28.Bölüm

10 8 1
                                    


       *♡Yazardan♡*♡

Derin abisiyle kaldığı evden taksiyle ayrıldı ve melikeye gidip ona banyosunu yaptırıcaktı. Melikeyle çok iyi arkadaş olmuşlardı ve bundan çok mutluydu ama neşenin kendisininde gönlünü nasıl alıcağını düşünüyordu. Aslında hem neşeyi hemde melikeyi canından çok seviyodu ama neşenin yaptıkları derini şaşırtmış bi haylide kalbini kırmıştı buzu çözülen kalbini. Derin taksicinin
" Geldik abla " demesiyle kendine gelip taksiciye parasını ödeyip indi taksiden. İçinde bi gariplik vardı derinin sanki anlatamıyodu işte. Evin anahtarını kol çantasından çıkarıp kapıya soktu ve açtı. İçeri girdiğinde bi ses geldiğini duydu ve çantasında taşıdığı silahı alıp içeri yacaşça girdi ve olduğu gibi kaldı neşe buradaydı fakat içinin sıkılmasının bu olmadığını anlamıştı melike neşenin elindeki poşete midesindekileri çıkarıyodu. Derin hemen neşeye bakmadan melikeye "ne oldu melike "dediğinde neşe cevapladı "Bi anda midesi bulandı neyi var bilmiyorum"dediğinde neşenin suratına bile bakmadan "Hemen hastaneye gidiyoruz"diyip melikenin üzerindeki kıyafete uzanıp bi çırpıda çıkarıp yatak odasındaki dolabı çekip açtı ve hemen içinden tişört çıkardı sonrada hızlıca melikeye giydirdi. Altına ise eşorfman altını çıkarıp yerine bacaklarını tam göstermeyecek bi şort çıkarıp giydirdi. Melikeyi tutup neşeye baktı ve "Taksi çağırdın mı?"diye sordu oda kafasını evet anlamında salladı sonra derin melikeyi sırtına alıp aşağıya indirirkende "Çantamı al neşe"diyip kapıyı tek ayağıyla açma çabalarına girmiştiki neşe gelip açtı sonrada derin melikeyi taksicininde yardımıyla taksiye bindirdi.
Neşe taksinin önüne oturdu derinlede melike arkaya oturunca neşe hastaneye diyip hepsi sus pus oldu. Neşe arkasını dönüp arada derine bakıyodu ama derin sürekli gözlerini kaçırıyodu neşeden. Neşe kalbi kırık olan derinden nasıl özür dileyeceğini melikenin fikriyle gerçekleştirmek istiyordu. Hastaneye geldiklerinde üçüde taksiden indi taksici oradaki hemşireden bi tekerlekli sandalye istedi derinle birlikte tekerlekli sandalye gelince bindirdi taksici. Derin taksiciye parasını ödeyip sandalyeyi itti ve hastaneye girip oradanda asansöre bindiler. Asansörden indiler sonrada bi doktora götürüp rahatsız falan diyince doktorda hemen kan testi için melikeyi  labaratuvara götürdü. Derinle neşede dışarıda melikeyi beklerken neşe konuştu "Bi şey istermisin ?kantinden"diyince "Sağol neşe istemem"dedi en soğuk sesiyle derin. Neşe kantine gittiğinde doktor çıktı odadan derin hemen ayağa kalktığında doktor da "Hamile olabilir bide ona bakıcaz"diyince derin çok şaşırdı ama yine belli etmeyip "Tamam bende girebilirmiyim yanına" dediğinde doktorda kabul etti. Melikede sandalyede çıktı odadan ve başka kata çıktılar hep birlikte. Odaya girdiklerinde hemşirelerinde yardımıyla yatırdılar işte o adını bilmediğim yatağa.Derin yanındayken kendini rahat hissediyodu melike bu yüzden karnını açtı hemen sonrada derinin elini tuttu ondan cesaret alıyodu şuanda. Doktor karnına döktüğü jelden sonra karnına değdirdiği aletle irkilen melike daha nolduğunu anlamadan ekranda gördüğü şeyin ne olduğunu merak etti. Doktorda melikeye dönüp "Tebrikler anne oluyosunuz" diyince derinle melike şoka girip öylece ağzı açık baka kaldılar. Doktorsa melikeye bi peçete uzatıp "Karnınızı silebilirsiniz"diyip melikeye o ekrandakinin resmini verip odadan çıktı. Melikeyi sandalyeye tekrar oturttular sonrada doktorun odasına girdiler. Doktor gelenleri görüp gülümseyip derinin oturmasını eliyle işaret edince derin oturduktan sonra melikeye dönüp "yediklerinize dikkat etmelisiniz artık hanımefendi. Ayrıca bu yazdığım vitaminleride kullanın bebek için." diyip bi kaç şeyden sonra melikeyle odadan çıktılar derin.

Derinle melike olayın şokuyla odadan çıktıklarında neşede dışarıda bekliyodu. Neşe ikisinin suratına baktığında kireç gibi olduğunu gördü nolmuştu ki şimdi anlamadı hemen yanına gittiğinde sordu "Noldu?" diyince derin kendine gelip sinirle neşeye baktı ama bi şeyde söylemedi. Melikede neşeye bakıp oturduğu yerden oda cevap vermek yerine "gidelim mi derin?"diyince derin hemen itti sandalyeyi.
Herşey o kadar hızlı gelişiyorduki melike artık anladı mehmet artık yüzüne tükürse hak ediyodu melike.

Onlar orada böyle şeylerle uğraşırken mehmet melikeyi özlemekle meşguldu. Melikeyi eve getirdi derin neşe ise dayısının yanına gitmediği için kızacağını düşünüp dayısına gitti. Derin kapıyı anahtarıyla açtığında içeri girip melikeyide girdirip kapıyı kapattı.
Mehmet evde melikenin nereye gittiğini düşünürken kapının açılıp kapanma sesini duyar duymaz kapıya geldi. İkisinide görünce içi rahatladı mehmetin hemen sevdiği kızın yanına gidip kucağına aldı sonrada salonlarına taşıyıp koltuğa oturttu. "Neredeydin sevgilim" diyip melikenin dizlerinin önüne oturup yanaklarına götürdü ellerini o sırada da melike yanağını yasladı aşık olduğu adamın eline ve cevapladı "Derin biraz grzdirdi beni"dedi korkuyodu kız ya mehmet onun hamile olduğunu öğrenirse hadi istemesse diye düşüncesiyle söylemedi. Derinr baktı melike oda gözleriylr onaylamadığını belirtti fakat sustu.

Derin melikeyle mehmete iyi akşamlarını dileyip evine gitti. Eve geldiğinde herkez içeride salonda kahve içiyolardı. O herkez Emirle sevgilisi,Ali ile neşe ,Çağan,yağızda dahil olmak üzere. Kendi ise onlara bi selam verip odasına çıktı. Hemen kendini odasına atıp oradanda yorgunluğunu atmak için vanyoya duşa girdi. Suyun altında uzun uzadıya düşünüp durdu derin.
Melikeyi düşündü mesala önce tacize uğradı hemen arkasınada hamile olduğunu öğrendi peki bu durumu öğrebirse mehmet ne diyecek acaba melikeye. Derin bütün düşünceleriyle birlikte ılık suyu soğuk suya dönderip soğuk duş aldı.
Duştan çıkıp üzerine havlusunu sardı havlusu göğsünü ve poposunu kapatıyodu.
Odaya girdi derin fakat içeride birinin daha olduğunu fark etmedi derin. Dolaptan kıyafetlerini aldı. Üzerine bi atlet altına ise mavi çizgili şort aldı iç çamaşırı olarakta altına siyah iç çamaşırı alıp giyinmeye başladı. Arkasında birinin olduğunu daha fark edemedi sonrada o kişiye arkası dönük şekilde üzerini giyindi.
Üzerine atletini giydi altınada mavi çizgili şortunu giyip saçlarını açtı ve arkasını döndüğü sırada karşısındakiyle şoka uğrayıp çığlık attı.

*

Sizce bu kişi kim ?

Tahmin edin bakalım.
Kısa bölüm yazmayı planlıyorum bakalım nasıl bulacaksınız. 

       🌹Keyifli okumalar🌹

                      ( -: KESİT:-)

♥DERİNDEN♥

Y elimi tutup beni kendine çevirdi o anda onunla iyiki bu tatile gelmişim diyorum.
"Sevgilim neden biz mehmetide aldık yanımıza"diyince gülümseyerek ona baktım ve "onların yanında çok rahatım biliyosun hem melikeyede bi değişiklik oldu"dediğimde yağız ellerimi ellerine kenetleyip "Onları biraz yalnız bırakalım sevgilim"diyip beni çekiştirdi normalde insan içinde olsak kesinlikle izin vermezdim ama yalnız olduğumuz için izin veriyorum beni çekmesine.
Yağızla el ele kumsalda ay ışığında bi yere gidiyoduk ama nereye. İleride gördüğüm çardakla neredeyse şaşkınlıktan ağzıma sinek kaçıcaktı öyle söyliyim yani. Çardağın önüne gelince beni merdivenlerden kucağına alarak çıkardı ben anın şokuyla boynuna sıkıca sarıldım. Yağızın boynuna kafamı koyduğumda "yağmur kokulum"dedi yağız. Beni kucağından indirdikten sonra etrafıma baktım rengrenk mumlarla ikimizin baş harflari vardı D ♡ Y yazıyodu. Kafamı kaldırıp çardağa iyice baktığımda bi yer hariç heryer beyaz perdelerle kapanmıştı kafamı yağıza çevirdiğimde ellerimi tutup açık yeşil gözlerime baktı o koyu yeşil gözleriyle sonrada bana yaklaşmaya başladı ve tam dudaklarımın üzerinde durup "Sana ilk öpücüğünü vermek istiyorum sevgilim" diyip gözlerini kapattı aynısı bende de oldu kendiliğinden istem dışı kapandı gözlerim. İlk defa öpmesine izin verecektim hep dert yanmasına rağmen beni öpmesin diye kaçmıştım ama bu defa kaçış yoktu.

Yazdığım bu kesiti umarım beğenmişsinizdir. Arada gelir belki böyle kesitler ama yazdığım bölüm arkaları olur. Şimdi ayrı bi kesitli bölüm yazsam siz yeni bölüm sanıcaksınız o yüzden bölüm arkasına yazıcam.

İyi okumalar:-*)

KARANLIK YOL- OYUN Where stories live. Discover now