XVIII

16 4 0
                                    

  Sentimentul ăsta. Pornește din inima deodată si pulsează rapid prin tot corpul, în stomac, mâini, până în vârful degetelor. Simți un fel de ură amestecată cu gelozie și frica de a îl pierde și pe el, frica de a rămâne singură din nou. Repulsie, ezitare dar față de ce?
   Amorțești. Mâinile îți devin moi, te simți ca un corp nedefinit de un contur anume, ca o fantomă, simți cum ai putea cădea în genunchi din clipa în clipă.
   Stai cu genunchii la piept și-ți simți inima bătând puternic, stând atârnată pe o pânză de păianjen, o panza care reprezintă sentimentele, așa de fragilă încât s-ar putea rupe oricând. Ce se va întâmpla dacă panza se va rupe? Vei devenii o persoană rece, fără sentimente? Va fi mai bine dacă s-ar întâmpla asta?
   Nu-ți apar lacrimi în ochi deși ai vrea să plângi acum mai mult ca niciodată și poate ar fi mai ok așa. Nu poți.
   Amalgam de sentimente, se unesc toate într-unul. Într-un sentiment al cărui nume nu il știu, nu-l pot descrie mai bine decât am făcut-o anterior. Aș vrea să-i pot da un nume, poate astfel m-aș simții mai împăcată dintr-un anume motiv. Vreau să pot scăpa de sentimentul acesta care mă tot macină, de sentimentul acesta fară nume.  

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 27, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

GânduriWhere stories live. Discover now