41.Bölüm Biz artık bir bütünüz

3.3K 104 0
                                    




Aralarda temsili multimedyalar ve birazcık +18 olan kısımlar bulunuyor şimdiden sizleri bilgilendirmek istedim. Özellikle o kısma geldiğinizde yine uyarı ibaresini göreceksiniz. :) Bölüm yine uzun olduğu için iki çiftimize yer verdim bu bölüm Azat ve Begüm dışında Leyla ve Mustafa birde onların bize güzel bir sürpriz haberi var :) Bir sonraki bölümde diğer çiftler olacak.

Keyifli okumalar...

***

BEGÜM & AZAT

"Aşıkım neden buraya geldik otele gitmeyecek miydik?"

Şaşırmış halde karşımdaki bağ evine bakarken Azat, arabanda inip kapımı açtı ve elimden tutarak benimde inmeme yardımcı oldu. Gelinliğimin eteğini tek elimle tutarken diğer elim Azat'ın elindeydi ve ben otele gidecekken buraya neden geldiğimizi anlamaya çalışır gibi Azat'ın yüzüne bakıyordum.

"Gel benimle güzel karım."

Elimi dudaklarına götürüp öpen Azat yürüyünce bende dikkatle yürümeye başladım.

"Buraya niye geldik ki otele gitmeyecek miydik öyle demiştin."

Gülümseyen sevgilim yeminli gibi konuşmuyordu. Bağ evinin bahçesinden geçip Azat cebinden çıkardığı anahtarla evin kapısını açtığı an gördüğüm görüntü ile ellerimi şaşkınlıktan açılan ağzımı kapttım.

Hatırlamıştım ve buna inanıyordum... Azat'ın istediğinde bu denli romanitik bir adam olmasına hala evlenmemize rağmen şaşırıyordum.

"Azat..."

Mutluluktan ne diyeceğimi bilmezken Azat bir anda beni kucakladı ve ben omzundan tutarken şen bir kahkaha arttım.

Mutluluktan ne diyeceğimi bilmezken Azat bir anda beni kucakladı ve ben omzundan tutarken şen bir kahkaha arttım

"E eşikten geçerken seni kucağıma almam lazım değil mi gelinim."

Gülerek konuşan kocamın yanağını öptüm ve onun kucağında her yeri mumlarla, gül yapraklarıyla süslenmiş evi keyifle izledim. Her şey aynıydı. Tıpkı bana aşık olduğunu itiraf ettiği o günki gibi hazırlanmıştı bağ evi. Aylar önce bana aşkını böyle romantik bir ortamda itiraf eden Azat'a o gün hayır diyerek çıktığım bu eve bugün kucağında üstümde gelinliğimle karısı olarak gelmiştim.

Aylar önce bana aşkını böyle romantik bir ortamda itiraf eden Azat'a o gün hayır diyerek çıktığım bu eve bugün kucağında üstümde gelinliğimle karısı olarak gelmiştim

"Her şey o günki gibi ne bir eksik ne bir fazla."

Azat salona geçip beni koltuğun üstüne oturtup anlından öptü.

"Evet bebeğim her şey sana aşık olduğumu söylediğim gün gibi"

"Neden böyle bir şey yani böyle bir sürpriz yaptın."

"Çünkü bu ev benim için çok özel... Bu evde öğrendin sana olan aşkımı, bu evde gördün gerçek aşık Azat'ı... Bugün bizim günümüz Begüm ve ben istedim ki aşkımı itiraf ettiğim ev ilklerini yaşayacağın evin olsun burası bizim için hep özel olsun."

Azat'a aşk dolu bakışlarla bakarken sevgilim önümüzdeki masada hazır olan meyve tabağından bir kaç üzüm alıp bana uzattığında ağzımı açıp aldım ve yerken Azat şampanya şişesini eline alıp bana göz kırptı. Bu kadar yoğun sevilmek çok güzeldi. Ben nasıl ki onsuz yaşayamam diyecek kadar Azat'ı seviyorsam oda beni aynı şekilde seviyordu.

"Ya birlikte patlatalım."

Gelinlikten dolayı yumuşak koltuktan zorlanarak kaldığımda Azat elimden tutup beni yanına çekti.

AŞKIN BEDELİWhere stories live. Discover now