hayat..

48 25 5
                                    

Ramazan ayını beraber geçirdik gece gündüz konusmalarimiz devam ediyordu takı sen işe girene kadar..

Çalışmaya basladin herşey güzeldi ama iş hayatı seni değiştirdi uzaklaştın benden konuşmaz oldun yazmaz oldun özlüyordum seni ama uzaktaydin mesafelerden ilk defa bu kadar nefret ettim ilk defa engeldi bana yanımda  degildin goremiyordum seni ne yapıyorsun ne ediyorsun bilmiyordum.. sadece telefonun başında bekliyor ve resimlerine bakıyordum.. bir gelsen mesaj atsan dunyalar benim olurdu nadir girmeye basladın en son telefonda konuştuk işten gelmiştin yarım saat kadar konuştuk tabiki uykuya çok duskunsun sevgilim bizi ayıran ikinci neden uykundu konuşmamız üzerine kapattin ve yattın.. alışmışım senin ile konuşmaya mesajlarımizı okuyordum tekrar tekrar hiç silmezdim. Bir insan aynı mesajı kaç defa okuya bilir ki. İnsan sevince okuyormus ezberlercesine okumuştum herşeyi..

Zaman geçti sen yoktun..
Ağlıyordum ben sensiz nerde bu oğlan diye..
Cevapsız kalıyordu sorularım yanıt alamıyordum..
Geldin bir gece yarısı benden ayrılmak istedin .. neden sebep neydi..
Ne oldu neden bunu dedin bana hani söz vermiştin??
Unuttun mu sözlerini diyordum ağlıyordum.. ve sen;

-kendine iyi bak hakkını helal et dedin ve gittin ..

En çok canımı yakan gitmen bide hasretin oldu engellemiştin beni sana ulaşamıyordum.. gece gündüz ağlar oldum ruh gibi geziyordum ortalıkta.. köye gittim bit gün hiç unutmam kendimden geçmiş bir haldeydim. Barajın icine girmeye kalktim arkadaşım durdurdu.. sana yazmisti benim halimi.. sevmiyor muydun beni önemsemiyor muydun o kızı bile engelledin..

Günler geçti aylar gecti hastaliğım arttı günden güne daha kötü oluyordum gidisinle yıkılmıştım zaten. Sen yoktun geri gelmiycektin.. hani senin gülün düm..
Peki ya gülünu neden soldurdun..
Ölüme yittin beni..
Ben sensiz nefes alamazdım biliyorsun .. bedenimdeki hic bir acı canimi yakmiyordu.. kalbimdeki sızı kadar.. o acı hiç geçmedi yüreğimden artık gelmiyordun anlatmıştım ozaman beni sevmediğini.. bir heves miydım onun için diyordum..

Bir kaç ay sonra engeli kaldırıp mesaj attın .. çok ofkeliydim sana seni ne kadar takip etsemde her yaptıgindan senden habersiz haberim olsa da çok kizgindim birakmiycaktin beni..

Bana gelecek misin dedin..

Öfkeyle asla gelmiycem asla senin olmuycam dedim..

Çok ağır sozdu biliyorum ama benim canım çok yandi giderken arkana baktın mı bu kız ne oldu bensiz ne halde diye sordun mu hayır sormadin..

Ve bizim hikayemiz o zaman bitti .. imkasizdik sevgilim..

İMKANSIZ ÂŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin