~39~Hot day

222 16 10
                                    

Luke POV

Shit, wat is het hier mooi. En wat is het warm. Ik sta op van de bank en ga door de grote glazen deur naar buiten. Niet dat dat helpt ofzo tegen de hitte.

Mijn mobiel geeft aan dat het 33 graden is. Te warm.

'June' roep ik naar binnen. Ze komt naar me toe gerend. 'Wassup? Oh de tuin!' roept ze. En inderdaad, we hadden de tuin nog niet gezien.

Er staat een enorm zwembad, een terras met parasol en chille stoelen, daarachter een grasveldje. Om de hele tuin staat een stenen muur, met lichtgrijze, softe stenen.

Ik sla een arm om June heen en druk een kus op haar hoofd. 'Zo mooi' fluistert ze.
'Zwemmen?' stel ik voor. 'Yes'. We gaan naar de slaapkamer en ik trek mijn shirt uit. June kijkt naar me. Ze geeft me een knipoog en trekt dan ook haar shirt uit. 'Ik kleed me ff om in de badkamer, oké' zegt ze en verdwijnt. Ik laat mijn broek ook zakken en doe mijn zwembroek aan.

Ik haal de zonneolie uit mijn tas en smeer mijn armen in. 'Laat mij het doen' zegt June die opeens bij me staat. Shit, haar bikini staat haar zo goed. Ik knik. Ze neemt de fles van me over en smeert het over mijn rug. Haar zachte handen masseren mijn schouders.

Nadat ik haar ook heb ingesmeerd gaan we naar buiten. Het zwembadwater is mooi blauw en helder. 'Samen?' vraag ik. Ze knikt. Ik pak haar hand. 'Drie, twee, een...' We springen in het koude water. 'Koudd' bibbert June als we bovenkomen. Ik lach, en sluit mijn armen van achter om haar heen. 'Nu niet meer' zegt ze genietend. Ik leg mijn kin op haar hoofd. 'I love you' zeg ik.

'I love you to, my babyboy'.

June POV

Ik wurm me los en duik naar beneden. Ik zwem door zijn benen door. Ik hoor hem lachen. Ik voel water opsplatsen naast me, hij is ook in het water gedoken. Hij pakt mijn voet vast. Ik geef een gil, waardoor er water mijn mond binnenstroomt. Ik spat met mijn handen in het water en zwem naar boven. Maar hij heeft mijn voet nog vast, ik schop hem per ongeluk met mijn andere. 'Ahh' kreunt hij. ik kom proestend boven en veeg het water uit mijn ogen. Daarna zie ik wat ik heb gedaan. Ik heb hem in zijn plekje getrapt. Ik ga naar hem toe. 'Sorry Lukey' zeg ik glimlachend. Hij knikt en kreunt van de pijn. Hij heeft zijn hand er tegen aan gelegd. 'Sorry sorry' zeg ik medelijdend. Ik geef hem een kus. 'Dat deed pijn' zegt hij met lichte glimlach. Ik kijk hem met pruillip aan. Luke kijkt me aan. 'Het gaat wel' zegt hij. Ik geef hem een knuffel. 'Op rug' smeek ik. Hij draait zich om en ik spring op zijn rug. 'Koud' lach ik als alleen mijn benen het water raken. Maar de zon maakt me toch weer warm.

Luke huppelt door het water. Ik wieg mee op de beweging. Opeens duikt hij in het water. Mijn gezicht is nog net boven water. 'Aaah' gil ik. Ik zie luchtbellen. Twee seconden later komt hij boven en begint meteen te hoesten. Ik spring van hem af maar kan niet stoppen met lachen.

'Zwemmen is dodelijk' zegt Luke als hij eindelijk is uit gehoest. Ik schiet weer in de lach. 'Volgens mij kunnen we maar beter ff zonnen' stel ik voor. 'Beter'.

Terwijl Luke zich uitschud als een hond leg ik onze handdoeken neer in het gras. Ik haal mijn mobiel erbij en zet onze favoriete muziek aan. Hij komt naast me liggen. Ik draai me om en ga ik mijn buik liggen met mijn benen omhoog, met mijn handen onder mijn hoofd, terwijl ik naar Luke blijf staren. Hij slaat een vliegje van zijn schouder. Een rode plek blijft achter. 'Gatss' zeg ik en Luke kijkt me bang aan. Daarna veegt hij de plek weg en smeert zijn hand aan mij af.

'Ieeuw' gil ik en schuif ietsje op. Luke barst in lachen uit. Hij geeft me een kus. 'Sorry babe' zegt hij lief. 'Ik ook van jou' brom ik.

***

'Ah fuck' scheld Luke. Ik til mijn hoofd op en zie Luke naar zijn schouder kijken. Hij is helemal rood gekleurd. 'Shit'. 'Beetje verbrand?' vraag ik en ga naast hem zitten. 'Te lang in de zon gelegen denk ik' zegt hij. Inderdaad, we liggen er al een uur. 'Je verbrand wel snel' zeg ik terwijl ik mijn eigen huid bekijk. Niks roods te zien. Daarna richt ik me weer op mijn vriendje. 'Je bent wel echt bruin, of ik verbeeld het me' zeg ik. 'Weenie' zegt hij. 'Maar maar binnen gaan?' stelt hij voor. Ik knik, ik begin het nu echt heel warm te krijgen. Luke helpt me met opstaan en we gaan naar binnen.

Omdat geen van ons zin had om te koken hebben ee pizza besteld. Nu liggen we op de bank, met mijn hoofd op zijn schoot. Hij heeft zijn hand op mijn buik laten rusten.

'Luuuke?' vraag ik na lange stilte. 'Wassup?' 'Weet je dat ik van je hou?' glimlach ik. 'Nee, echt?' zegt Luke. De sarcasme spat er gewoon van af. 'Dan weet je t nu' zeg ik. 'Tuurlijk weet ik dat schat. Ik hou ook ban jou, ik kan me geen leven zonder je voorstellen'.

Ik gaap. Half 1. 'Ik ga slapen' mompel ik en sta op. 'Ik ook' zegt Luke. Ik kleed me weer om in de badkamer en poets daarna mijn tanden. Hij komt achter me staan. 'Je vind het toch niet erg dat we in een tweepersoons liggen he?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Ben je gek? Tuurlijk wil ik dat wel' zeg ik met mijn mond vol tandpasta. 'Mooi' fluistert hij in mijn oor en geeft er een kus op.

Ik ga in bed liggen, Luke ligt er al, in alleen een boxer. Ik geef hem een kus. 'Je bent mooi' vertel ik hem. 'Ben ik niet' spreekt hij tegen. 'Nah ah, ben je wel'. Dan bedenk ik me iets. 'Shit, mijn makeup' ik spring het bed uit. Ik veeg in de badkamer het eraf en ga dan weer liggen. 'Goodnight Lukey' zeg ik. 'Truste June' zegt hij en ik geef hem de laatste kus. Lang en zacht. Daarna vak ik in slaap.

A-N

Ik upload toch meer dan ik dacht ;p

En ik ga ook steeds foto's plaatsen hehehe, niet erg toch *bloos*

En ik ga ook steeds foto's plaatsen hehehe, niet erg toch *bloos*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik vond m gwn leuk, doei

Broken Home » LHWhere stories live. Discover now