özledim seni..

36 17 2
                                    

Beni unuttun sanmıştım.. İki ay oldu görüşme yeli. Bir insan sevdiğini hic merak etmez mi.? Engelleri aşıpta gelmek bu kadar zor olmamalı.. Sevdiğinin peşinden gitmek .. Bıkmadan usanmadan yorulmadan her zaman yanında olduğunu hissetire bilmek ve gostere bilmek.. İmkansız olmamalı..

Ben her durumundan haberdar iken .. Senin benden habersiz olman ne garip. Sormak durumumu öğrenmek miydi zor olan.. ? Küçük bahaneler ardına sığınmak mıydı yoksa kolay olan.?

Belki de benim sevgim ağır bastı sana taşıyamaz oldun.. Bir yük gibi miydi.? Sevginin ağırlığı ne kadar olabilirdi ki? Kalbinin dortte birini ver sen bana ben geri kalan üçünü tamamlardım. Sen küçük bir kapı açtın bana arasında sıkışıp kaldım.. Ne gire biliyorum nede çıkabiliyorum.

İçini parçalatacak haykırışlarım var benim. Peki ya sen beni duyabilecek misin.. Yoksa yine duymamazlıktan mı geleceksin.. Acı çektiği mi görmek belkide hoşuna gidiyordur nerden bile bilirim..!?

Sevgimin yerini kızgınlık kırgınlık kaplar oldu sanki.. Çok mu üzdün beni acaba ben farkında olmayarak yapıyor  desemde aslında bilerek ve isteyerek yapıyor olman gibi.. Yoksa yine mi yanlış düşünen ben oldum.. Karamsarlığa kapılan yine mi ben oldum.? Yoksa beni bunun içine sen mi Çektin..? Bataklığa batan bir insan her çırpınışında daha da çok batmaya başlarmış .. Bende senin sevgine düştüm kapıldım ve kurtulmak için her çırpınışımda daha da çok içine battım. Çıkılmaz ve dönülmez bir hal aldım.. Benim gibi sevsen bir bataklık olarak mi görürdüm aşkını yoksa bir okyanus gibi mi her dalgalanışında tekrardan mı hayat bulurdu sevgim , aşkım ve özlemim ..?

Sorduğum soruların bir cevabı olmalı mutlaka. Yanıtsız kalmamalı.. Ama bak yine hiç bir karşılık yok.. Çünkü cevaplarını verecek bir insan yok ..

""Yaşama sevincim iken hüznüm oldun göz yaslarım, yok oluşlarım, kendi içimde kayboluşlarım oldun.. Dinlediğim şarkılara sebep, seni yazdığım her şiirime başlık oldun..
Duymak istediğim hasret kaldığım o ses.. Ve keşkelerimi kaplayan koca bir neden oldun..""

Bu sefer kendime soruyorum ..

Peki ya bunlar neden oldu ???

Benim sevgime olan inancımdan oldu..  Ama sevdigine inanmak iste burda cevapsız kaldım.. Çünkü platonik bir aşk'a döndü benim sevgim sevdiğim ve inandığım kişi..



""Biraz zaman geçti aradan hatta baya  uzun bir zaman kusura bakmayın telafi edicem. Biraz atlatmam gerek sıkıntılarım vardı ustesinden gelicem umarım.. Bu arada Begenileriniz için herkeze tesekkur ederim guzel dileklerinizi duymak beni mutlu ediyor :) ❤❤❤.. ""

İMKANSIZ ÂŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin