2.5 - Nelly

3.1K 180 14
                                    

Kim ébresztett minket. Mesélt valami buliról, ahová este megyünk. Úgy döntöttünk, hogy a lányok előtte elmennek vásárolni, így mentünk is készülődni. Mikor mindenki kész volt, gyorsan reggeliztünk, majd el is indultunk.

Rengeteg boltot végig jártunk, és rengeteg ruhát vettünk. Dél körül beültünk az egyik kávézóba, ahol kitaláltuk, hogy otthon sütünk pizzát. Be is vásároltunk hozzá, majd elindultunk haza.

20 perc séta után haza is értünk. Egyből a konyhába mentünk és hozzá kezdtünk az ebédhez.

- És mióta vagytok együtt Joshsal? - fordultam Kimhez.

- Ez kicsit bonyolult - nevette el magát - Most 2 hónapja. De néhány éve már voltunk együtt.

- És mennyire komoly köztetek?

- Hát nem tervezgetjük a családalapítást, de az érettségi után az összeköltözés már szóba jött.

- Az jó. Ezek szerint tényleg szeretitek egymást.

- Nagyon is - ölelte át Kim derekát Josh.

- Mi készül itt? - érkezett meg a másik két fiú is.

- Pizza - válaszolt Steph.

- Miért nem rendeltek? - érdeklődött Chris.

- Mert így bulisabb.

- És hosszadalmasabb. És lehet nem is olyan finom - kötött bele Nate.

- Fogd be! - nyújtottam rá a nyelvem.

- Mert ha nem?

- Majd befogom én.

- Igen? És hogyan?

Vigyorogva közelebb léptem és megcsókoltam.

- Máskor is így fogsz elnémítani?

- Ühüm.

- Akkor mindig dumálni fogok.

Megcsináltuk a pizzát, majd megebédeltünk és beszélgetni kezdtünk. Mikor láttuk, hogy ideje készülni, mindenki elment a saját szobájába. 1 óra múlva mindenki készen volt.

A lányok csinosan, a fiúk lazán öltöztek. Egy negyed órás séta után meg is érkeztünk a buli helyszínére. Eleinte váltottunk néhány szót az ismerős arcokkal. Épp az egyik évfolyamtásunkkal beszéltem, mikor az ajtó felé pillantva meglepő dolgot láttam. Jesse lépett be.

- Bocsáss meg egy kicsit - szakítottam félbe az éppen beszélő Myrat.

Jesse felé igyekeztem. Amint elé értem szólásra nyitotta a száját, de megelőztem.

- Ne mondj semmit! Egy gerinctelen féreg vagy, amiért minden szó nélkül itthagytad őt. Nagyon szarul volt emiatt, de már épp továbblépett. Végre boldog valaki mással, erre te ismét felbukkansz. Ajánlom, hogy kerüld őt el! Steph még csak véletlenül sem láthat meg, világos voltam?! - nem ordítottam, hisz nem akartam hogy mindenki ide figyeljen, viszont határozottan beszéltem, aminek következtében Jesse kissé megrémült. Egy bólintással jelezte, hogy vette az adást.

- Helyes - azzal készültem faképnél hagyni, de egy mondatra még visszaléptem - Ja és... ha lehet engem is kímélj meg a jelenlétedtől, oké?

Erre már nem vártam meg a választ, otthagytam. Nem bízhattam semmit a véletlenre, és nem hagyatkozhattam Jesse szavára sem, így kézben tartottam az irányítást. Egész este Steph mellett voltam.

Elrángattam inni, mikor biztonságos volt. Mikor Jesse felbukkant, táncolni vittem barátnőmet. Aztán a tömegben felfedeztem a kerülendő személyt, így ismét biztonságos helyet kellett keresnem. Hirtelen beugrott a mosdó, reméltem oda nem követ minket.

Meg is találtuk egy folyosó végén a helységet, én pedig gyorsan elvégeztem a dolgom. Reméltem, hogy 2 percre egyedül hagyhatom Stephet a folyosón, de rosszul tettem. Mikor kiléptem az ajtón, már csak azt láttam, hogy barátnőm idegesen viharzik el Jesse mellett. Nem tudom mi történt itt az imént, de egy biztos. Ennek nem lesz jó vége...

Sziasztok!

Hoztam egy kis meglepetés részt, ha nem bánjátok.

Várható dolgok:
azt tervezem, hogy leülök, átolvasom az egész sztorit és szépen kijavítom a helyesírási hibákat.

Folytatást sajnos nem tudok ígérni.

A szünettel kapcsolatban majd fogok egy bejegyzést posztolni az Infók és egyebek könyvben. Akit érdekel, az olvasson bele😉

Kérdés:
Van olyan aki olvasta a régebbi történeteimet (Fiú a kastélyban, Hellcat, Black Angel)? Ha igen, légyszi írjátok meg kommentbe vagy üzenetbe. Kíváncsi vagyok 😁

~Reb😘

MostohatesókWhere stories live. Discover now