeho smragdovým pohledem. Na tváři měl natěšený pohled. Hned co jsem k němu přišla jsem mu podla do jeho náruče. Áách, voní po mentolu. Miluju ho, prostě ho miluju. Dala jsem mu hubana na jeho krásnou srdíčkovou pušinku. To bylo místo pozdravu. Harry mě jako pravý getlman otevřel spolujezdcovi dveře a já jsem se s úsměvem posadila. Dokonalejšího přítele jsem si přát nemohla. Harry si sedl na místo řidiče, nastartoval a věnoval se řízení. Sledovala jsem kam jedem. Až po chvilce mi došlo, že jsme jeli k Harrymu domů. Harry vystoupil a já sledovala, každičký jeho detail chůze. Auto obešel a otevřel mi dveře. Já mu slušně poděkovala a šla za ním. Jeho dům znám jako své ponožky. Dům má někde v opuštěném lesi a i, když to vypadá děsivě, což vlastně je, tak tu nejvíc miluju ten klid, pohodu a celkově, už jen kvůli tomu, že tu bydlí Harry. Harry otevřel vchodové dveře a my jsme šli dovnitř. Zastavila jsem se v půlce obývaků mezi tím co Harry zabouchl dveře. Šli jsme až k Harrymu pokoji. Když Harry otevřel dveře nevěřila jsem svým očím. Na posteli byli všeli jaké dobrůtky a myslím, že jsem zahlédla i  whisky, ale to nebudu řešit. Podívala jsem se na Harryho, který mi ústy naznačil abych se otočila což jsem i udělala. Na svém krku jsem pocítila studený kov z čeho jsem se ošila. Harry mi dal na stranu vlasy a zapnul mi řetízek. Řetízek byl stříbený a na něm bylo vyrité jméno Harry. Oči se mi zaplnily slzama, ale nebyly to ty smutné slzy, ale ty šťasné. ,,Všechno nejlepší" zašeptal mi do ucha. Automaticky  jsem se Harrymu vrhla okolo krku a neustále jsem mu do ucha opakovala Děkuju. Pokojem se rozezněl Harryho zvonivej smích.

Zbytek večera jsme strávili tím, že jsme se dívaly na filmy atd. Ale přišel večer a já přesně věděla co se bude dít.

Jako naschvál, když jsem pomyslela na to, co se budu dít se ve filmu objevily sexuální scény. Začala jsem rudnout. Podívala jsem se na Harryho, který mě propaloval pohledem a čekal na moje svolení jako nějaký pes. Nejistě jsem kývla hlavou. Harrymu zajiskřily oči jako by dostal novou hračku. Pomalu se ke mě přiblížil. Podíval se mi tak hluboko do očí, že jsem měla pocit jako kdyby mě měl do detailu přečtěnou. Něžně položil svoje rty na ty moje. Byly jako skládačka... Tak dokonale k sobě zapadaly. Z něžného líbání se stalo zuřibé líbání. Z jeho pachu jsem poznala alkohol. Nevěděla jsem, že pil. Ale... To je jedno celkem ho chápu. Začal mi pomalu svlíkat tričko a nebyla pozadu. Tričko odhodil někam neznámo a udělala totéž. Kleknul si nade mnou a začal mi kousat ušní lalůček a z ušního lalůčku postupoval, k prsům. Podprseknu mi vysvlíknůl a začal si hrát s mýma bradavkama. ,,Áách" zasténala jsem mu do ucha. ,,Si tak dokonalá, Angel" prohlídnul si celou a začal si dávat pomalu kalhoty dolu. ,,Udělám to" odhodlala jsem se. Vstala jsem klekla si a začala mu rozepínat pásek. Bylo to obtížnější než jsem čekala, ale vzládla jsem to. Kalhoty jsem mu vysvlíkla a začala ho hladit po bouli a druhou rukou jsem mu hladila jeho svaly na břiše. Vždycky jsem jeho svaly obdivovala. Najednou něco začalo bolet v podbříšku a cítila jsem, že mi tam i něco teče. Sakra to ne... ,,Ehh, Harry vím, že teď není správný čas, ale... Můžu si odskočit?" pohlédla jsem na jeho tvář, která byla nechápavá. ,,Proč jako?" zeptal se otráveně. ,,Musím si odskočit" mrkla js na něho. ,,No fajn, ale dělej!" zasmál se. Uf, alespoň že to vzal takhle. Vstala jsem a šla do koupelny. Když jsem byla v koupelně kde i záchod začala jsem hledat tampón. Naštěstí jeho mamka tu měla tampóny tak jsem si je dala tam dolů. Vyšla jsem z koupelny a šla k Harrymu do pokoje. Začala jsem si sbírat svoje věci ze země a pomalu se oblíkat. Stál tam a nechápavě na koukal. ,,Co to děláš?!" pohlédl mi do očí a u toho se snažil skrýt bouli v boxerkách. ,,Musím jít mám svoje dny..." omluvně jsem se na něho usmála. ,,Cože? Si ze děláš prdel ne?!" ,,To nemůžeš koukni!" ukázal zoufale na svojí bouli v boxerkách. ,, za to nemůžu! Je to příroda!" zařvala jsem na něj ,,Třeba si ho vyhoň nevím, ale prostě jdu!" otočila jsem se zády k němu a vyšla z jeho pokoje. ,,Fajn!" slyšela jsem ještě jeho naštvaný hlas než jsem zabouchla dveře. Se slzami na krajíčku jsem vyšla z domů. Byla, už opravdu velká tma. Proč já blbá... Proč všechno, vždy pokazím?
Kopala jsem cestou do kamínku a u toho tiše vzlykala. Strašně mě trápí to, že se hned naštval... Já přece za to nemůžu. Přece kvůli mě počká nebo ne? Kráčela jsem si ještě po cestiče, tedy  dokuď jsem neslyšela zvuk jedoucího auta. Slzy jsem si hned setřela a přidala na kroku. Lhala bych kdybych řekla, že jsem se bála. A kdo by taky ne? Byla jsem sama v opuštěném lese a ve tmě. Auto zaskřípalo hned u mého ucha a já jsem se neochotně podívala tím směrem. Viděla jsem jenom černý auto, nic víc. Okínko se otevřelo a já viděla Nialla hlavu. Podíval se na mě. V duchu jsem si odychla. Není to nikdo kdo by mě zabil...

,,Nechceš vzít domů?" zasmál se.

Rozhlídla jsem se kolem sebe. Vážně mi stojí za to jít opuštěným lesem a ještě ve tmě?

,,Jo" odkývala jsem mu to. Otevřela jsem si sama dveře od spolujezdce a sedla si. Naštěstí v autě bylo větší teplo než tam venku. Niall nastartoval a jel ke mě domů. Teď jsem za něj opravdu byla ráda. A ještě víc jsem byla ráda, když se na nic neptal. Znervózněla jsem, když jsem zjistila, že Niall měl zabočit do leva, aby jel ke mě domů, ale on zabočil doprava.

,,Nialle? Ehh, co to děláš?" otočila jsem hlavu k němu.

,,Šhh, překvapení" otočil na mě hlavu a povzbudivě se na mě usmál.

Niall zastavil někde na kopci.

,,Pojď" pobídl mě.

Vstala jsem a rozhlídla jsem se okolo sebe. Je to tu nádherný... Ten noční klid, ten kopec. Jen mě mrzí ten fakt, že tu nejsem z Harrym... Ale co nadělám.
Šla jsem za Niallem. Niall se zastavil a posadil se, já přesně zopakovala to co on. ,,Je to nádhera, že?" promluvil do nočního klidu a já stale sledovala souhvězdí. Vždycky jsem si to přála vidět, ale s někým jiným než Niallem. ,,Jo, to je" zasněně jsem mu jeho dotaz potvrdila. Z ničeho nic se Niall přiblížil a ještě víc se ke mě natiskl. ,,Nialle, co to děláš?!" zapištěla jsem potichu. ,,Šhh, baby pokud to chceš po dobrém"  zašeptal směrem k mému krku kde dělal mokré cestičky. Snažila jsem se bránit, ale Niall měl větší sílu než já. Využila jsem jeho můžského přirození a kopla ho tam. Bolestně zaskučel, ale i tak stisk nepovolil. ,,Děvko jedno" dal mi obrovskou facku. Na pravé straně na líci jsem cítila ohromnou štiplavou bolest. Z tváří se mi staly obrovské vodopády slz.  Ale i to mě neodradilo se z jeho sevření dostat. Škubala jsem sebou, ale ono nic a nic. Panebože prosím...

Niall mi roztl šaty a stejně tak podprsenku kterou hodil někam do neznáma... ,,Hmm, koukám, že jsi se na to dneska nějak připravila co děvko... Líbilo se ti to? Neboj tohle se ti bude líbit víc" našpulil mi pusu a já využila situace tím, že jsem mu dala  facku. Stisk povolil a já jsem co nejrychleji začala utíkat. Nenaštěstí mi Niall chytl mou levou nohu a já spadla na hruď. Přitáhl si mě k sobě a začal mi dávat pěstí. Začala jsem prosit, plakat, ale nic ho nepřesvědčilo od toho aby nepřestal. Jednou rukou si hrál s mím podprsím a druhou rukou mi stahoval kalhotky. Je mi jasný o, co dneska příjdu. Bože já blbá, proč jsem radši nezůstala u Harryho?...

Niall si stáhl kalhoty a já odvrátila pohled na měsíc.. Byl tak klidný a nádherný.  Lesem kde kopec ležel se ozvaly zvuky přirážejícího Nialla. Bolestně jsem skučela, brečela, ale nic nepomáhalo. ,,Takže nepoužité zboží jo?" zasmál se slizkým smíchem Niall, když skončil. Já jsem jen plakala, neschopna pohybu. ,,Teď tě, ale nepotřebuju takže," vytáhl z jeho mikyni zbraň. Vážně jsou tohle moje poslední vteřiny života? Panobože... Bože, tohle je jen blbý sen, prosím, prosím! ,,Poslední slova?" ,,Miluju Tě Harry" zašeptala jsem skoro neslyšeně. Niall se ušklebil a vystřelil. Zvuk výstřelu se rozlehl celým lesem, až z toho ptáci veletěly ze svých hnízd. Začala jsem vidět černobíle, lapající po dechu. Jako poslední jsem viděla Nialla jak si zapíná kalhoty a u toho se šklebí jako kdyby nad něčím vyhrál... Miluju Tě Harry. Naposledy jsem si pohladila srdíčko s princeznovskou korunkou na zápěstí.

History |HS|Kde žijí příběhy. Začni objevovat