25 - Sem

2.6K 146 257
                                    

[wauw, al 25 hoofdstukken xD]

*Burn - The Vamps*

Sems p.o.v.

Ik word wakker door de stem van Kasper. Ik ben verward, hoezo hoor ik Kaspers stem? Ik kijk vermoeid om me heen en herinner me dat ik bij Kasper in de logeerkamer ben blijven slapen. Ik rol over in het bed en zie Kasper staan in de deuropening.

"Opstaan, kleintje," zegt hij met een glimlachje. Ik wrijf een keer door mijn ogen.
"Goeie morgen,"
"Goede morgen," zeg ik terug. Ik kijk op de klok en zie dat het 07:15 is. Ik klauter omhoog.

"Ik ga me aankleden," zegt Kasper dan en loopt de kamer uit. Ik zie nog net dat hij zijn kamer inloopt in enkel zijn onderbroek. Ik zwaai zelf mijn benen over de rand van het bed. Ik kijk de logeerkamer een keer rond. Jezus, deze ruimte is nog groter dan onze woonkamer. Kaspers huis is echt enorm.

Ik sta op uit het bed en trek mijn kleren aan. Ik ga zitten op het bed om mijn schoenen aan te doen. Ik ben nog een beetje suf. Kasper verschijnt weer in de deuropening. Ik schiet in mijn laatste schoen en sta op. Ik grijp mijn rugzak en loop naar de deur.

"Hallo, kleintje," zegt Kasper als ik bij hem ben en drukt een kusje op mijn lippen. Kleine fonkeltjes vliegen van mijn lippen door heel mijn lichaam heen. Ik plaats ook een kusje terug op zijn mond.
"Hallo," zeg ik nog steeds slaperig.

"Kom, we gaan ontbijten," zegt Kasper, pakt mijn hand en sleurt me mee de trap af. Aan de eettafel zitten Kaspers ouders al klaar. Kasper staat even stil. Naast hem ga ik ook stilstaan, mijn hand nog steeds in die van hem.
"Goede morgen," zeg ik.
"Goeie morgen," zeggen Daniël en Danielle tegelijkertijd.
"Hallo," zegt Kasper en gaat zitten. Naast hem neem ik plaats. Ik kijk de tafel over en zie brood en beleg staan.

Kasper pakt twee sneeën brood en ik doe hetzelfde. Ik doe er kaas op en neem een hap. Ook Kasper begint te eten. Rustig kauw ik op mijn brood.

"Hoe komt het nou dat jullie verkering hebben?" Vraagt Danielle. Kasper haalt zijn schouders op en ik eet kalm door.
"Sinds wanneer hebben jullie dan?" Vraagt ze vervolgens.
"Maandag," mompelt Kasper met volle mond. Haar wenkbrauwen schieten omhoog. Daniël en Danielle kijken elkaar tegelijkertijd aan.
"Waarom heb je dat ons niet eerder verteld?" Vraagt Daniël vervolgens. Kasper haalt weer zijn schouders op.

"Ja, je had het ons best wel eerder mogen vertellen. Ik bedoel: pap en ik wisten allang dat je Sem leuk vindt. Trouwens, je had het ons best wel mogen vertellen, we zijn er immers maar zelf achter moeten komen. Hoelang was je van plan het niet aan ons te vertellen?" zegt Danielle dan.
"Weet ik niet, lang?" Zegt Kasper en neemt nog een hap van zijn brood.

"Dat slaat nergens op. Sem, weten jouw ouders het al?" Vraagt Daniël. Ik schud mijn hoofd.
"Hoezo wilde je het ons niet vertellen, Kasper? We zijn hartstikke trots op je, dat weet je toch?" Zegt Danielle dan weer.
"Mam, ik wilde het gewoon nog een beetje uitzoeken met Sem voordat ik het meteen aan jullie vertelde. Stel nou dat het niet uitwerkte, dan hadden jullie het nog niet eens geweten. Je snapt toch wel dat ik af en toe een beetje privacy wil?" Zegt Kasper dan en pakt mijn hand vast onder de tafel. Ik kijk naar hem om. Kaspers bruine ogen ontmoeten de mijne en ik kan een klein glimlachje niet tegenhouden.
"Mm," is het enige wat ze nog zegt. We eten rustig door.

Na het eten gaan we ons klaarmaken. Ik doe mijn haar terwijl Kasper zijn tanden poetst. Als hij klaar is, spuugt hij zijn tandpasta uit en spoelt een keer zijn mond.

Hij spettert me nat met wat water uit de kraan.
"Hé," stoot ik uit en doe het terug. Ik lach maar krijg vervolgens weer een lading in mijn gezicht. Ik vul mijn kommetje handen met water en gooi het in Kaspers gezicht. We lachen en beginnen elkaar speels te duwen. Op een gegeven moment struikel ik over de badmat en val op Kasper. Wat gestommel is te horen.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWhere stories live. Discover now