22

346 49 0
                                    

Kätte oli jõudnud hommik. Ilmselt oli kell midagi kaheteist ja kolmeteist vahel kui Hedwig oma silmad avas. Ta oli Mal'i voodis. Täiesti alasti. Ta pea valutas ja ta ei mäletanud eilsest õhtust suurt midagi. Tema kõrval lamas Mal, kelle käsi oli ümber neiu piha. Neiule hakkas meenuma mis siis tegelikult ikkagi juhtus. Kuidas nad ronisid trepist üles, kuidas Hedwig kõndis Mal'i toas ringi, ja kuidas Mal ta voodisse tiris, ta alasti kiskus, ja kuidas linad pahupidi pöörati. Noorte keha kattis õhuke tekikott, tekk vedeles maas ja seda sama tegid ka mõningad padjad. Mal'i kehasoojus oli mõnus, sest tuba oli rõske. Hedwig otsustas aga õrnalt Mal'i käe enda kõhult ära võtta ning riidesse panna. Tema aluspesu oli voodi all, särk vedeles kott-tooli peal ja püksid olid ukselingi küljes. Neiu leidis väikese paberi, kuhu ta kritseldas sõnad:

"Aitäh eilse eest. Las see jääda meie väikeseks saladuseks."

Ta pani kirjakese öökapi peale ja lahkus vaikselt ruumist. Igal pool magasid varsti pohmakat tajuvat teismelised. Hedwig leidis Emily vannitoast, sest sõbranna oli mingil ajahetkel just otsustanud, et seal on väga hea suvalise kutiga magama jääda. 

Hedwig sisistas sõbrannale kõrva, et too üles ärkaks. Emily avas silmad, vaatas ringi ja ei saanud mitte millestki aru. 

Hedwig sosistas: "Tõuse üles! Kus su jakk on üldse, me peame minema hakkama."

Emily ei öelnud midagi, vaid ajas end vannist püsti ja võttis pesumasinasse paigutatud veinipunase jaki. 

Hedwig vaatas ja lausus: "Mida iganes, ma isegi ei taha teada, miks see seal oli. Hakkame nüüd minema, magame sinu pool edasi."

Neiud astusid majast välja, ere päike paitas nende nägusid, kuigi see ei olnud pohmakaga eriti mõnus. Enne väravast välja astumist otsustas veel Emily esimesse roosipõõsasse oksendada ja Hedwig haaras ruttu ta juustest kinni.

Poole tunni pärast paistis neile Emily helesinine maja. Tundus, et kõik veel magasid. Ilmselgelt, oli pühapäeva hommik ja Emily vanemad olid pika unega. Tüdrukud ronisid vaikselt Emily tuppa ja Emily vajus kohe voodisse. Hedwig lamas tema kõrvale ja mõtles pikalt 


suitsiidiklubi. (ÜMBERKIRJUTAMISEL)Where stories live. Discover now