53.Bölüm

2 1 0
                                    


Arkadaşlar beklemediğiniz bir bölümle karşınızdayım bakalım beğwnecekmisiniz?
Neyse buyrun bölüme geçwlim ve

Keyifli Okumalar🌹

*

Gece bi çığlıkla kalktım. Karnım çok fazla ağrıyordu neden bilmesemde karnımı tuttuğumda mehmet odaya girdi.
Bi çığlık daha attığımda mehmet ışığı yakmaya çalışıyordu ama elektrikler yoktu. Bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu dışarıda ve elektriklerde yoktu. "Ağğğğğğ mehmet hu hu."dediğimde ise hemen tlfonumu alıp "Sakin derin tmm sakin ambulansı arıyorum şimdi" dediğinde "Ağğ mehmetttt"diye bağırdığımda ise bir küfür savurdu ve "S*tir şarjın bitmiş" diyip odamdan çıktığında yatağıma tekrar uzanıp katnımı tuttım ve "Apğğğ " diyip yutkundum. Mehmet geldiğinde ise "Benimkinden de iş yok en iyisi şuradan bi teyze çağrayım" dediğinde "Ağğ mehmettt koşş koşş çabukkk" diye bağırdım oda "tamam sakin kal geri gel-"diyemwden "Mehmetttt hu hu çabuk olll" diyip adım gibi derin derin nefes alıyordum. Çünki öyle bi acı vardıki karnımda ne bağırmalarım yetiyordu nede çığlıklarım. "Ağğğğ. Hu hu hu" diyip nefes aldığımda bi sancı daha saplandı karnıma o sırada yatağımda bi ıslaklık hissettim ve "Ağğğ. Hu hu hu" diyip nefes aldığımda yine sancıyla "Ahhh kahretsinnn ağğğ" diye bağrıp karnımı tuttum.
Yarım saat geçmiş ve hala karnıma sancılar girip duruyordu dayanamayacak raddeye gelmiştim gözlerim kapandı kapanacaktı kii mehmet dört beş teyzeyle içeri girdiği an "Ağğhhh" diye bağırdığımda dedikoducu teyzoşum "Doğum yapıyor bu kız" dedikleri anda aslında bilmem gerektiğini anladım ve "ahhlkhh" diye bağırdım.
Teyzenin biri"Oğlum sen bize sıcak su falan yap******" daha bir sürü şey sayıp önüme çektiği sandalyeye oturdu teyze üzerimdeki çarşafı kaldırıp altımdaki kıyafetlermi anında çıkarıp "Suyuda gelmiş bu kızın doğum başlamış" diyip lafını bağırmamla böldüm"ahhh teyzee napıyorsaan yapp ahhj" diye bağırdığımda ise "dizlerini kaldır" dediğinde anlamadım diğer teyze benim bağırmalarım eşliğinde dizlerimi yatakta ayağımı yatağa basar hale getirip "tamam" dediğinde "agggğğ. Hu hu" dediğimde teyzenin biri "ha gayret kızım gelir şimdi hadi güzel kızım"diyip derin nefes almamı istiyordu sonra "Şimdi ıkın güzellik hadi" dediğinde ise "ıııı. Ağğğ olmuyorr ağğ" diye bağırdığımda "hadi kızım ıkın hadi güzelim" dediği sırada içeri mehmwt girecekti fakat teyze elindekileri aldığı sırada "Şimdi git bakıyım" dediğinde ise ben" mehmett gell kardeşimm ağğğ."diye bağrıp"korkuyorummm kardeşimmm" diye bağırdığımda mehmet teyzeyi kenara itip "Çekil teyze kardeşimin yanında olmam lazım" diyp yanıma gelip elimi tuttu ben ise sıkıyordum elini "ağğğ.ıııı.ağğk" diye ıkınmaya çalışırken "Ha gayret güzel kız. Geliyor bebeğin" dediğinde yine "ııııı" diye ıkındığımda mehmwtte "Hadi kardeşim sen güçlü bir kızsın yaparsın" diye cesaret veriyordu.
Ikındım hemde gücümün yettiği kadar ve dahada fazlası.
"Iııı ağğk ıı" diye bağrıp ortalığı sesimle dolduruyordum. Teyze "Hadi kızım hadi " diye beni dahada sinir ediyordu ona bağırdım bu defa "Bana bak teyze ağğğ ,ııı, iki saattir geliyo diyosun nerdeee beeee" diye bağırdığımda "ağğ" diye devam ettiğim sırada odayı bi ağlama sesi doldurdu. İşte o an sevdiğimin bebeğini dünyaya getirdiğimi anlamış oldumda teyze ise "Gözümüz aydın kızım tatlımı talı " diye devam edecwği sırada "kızmı?"diye sorduğumda ise "Evet hemde tek değil güzelim ikincide yolda" dediği an yine karnıma sancı girdi. Daha fazla dayanacak gücüm yoktu fakat dayanmalıydım. "Ağğğğğ. Iıı" diye daha fazla ıkındığımda canım çok yanıyordu. Aşık olduğum adamdan hamileydim ve onun bebeğini dünyaya getiriyordum ne kadar zor olsada ben anne olacaktım.

"Ağğğğ kardeşimm"diyip eline tırnaklarımı batırıyordum mehmetin. Ama çok sevgili kardeşim susup sadece "Hadi derin yaparsın kardeşim hadi" diyordu. Gülümseyip "Ağğğğğ. Iııııklkı.ağğğkkğğ" diye bağırdığımda ikinci bir ses daha duyuldu buda benim ikinci bebwğimdi. Teyze gülümseyip "Hayırlı olsun güzel kız bu da oğlun oldu. İnş ikiside dürüst insanlar olur" diye dua ettiğinde ağlıyordum ve "Amin teyze amin" dedik mehmetle.
Teyzem dışarı çıktığında heryer kan ve ter kokuyordu. Mehmet yanıma yere oturup "Gözün aydın kardeşim" dediğinde gülümsedim ve "Sağol kardeşim" dediğimde elime bir öpücük kondurduğu sırada elindeki tırnak izlerimi gördüm kanamıştı.
Ama o umursamıyor sadece bana "Güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladın kardeşim" dediğinde "evet" diyebildim sadece.
Ayaklarımı indirdim yatağa ve ağzımdan bir "ağğk" diye ses çıktı. Ben anne olmuştum varmı ötesi ya sevdiğime ikiz vermiştim. Onunla birkez olsakta ikiz çocuklara hamile kalmıştım. İlk doktor bayılma sebeblerimi söylemişti işte mehmetinde o zaman kulağıma fısıldadığı şey "Hamilesin derin" lafıydı. Size de sürpriz oldu değilmi? Evet sanırım söylememeyi seçtim.
Gözlerim kapanırken odaya battaniyeler içinde sarılı iki bebek girdi fakat gözlerimi açıp bakacak mecalim yoktu.

*!*!*!M€Hm£T*!*!*!*

Derinin çığlıyla korkup odaya gittiğimde ışığı yakamadım ama camdan içeri ayın ışığı vuruyordu. Onun bağırmaları eşliğinde ambulansı aramak istedim arayamadım şarj yoktu benimkini aldığımda bu yağmurdan dolayıda çekmiyordu tlfon.
Hemen aşağıda oturan teyzelere gidip söyledim durumu oda bi kaç kişi daha çağıdığında bende ambulansı köyde bulunan başka kadının tlfonundan ambulansı arayım dediğimde ise hatta aradım ama yağmurdan dolayı yollar bozukmuş gelwmediler. Eve gelip derini gmren teyzeler benden bir sürü şey istediğinden dolayı istediklerini getirip yanına gidecekken kardeşimin bir teyze izin vermediğinde ise derin beni çağırdığında teyzeye çekil diyip kardeşimin elini tuttum.
Ona her cesaret verişimde daha fazla ıkınıp daha fazla tırnaklarını geçirdi elime ama acısı neydiki bu yanında hafif bir sos kalırdı.
Sevgili kardeşim şimdi ise sessizliğe gözlerini kapattığında korktum hatta teyze "Merak etmek yoruldu o " diyip çocukları kucağıma bırakıp derini uyurken banyoya soktular.
Ben ise salonda koltukta kucağımda iki çocukla oturuyordum şimdi yağız olsaydı bu çocuklar onun kucağında olucaktı ve gülerek bakıp sevecekti.
Ama onun yerine şuan ben gülümseyip öpüyordum ,bir zamanlar ela gözlümden istediğim çocuğu derin yağız için doğurmuştu fakat o piç bu çocukları hak etmiyordu çünki kızı bi kalemde silip başka kadınlarla yatmaya gitmişti.
Teyzeler geldiğinde yanıma "Bu çocukların babası yokmu?"diye sorduklarında bende "Kızı terk edip başkalarına gitti be teyzem" dediğimde ise "Yazıklar olsun o adama o zaman. Neyse oğlum şimdi siz bi yerlere gidemezsiniz bizim torunların kıyafetlerini getireyimde giydirin üşütmesin çocuklar bu kışta" diyip gittiler. Bende çocuklarla birlikte ayağa kalkıp derinin odasına girdiğimde derinin üzerinde beyaz bir elbise ve başında kırmızılı kurdela bağlanmıştı. Huzurla uyuyordu kardeşim ve hepte böyle uyusa. Yanına gidip küçük bebekleri ona göstermek istesemde yapmayıp odafan çıktım. Kapı çalınca baktığımda teyzelerin elinde iki demir beşik ve poşet vardı bende içeri davet ettm onlarda içeri girip beşiği derinin odasına götürdüler diğer teyzede minikleri kucağımdan alıp giydirmeyw başladı. Giydirdiler o minikleri ve sonrada derinin odasına götürdüler bende arkakarından girdiğimde beşiğe yatırmışlardı minicik bebekleri. Teyze bana dönüp "Sabah gelip annesine emzirmesine yardım edeceğiz haberin olsun" diyip evi terk ettiler yalnız gitmeden önce ikizlere nazar boncuğuda takıp gittiler. Yorucu bir geceden sonra bende derinin yanında sandalyeye geçip uyudum. Burada uyuyorumki gecw derinin bir ihtiyacı falan olur diyw.

*

Hiç bekliyormuydunuz dimi? İkizleri

Yorum lütfeeeennnn : ) :) : )

Aslında şöyle birşeyde var acaba ikizmi olsa demekten içim dışım düşünmek olmuştu sonraki kararla ikiz olsun dedim ve ikiz oldu.Arkadaşalar bu kızın hamile kaldığı ay Temmuz oluyordu ve Şimdi doğum yaptığı ay kış ve şubat ayı oluyor. Pek aylara önem vermedim ama sanırım böyle oluyor.
Sevgilerle diğer bölüm görüşmek üzere öptüm : )

KARANLIK YOL- OYUN Where stories live. Discover now