2.10

2.2K 135 4
                                    

Hosszú busz út után végre megérkeztünk. Nem először jövök ide, és nagyon szeretek itt lenni, de a buszozást szívesen kihagynám. Az elején mindig buli de a végére már csak azt érezzük hogy egyre melegebb van a buszon és ez egyre elviselhetetlenebb.

Leszállás után beléptünk a tábor nagy kapuján. Ezután egy lebetonozott kis téren álltunk meg, míg a tanárok kiosztják a házak beosztását. Egy házba 8-an férnek. Én Nellyvel, Miával és Kimmel kerültem egy házba, a többi helyet pedig szerencsére szintén négy szimpatikus lány foglalta el. Azt hiszem lesz alkalmam új barátokat szerezni.

Mikor megkaptuk a beosztásokat elindultunk a házaink felé. Kis faházakban leszünk elszállásolva az elkövetkezendő néhány napban.

A házak egy nagy kört alkotnak, középen a lebetonozott placcal, és az ebédlővel. 10 ház van a lányoknak, és 10 a fiúknak. Pont a mi szobánkkal ér véget a lány rész, így mi fiú szomszédokat kaptunk. Kíváncsi vagyok kik azok.

Bent mindössze 4 emeletes ágy, egy nagy szekrény és egy kisebb mosdó kapott helyet. A zuhanyzó egy külön helyiségben van kialakítva.

Miután lepakoltuk a cuccainkat és átöltöztünk bikinibe, úgy döntöttünk hogy megnézzük a szomszédainkat. A mi házunkból kilépve nagy hangoskodás fogadott minket. Nem veszekedés, csak sok hangosan beszélő srác. Feléjük vettük az irányt.

Az ajtóhoz lépve láttam meg, hogy ez Jesse-ék háza. Szuper, szóval szomszédok leszünk.

- Ááá, csajoook. Üdvözöllek titeket szerény hajlékunkban - karolta át a vállam Will és úgy invitált be.

Még csak 10 perce vagyunk itt, de már iszonyatos büdös van itt. Tipikusan fiú szoba.

- Halljátok, itt bomlik valami? - nézett körbe Kim.

- Remélem Rick az - biccentett Matt a szoba közepén heverő ruhakupac felé.

- Most komolyan az alatt van Rick? - néztem rájuk.

- Élek - szólalt meg Rick valahol a kupac alján, majd megjelent a keze is.

- Gyere tesó - fogta meg a kezét Jesse, és előhúzta barátját a ruhák közül.

Az amúgy is szanaszét heverő ruhák még jobban szétszóródtak a padlón. Jesse megveregedte kicsit Rick vállát, majd az összes fiú felénk nézett és várta mit szeretnénk.

- Szóóóval, minek köszönhetjük a látogatást? - kérdezte Will.

- Na nem mintha baj lenne - kacsintott ránk Jesse.

- Srácok, megyünk le a tóhoz, szóval készüljetek, 10 perc múlva indulunk - szólt be a szobába az osztályfőnökünk.

Mi lányok átmentünk a saját szobánkba, felvettük a fürdőruhákat és kimentünk a ház elé. A fiúk is elkészültek, így együtt mentünk a gyülekező helyre.

A tó szerencsére nem volt messze így nem kellett sokat gyalogolni. Leértünk, egyből lepakoltuk a cuccunkat és a többiek el is indultak már a vízbe. Én még a törölközőmet terítettem le a fűbe. Mielőtt én is bementem volna, gondoltam napozok egy kicsit.

Bekentem magam, feltettem a napszemüvegem és lefeküdtem hanyatt. Már pár perce feküdtem, amikor hirtelen eltűnt a nap. Kinyitottam a szemem, és megnéztem mi árnyékol. Először csak egy alakot láttam, aztán felismertem hogy Jesse az. Meg is láttam hogy mit tart a kezében, de már késő volt reagálni. Felsikítottam és hirtelen felugrottam.

- Te hülyeee! - kiáltottam rá nevetve, miután rámöntött egy vödör hideg vizet.

- Úgyis ha belemész a vízbe, akkor vizes leszel. Én csak felgyorsítottam a folyamatot.

- De még nem akartam bemenni.

- Akkor muszáj leszek bevinni - azzal fel is kapott az ölébe és egyenesen a vízbe rohant.

- Neee! - sikitottam, és próbáltam megállítani, de hiába. Tudtam is hogy esélytelen, úgyis az lesz amit ő akar.

Amint olyan derék magasságba ért a víz, megállt és azt hittem megmenekültem. Rámnézett és selytelmesen elmosolyodott. Vártam mire készül, majd hirtelen elengedett. Nem tudtam időben reagálni, így belecsobbantam a vízbe. Azzal a lendülettel amivel előjöttem, őt lenyomtam a víz alá. Verekedtünk még egy kicsit, végül még kimentem a partra napozni.

Egy kis idő után a többiek is kijöttek a vízből. Leültünk az árnyékba és beszélgettünk. Vacsora környékén visszamentünk a tábor helyre, megvacsoráztunk és nem sokkal később mindenki el is aludt, mivel az utazás kicsit lefárasztott minket.

Elalvás előtt megbeszéltük a fiúkkal, hogy másnap este átmegyünk és felelsz merszezünk. Hogy őszinte legyek, picit izgulok miatta, mert tudom, hogy úgyis baromságokat fognak kitalálni. Minden esetre nem indult rosszul a hét.

Várjuk ki a végét...

MostohatesókWhere stories live. Discover now