Část 21 - Bar?

1.3K 106 19
                                    

„Kdo že, to byl?" Zeptal se Harry se zamračeným výrazem.

„Kamarád z vysoký, bejval to děsnej pošuk." Zasmála jsem se.

„O jakým traumatu jsi to mluvila?" Zeptala se Kelly s úsměvem. Ta holka se mi fakt začíná líbit.

Všichni se na mě podívali. „Na vysoký chodil s Nikki, teda jestli se tomu dalo říkat vztah. A jednou jsem přišla dřív domu a on jí tam dělal no... striptýz." Kelly okamžitě vybuchla smíchy a já taky.

„To si děláš srandu." Řekla a snažila se popadnout dech.

„Ne, věř mi, měla jsem to před očima ještě hodně dlouho." Řekla jsem a začalo to zase vymazávat z paměti.

„Tak to je hustý." Řekla a utírala si slzy.

„Navíc, podle toho jak se tvářil tak určitě jel k nám. Tak snad se dneska vyspím. Budu doufat, že vypadne, než přijedu." Řekla jsem.

„Nevypadal tak, myslím, že hodlá zůstat." Řekl Harry.

„Tak holt si zajdu ještě někam na skleničku, a napíšu Nikki na jak dlouho to tam s ním vidí. Ostatně doufám, že ho vyhodí." Řekla jsem upřímně.

„To není tak špatnej nápad někam zajít." Přisvědčila Kelly.

„Okamžitě mi přestaň kazit přítelkyni." Ukázal na mě prstem Liam. Sexouš se jenom začal smát. „No ty se moc nesměj, jdeš hezky s náma. Nebudu odhánět ožralí chlapy od dvou holek, to bych ani nestíhal."

Obě s Kelly jsme se začali smát. Liam je tak roztomilej, když se vzteká.

„Klidně běžte domů, s Kelly to zvládneme sami." Řekla jsem, ale upřímně jsem to řekla jenom, abych ho naštvala ještě víc.

„Nechtěj mě naštvat. Samozřejmě, že jdeme s váma." Řekl Liam a na čele mu vyskočila žilka. „Bacha ať ti neprdne cévka." Mrkla jsem na něj.

Harry se začal smát na celý kolo a Kelly s ním. Liam by mě teď asi nejradši zaškrtil, čemuž rozumím. Usmála jsem se na něj co nejnevinějš to umím a doufala jsem, že to zabere.

„Tyhle nevinný obličeje tady na mě nedělej." Řekl a já se usmála

Napsala jsem Nikki smsku, na jak dlouho to vidí, protože už byl určitě u nás. Doufám, že má mobil u sebe. V mžiku mi zapípal: „Zdrž se co nejdýl, jestli tady nechceš poslouchat, jak postel naráží o zeď."

Začala jsem se smát a kroutit hlavou. Kelly na mě mrkla ať jí to ukážu a začala se smát taky. „Musíš mě s ní seznámit." Řekla jenom. Pokývala jsem hlavou na souhlas a schovala mobil. Kluci vypadali celkem nechápavě, ale tohle jim ukazovat opravdu nebudu.

„Zaplatíme." Křikl Liam na číšníka. „Pozval jsem vás, tak je to všechno na mě. Ashley ty se opovaž mi tady říkat, jak to nesnášíš. Dneska to prostě přežiješ." Otočil se na mě.

Nechtěla jsem ho naštvat ještě víc. „Dobře tati." Mrkla jsem na něj. Číšník se na nás tak divně podíval, ale hned se začal zase tvářit nezaujatě. Liam začal kroutit hlavou, jo fakt jsem mu asi chyběla.

„Můžeme?" Zeptala se Kelly.

„Jasně, ale kam půjdeme?" Zeptala jsem se. Kluby v týhle části města mi nic neříkají. Většinu času jsem propařila v klubech u školy, nebo u našeho baráku.

„Asi o 2 ulice dál je dobrej klub." Řekl Harry.

„Super, tak jdeme." Začala jsem se zvedat ze židle.

MY BOSS - H.S.Kde žijí příběhy. Začni objevovat