Bölüm-13 (Böyle biter Zayn ve Liam'ın hikayesi)

617 53 23
                                    

Eminem ft. Rihanna Love the way you lie ile okuyunuz

Yazardan:

Zayn Malik... Kardeşi gibi gördüğü Liam Payne'in  ona aşık olduğu gerçeğini öğrendiğinde aylarca ondan nefret eden, ağlamasına, dayak yemesine, mutluluğuna sebep olan kişi. Hastalığıyla onu baş başa bırakan ve acı çektiren.. Nerden bilebilirdi kardeşim dediği kişiye aşık olacağını.

Liam Payne. Zayn Malik'e tanıştıklarında beri sırıl sıklam aşık olan, hayatını onun her bir karışını ezberlemeye adayan, onun için günlerce ağlayan aptal aşık.

Kader, bir gün Liam'ın yüzüne güldü ve Zayn'i ona aşık etti. Ama sorun şuydu ki Liam'ın fazla zamanı yoktu. Yine de Liam, Zayn ile geçirdiği dört ayı, hayatının geri kalan 18 yılına değişmezdi.

Sonra bir gün. Liam'ın gitme zamanı geldi. Zayn'in kolları arasında, hayatının aşkı olan adama veda etti. Peri masalı sona ermiş, acı gerçekler Zayn'e geri dönmüştü. Liam ondan alınırken kıyameti koparan adam, aylar sonra hissizleşmeye başladı. Sadece anılar ve acı kalmıştı.

"Özür dilerim." dedi Zayn. "Güzelliğini, kalbimin karasıyla kirlettim. Aşkını ve hayatını sömürdüm. Affet beni."
O an bir cevaba ihtiyacı vardı Zayn'in. Sömürdüğü bir hayatla birlikte ne kadar yaşayabilirdi?

Her ayın 29'unda ona mektup yazıp ondan özür diledi. Onun saflığını haketmediğinden bahsetti.

Annesi, Zayn evde yokken evlerine gelip, Zayn'i eski haline döndürmek için Liam'a ait her şeyi temizlemeye kalktı. Zayn için artık bu son noktaydı.
"Git." dedi annesine. "Liam'ın kokusundan başka kimsenin kokusunu istemiyorum bu evde. Git!" Zayn'in göz yaşlarına dayanamadı annesi. Dizlerine yatırdı minik oğlunu. "Canım yanıyor anne. Onsuzluk beni bitiriyor." Trisha oğlunun gözyaşlarına eşlik etti. Oğlunu böyle görmek de onu bitiriyordu.

Yine bir pazartesi.. Yine Zayn için Liam'ın mezarının başında olma vaktiydi.  Oturdu mezar taşının yanına. Onun için yetiştirdiği çiceklerden yaptığı buketi koydu toprağına. "Özlüyorum. Ölüyorum.." dedi ufak bir göz yaşıyla. Sonra elini toprağa atıp , sanki saçlarını okşuyormuşcasına okşadı toprağı. "Özür dilerim Liam. Yapamıyorum. Mutlu olamıyorum. Sensiz mutlu olamıyorum. Sömürdüğüm hayatınla da daha fazla yaşayamıyorum. Çok fazla anı var. Çok fazla yaşanmışlık var." Gözlerini silip, boğazını temizledi. "Pes ediyorum Liam. Bırakıyorum her şeyi. Herkesi. Yaşanmışlıklar ağır geliyor. Bazen seni çok ama çok özlediğimi düşünüyorum. Bazen de olgunluğunun altında yatan çocuksuluğun geliyor aklıma. Saçma şeyler yaptığında derdim ya 'çocuklaşma' diye. Sende bana küserdin. En sevdiğin portakallı keklerden yapar, seni tekrar barıştırırdım. Aslında en çok o hallerini severdim. Ama hiç söyleyemezdim. Çünkü sen benim dostumdun. Biz sevgili veya herhangi bir ilişki içinde değildik. Sonra bir gün geldi ve biz evlendik. Ama sen ben daha bir şey diyemeden gittin. Neden gittin? Neden beni sensizlikle baş başa bıraktın?" göz yaşları durmak bilmiyordu. Sonra yağmur yağmaya başladı. "Bak gördün mü Liam? Gök yüzü bile bizim için ağlıyor. Dayanamıyorum sevgilim. Yanına geliyorum." Pantolonunun belimdeki silahı çıkardı ve şakağına dayadı. "Kalbimde sen varken oradan vuramam sevgilim. Benim yüzümden defalarca kez ölmüşken, bir kez daha öldüremem." ve sıktı. Sevgilisinin mezar taşı kanıyla yıkandı. Gök yüzü şimşekleriyle yakararak ağladı. Arkadaşları Louis, Harry ve Niall arkadaşlarının ölümüne tanık oldukları için daha fazla ağladılar. Artık feryatlar, şimşekleri bastırıyorlardı.

"Elveda değer verdiğim insanlar, elveda acımasız dünya. Ben sevgilime kavuşuyorum."

Selamınaleyküm mümin ziam şipır kardeşlerim. Finalimiz geldi. Biliyorum biliyorum, sözüm 15. Bölümdü. Fakat artık sarpa sarmaya başlamıştı ve artık final yapmam gerektiğini hissettim. Kısaydı biliyorum. Im so sorry. Ama elimden bu kadar geldi. Whatever. İlk ziam fic im olan without you son bulmuş bulunmaktadır . yorumlarınız benim için çok değerli. Lütfen şu garip kardeşinizi yorumsuz bırakmayın.
🌴🍃🌺🌺🍃🌴
💛🌻🌻🌻🌻💚
🌻🌻   😍  🌻🌻
🌻 Love YOU 🌻
🌻🌻   🌹  🌻🌻
💚🌻🌻🌻🌻💛
🌴🍃🌺🌺🍃🌴
Ve bu hikayeyi lollitasandy1234 'e hediye ediyorum. Seni seviyorum güzelim. Yorumlarınla hep benim yanımdaydın. Wp grubumuzu saymıyorum zaten.

Without You||Ziam MayneWhere stories live. Discover now