1. rész

4.4K 217 3
                                    

Ma van az a nap mikor elmegyek a hercegnőképzőbe. Nincs sok kedvem és hogy mért nincs? Mert nem az én világom. Úgysem leszek a Királyi családnak a gyereke. Illedelmet meg minek tanuljak?! Megvagyok én a nélkül is. Bárki bármit mondhat nekem, hogy milyen jó hely meg, hogy majd megtanulsz viselkedni. Ja persze, igen. Ez egy nagy kamu! Nem tudnak jó kislánnyá varázsolni, a hozz csoda kéne. - ezekkel a gondolatokkal a fejemben pakoltam be a legutolsó cuccomat is. Készen vagyok és most egy kis Tv, mielőtt bezárnak egy börtönbe. ( Igen, szerintem egy börtön. ) Szakadt farmeromban (Eleve ilyen.) Fekete topban, göndör hajam omlott a vállamra, és közben rágóztam. Igen, így néztem Tv-t. De nem mindegy, hogy mit. Disney meséket. Lehet, hogy 17 éves leszek, de nagyon szeretem a Disney csatornát. Tesóm jött be a nappaliba és hozott be popcornt. Együtt kezdtük el nézni. ( Nem vagyunk gyerekesek egy kicsit sem. 😂😂😂 ) Fél óra múlva kopogtak és meglepetésemre egy öltönyös férfinak nyitottam ajtót. Először nem tudtam mit keres itt, de a személy megmondta.
- Jó napot hölgyem! Ön Sarah Goldburg?
- Jó napot! Igen, én vagyok!
- Jöttem önért, hogy elvigyem a kiképzőbe.
- De az szüleim még nincsenek itthon. Nem tudok akkor elköszönni tőlük! - fogtam a fejem, hogy most mit csináljak.
- Sajnálom, de indulnunk kell! Oda kell érnünk a megnyitóra!
- Egy pillanat, írok nekik egy levelet!
- Rendben. - az öltönyös figura az ajtóban állt és várt, még èn megírtam a levelet.
,, Kedves anyu és apu!
     Köszönök mindent amit értem tettetek! Egy év múlva jövök! Vagy hamarabb... Sajnos most el kellett mennem, mert nemsokára kezdődik a megnyitó és nem maradhatok le. Elakartam köszönni tényleg, csak a bácsi türelmetlenkedik! Vigyázzatok magatokra és John-ra! Maradjatok épségben! Egy év hamar elfog telni. Hívni is foglak titeket! Köszönök tényleg mindent amit értem tettetek! És legjobban azt, hogy egy igazi család részese lehettem! Nem pedig egy árvaházban töltöttem le, ezt a szép életem! Örökké szeretni foglak titeket! Hiányozni fogtok!
Puszi: Sarah 😘''
Mikor megírtam a levelet feltettem a hűtőre, a cuccomat kihoztam a szobámból és mehettünk volna, csak előtte elköszönök az én kis öcsikémtől.
- Szia tesó! Hiányozni fogsz! - mondtam neki és megöleltem.
- Te is nekem! Szia! - nyomott egy puszit a homlokomra. - Ne csinálj semmi butaságot!
- Oké! - röhögtem el magam. Az aki az ajtóban állt megfogta a cuccomat és mentünk ki az utcára. Egy limuzin állt előttünk. Tátva maradt a szám. Most ez komoly, hogy ezzel fogok utazni?! Kicsit visongtam és beugrottam hátulra, a kocsiba. Nagyon szép tágas hely volt. De ami megfogta a szememet az a kaja! Volt ott minden! Cukrok, főtt étel, de tényleg minden! Én megfogtam egy halom popcornt és nyomtam a számba. Egyáltalán nem volt ciki, na jó talán egy kicsit! Mikor odaértünk a kiképzőhöz, vagyis a börtönömhöz, akkor egy hatalmas épület tárult elém. Kaput kinyitotta az öltönyös bácsi ( Amúgy ő vezetett, gondolom sofőr. ) és akkor egy nagyon nagy udvar tárult elém. Mindenhol kb. csak fű. Középen egy nagy szökőkút és abból volt pár járdás út. A sofőr hátra szólt nekem.
- Hölgyem át akar öltözni vagy mer így mutatkozni? - kérdezte. Na kösz, lefikázta a ruhámat.
- Nem kell! Jó ez így! - megmutatom neki, hogy leszek én olyan, mint a többi. Persze nem csak neki akartam, hanem mindenkinek.
Csak rám kellett várni.
- És most megékezett az utolsó hercegnő jelölt! Nem más, mint Sarah Goldburg! - konferált fel egy férfi kintről. Gyorsan átcsúsztam a másik oldalra és nyitották nekem az ajtót. Én csak kiszálltam a kocsiból és körbenéztem. Na ez majdnem palotának elmegy! De komoly. Mikor kivették a cuccom és sétáltam fel a lépcsőn csak akkor láttam, hogy piros szőnyegen vagyok. Amikor felértem a többiek undorodva néztek rám. Hát ez van. Nem vagyok tökély és nem is leszek soha. De szerintem ők magukról elhiszik, hogy tökéletesek. Csak rágóztam és vártam, hogy vége legyen ennek a sz@r üdvözlésnek. Amikor befejezte az igazgató, kaptunk egy házvezetőt. Én Susan-t kaptam, aki egy öreg nyanya. Nagyon nagy kedvem volt vele nézegetni mi hol van. Mások fiatal lányokat vagy éppen fiúkat kaptak, én voltam az egyetlen aki egy öreg nyanyát. Unva figyeltem mindent.
- Na idefigyelj kis csaj! Velem ne viselkedj úgy, mint egy tárggyal! Figyelj! Tudod, te jártál legjobban! És ha tetszik, ha nem, én maradok neked! Külön szobád lesz a többiektől, ha így viselkedsz! - és én ilyenkor rendesen figyeltem. Egy dolog miatt, mert láttam rajta, hogy tényleg segíteni akar nekem. És nem csak úgy, mint a többi fiatal házvezető, hogy csak körbevezet, hanem megakar tanítani királylányosan élni. Tetszett nekem ez az öreg nyanya végül....

Belül Hercegnő, kívül UtcalányWhere stories live. Discover now