19

525 58 3
                                    

Suur vanaaegne seinakell andis märku, et kell oli just saanud 15:00. Hedwig'i ema jõi südamerahuga pere hallis, natuke soppis tugitoolis sooja aroomiga teed. Tema pea kohal, korrus ülevalpool, magas Hedwig. Ta lihtsalt magas ja magas. Ta ei tahtnud maailmast midagi kuulda, talle piisas ainult tema kõvemapoolsest madratsist ja soojast vatitekist, mida üle pea tõmmata kui Päikesekiired peaks segama hakkama või siis kui on vaja edaspidi magamist teeselda. 

Lõpuks oli aeg ka mitte-hommikuinimestel ärgata. Hedwig avas silmad, nii vastumeelne kui see ka polnud. Ta teadis, et ta peab Mattiasega rääkima, samas ei suutnud ta seda endale ette kujutadagi. 

Neiu mõttelõnga katkestas telefonivärin, mis andis teada, et keegi on talle kirjutanud. See keegi oli Emily. 

" Just seda oligi mul vaja." mõmises hedwig oma ette. " Ma olen kohe su toas."

See polnud esimene kord kui Emily niimoodi Hedwigi majja marssis. Kõik võtsid Emilyt kui pereliiget ja ka Emily tundis end koduselt.

"Hommik! Ma tean, et sa just ärkasid, seda on su näost näha, AGA mul on sulle hea uudis!"

"Imeline." vastas Hedwig nii, et enam sarkastilisemaks minna ei saanud.

"Igatahes, kuula! Vaata, ma olen sulle rääkinud Mal'ist, eks?"

"Võimalik? Mis siis?"

"Me hakkasime temaga suhtlema ja ta kutsus mind täna oma peole! Kas pole lahe? Muide, sul oleks ka aeg seltskondlikumaks hakata, saaksid endale ehk sõpru juurde."

"Tahad öelda, et olen lihtlabane raamatukoi, kes terved päevad raamatuid loeb ja kes poole ööni PopcornTimes sarju vaatab?"

Emily muigas 

"Põhimõtteliselt."

Hedwig mõtles. Ta isegi ei üritanud vastu vaielda, et tal ei ole elu. Ta istus terved päevad kodus, sõpru tal ei olnud. Ta oli sellega üpriski rahul, samas oli ta alati kadetsenud Emilyt, kellel oli sõpru jalaga segada. 

Peale veenvat vestlust Hedwigi emaga, said tüdrukud ema nõusse ja hakkasid peole sättima. 

Kell oli umbes 21 kui neiud avastasid end Mal'i maja eest. Ümbruskond oli piisavalt vaikne, et keegi ei tajuks, et käimas on metsik pidu. 

Miski Hedwigi sees ütles, et neiu ei peaks majja sisse astuma. Mida teha? Minna koju ja olla see sama Hedwig edasi? Või jääda peole, mis võib muuta neiu elu? 

Väriseva südamega astus Hedwig Emily järel Mal'i majja. 

suitsiidiklubi. (ÜMBERKIRJUTAMISEL)Where stories live. Discover now