Bölüm 10

601 84 26
                                    

Öncelikle özürlerimi sunuyorum. Diğer kitabıma odaklandığımdan buna bölüm yazamadım. Affedin bebeqlerim. 15.bölüm final, haberiniz ola. Ha birde.. o yıldızları azıcık parlatın yahu!

1 hafta sonra:
Zayn, bir haftadır Liam'ın yanından ayrılmamıştı. Onunla birlikte olduğu zaman, zaman kavramı denen şeyi unutuyordu.
Şu bir haftada, Liam'ı mutlu etmek ve birazda olsa kilo aldırmaktan başka gayesi yoktu Zayn'nin. Ve bunu başarmıştı.
"Liam." dedi ve Liam'ın penceredeki gözlerini kendine çevirdi. "Eşcinsel olduğunu... nasıl fark ettin?" "Ihmmm... Bilirsin, bazı ihtiyaçlarımız vardır. Ben eşcinselliğimi farketmeden önce, izlediğim hetero pornolarında, kadınların çıplak vücutlarının değil de, erkeklerin sıkı kalçalarının dikkatimi çektiğini fark ettim. Araştırma yaptım bu konuyla ilgili. Bir de bakmışım ki, asıl cinsel kimliğim buymuş."
Zayn şimdi anlamıştı, kadınların şekilli vücutlarının yanında, erkeklerin yapılı vücutlarının bu kadar ilgisini çekmesini. Aslında Zayn kabullenmeye başlamıştı, cinsel kimliğini. Oynadığı okul futbol takımının kaptanı Theo -Theo James olarak düşünün♥_♥- 'nun yapılı vücudunu bir kaç kez üstsüz görmüş ve gözlerini ondan alamamıştı -ki bu Liam'ın altı ay kadar ònceki yapılı vücudu için de geçerliydi- zaten bu o zamanda kafasını karıştırmıştı ve bir kaç ay önce de beynini bulamıştı. "Böyleyim." dedi fısıldayarak. "Bende böyleyim."
"Efendim?" dedi Liam. Bir şey fısıldadığını duymuş ama anlayamamıştı. "Yok bir şey. Boşver." diye geçiştirdi Zayn.
Bir süre sonra, Liam'ın kemoterapi saati gelmişti. Onu aşağıya, tedavi odasına indirdi Zayn. "Nefret ediyorum şu iğnelerden." diye söylendi Liam kapıdan içeriye girmeden önce. Bir haftadır yaptığı gibi, kapının yanındaki koltuklardan birine oturup Liam'ı beklemeye başladı. Günlük terapi, yaklaşık bir saat sürüyordu. Biraz hava almalıyım diye düşünerek, kalktı ve bahçeye çıktı. Boş bir bank bulduğunda, hemen kuruldu ve cebindeki sigara pakedini çıkardı. Dudaklarının arasına yerleştirdi ve iki büyük aşığı kavuşturdu. Dışarı çıkmak için çırpınan dumanları, yavaşça özgürlüğüne kavuşturdu. Beyni çok doluydu. Yıllardır kadim dostu olan sigara, beynini boşaltmasına hiç yardımcı olmuyordu, olamıyordu.
"Ne yapacağım?" dedi kendi kendine. 'İbne' diye dövdürdüğü Liam ile aynı konumdaydı. Pişman oldu yaptıklarına. "Tanrım kesinlikle bana göndereceğin her bir belayı hakediyorum. Göt herifin tekiyim." banka bir yumruk attı. Gözleri dolmuştu işte. Canı yanıyordu. Liam'a atılan her yumruk -ki onun yüzündendi- aklına geldikçe, her bir organını hiç uyuşturmadan, kendi elleriyle sökmek istiyordu.
İsmini bağıran cırtlak bir ses duydu. Kim olduğunu az çok tahmin ettik zaten. "Tanrım bence bunu haketmiyordum, şu haldeyken." diye seslendi tanrısına. Gigi yanına oturdu ve ona bir öpücük verdi. İğreniyordu Zayn. Bir kadının dudaklarından, göğüslerinden...
Yüzünü buruşturdu. " Nasılsın sevgilim? Liam nasıl?" "İkimizde gayet iyiyiz." dedi ters bir şekilde. Şu an sadece aklında onunla olan ilişkisini bitirmek vardı aklında.

Gigi hala boş boş konuşuyorken, Zayn onu dinlemiyordu bile.
"Gigi." dedi susmasını istediğini belirtir şekilde. "Bitirmek istiyorum." "N-ne?" dedi Gigi Duyduklarına inanamıyor gibiydi. "Duydun işte. Bitirmek. İstiyorum." "P-peki neden?"
"Ben kadınlardan zevk almadığımı fark ettim." "A-anlayamıyorum. Ne demek kadınlardan zevk almıyorum?" "Anlayacağın şekilde anlatayım. 'İbneyim'. Kuzenin gibi. Zaten benden bir şey sakladığını fark etmiştim." Gigi sinirle oturduğu banktan kalktı ve yürümeye başladı. "Ha bir de... Bir dahakine Dylan ile olan sex kasetlerini düzgün sakla. Malum bir çok sitede geziyor o görüntüler." Sinirle inleyip yoluna devam etti.

Zayn üstünden kocaman bir yük kalkmış gibi hissediyordu. Sanki aylarca kafeste tutulan bir bülbüldü ve sonunda onu ormanına salmışlarcasına mutluydu. Derin bir nefes çekip, bulutları izledi. Bir süre sonra ona yaklaşan ve yavaşca yanına oturan silueti farketti. "Odana çıkmalıydın. Burası senin için iyi değil."  "Biraz 'rahat' nefes almak iyi gelir diye düşündüm. Zaten oldukça sıkılmıştım o odada."
Ani bir hareketle Liam'a döndü. "Seni buradan kaçırmama ne dersin?" "Ne?" "Yani sonuçta aylardır buradasın ve iyice sıkıldın. Sen lunaparkları seversin. Bir kaç saatliğine seni kaçırabilirim."
Liam çocuksu bir heyecanla ellerini çırptı. Genelde Liam, Zayn için bir şeyler yapardı. Zayn'in onun için bir şeyler yapması onu değişik ve özel hissetirmişti. "Bak şimdi, kaçma planını anlatıyorum. Ben çıkıp sana bir peruk- ya da boş ver peruğu bere işimizi görür. İşte ûstümüzü değiştireceğiz ve kimseye çaktırmadan hastaneden çıkacağız. " Elini uzattı "Plan başlasın." Liam da onun elini tuttu. Birlikte koşturarak odaya girdiler. Liam ufak bir öksürük krizi yaşasa da, hemen toparlandı. Üstünü değiştirip, astım ilacını -ama onunki diğerlerine göre daha ağırdı-  montunun cebine sıkıştırdı.
Zayn de hazırlandıktan sonra,
etrafı kontrol edip, hastaneden çıktılar. Zayn'in arabasına binmesiyle derin bir nefes çekti ikisi de. Zayn arabayı çalıştırdı ve lunaparka sürdü. Şu anda sadece aklında Liam'a kocaman bir pamuk şeker almak ve onun hakkındaki hislerini söylemek vardı.

"Tanrı aşkına! Liam, sadece bir saatliğine gelmiştik ve saat 22.30!" "Zayn." dedi Liam masum bakışlarını gözlerine dikerken. "Şu dönme dolaba da binelim. Söz gideceğiz. Bak söz veriyorum."
Ofladı ve dönme dolap için bir jeton daha aldı. Boş kabinlerden birine geçtiler. Her kabin, en tepede durduruluyordu. Duygularını söylemenin tam zamanı diye düşündü. Klişe, ama romantikti ve Zayn klişeleri severdi. Onların kabini durduğunda, Zayn, Liam'ın eline uzandı ve tuttu. Liam şaşkınca ona baktı. Zayn'in kalbi o kadar hızlı atıyordu ki, bu kalp atışlarını Liam'dan başka birinin duymasından korktu. Çünkü bu kalp, uzun zamandır Liam için atıyordu. "Ş-şey.. Ben sana bi-bir şey söylemek istiyorum Liam. "
Beklentiyle gözlerine baktı Zayn'in, Liam.  "Ben senden hoşlanıyorum! Oh be söyledim."
"N-ne? Y-yani baya benden hoşlanı- Tanrım! Ben de sana aşığım!" Aniden Zayn'i çekip dudaklarına yapıştı. Sonra da ne yaptığını fark edip geri çekildi. "B-ben özür dilerim. Bir an heyecandan-" sözünü Zayn'in dudakları kesti. Bir süre öpüştüler. Ayrıldıktan sonra Zayn, Liam'ı kolunun altına aldı ve dönme dolaptan indiler. İkisde mutlulardı. Birbirleri için çarpan iki kalp yan yanaydı ya, bu onlara yeterdi de artardı bile.

Alın size mütüşlügillerden fluffy bir bölüm. Snmakshbsbsbsb umarım begenirsini. WY tarihindeki en uzun bölümü okudunuz. Oy ve yorum yapın lütfen. Tşk. Öd.

Without You||Ziam MayneWhere stories live. Discover now