Capitolul 64

8.7K 466 213
                                    

Îmi forţez picioarele să se mişte mai repede. Nu am fost niciodată foarte sportivă, dar adrenalina e la efectul maxim. Ajung la capătul străzii şi încep să obosesc. Unde naiba să mă duc? Nu-mi amintesc pe unde am fost când m-am întors data trecută la cămin şi mi-am lăsat că proasta telefonul în cameră.

"Tessa, opreşte-te!" Tipă Harry din nou. Mă opresc. Mă opresc dintr-o dată. De ce fug de el? Trebuie să îmi explice de ce continuă să joace jocurile astea cu mine. "Ce ţi-a spus Zayn?" Ce?

Când mă întorc cu faţa la el, e doar la câţiva metri depărtare şi, din cauza expresiei şocate pe care o are, ştiu că nu s-a aşteptat să mă opresc.

"Ce, Harry?! Ce ai putea să mai vrei de la mine?" Ţip. Inima îmi bubuie din cauza alergatului şi din cauza faptului că el a frânt-o.

"Eu..." Pare să nu aibă cuvinte. "Ţi-a zis Zayn ceva?"

"Nu... de ce ar face-o?" Fac încă un pas înainte ca să fiu faţă în faţă cu el. Ei bine, aş fi, dacă nu ar fi mult mai înalt decât mine. Furia începe să mă acapareze.

"Îmi pare rău, bine?" Spune încet. Se uită în ochii mei şi îşi întinde mâna să o ia pe a mea, dar o feresc. Îmi ignoră întrebarea despre Zayn, dar sunt prea furioasă ca să îmi pese.

"Îţi pare rău? Îţi pare rău?" Repet, vocea mea sunând ca un râs.

"Da, îmi pare rău."

"Du-te naibii, Harry!" Încep să mă îndepărtez, dar el îmi prinde braţul din nou, iar furia mea fierbe. Mâna mea se ridică şi îl plesneşte, tare. Sunt surprinsă de acţiunile mele violente la fel de tare ca si el şi aproape vreau să îmi cer scuze că l-am lovit, dar durerea pe care mi-a cauzat-o el e mult mai mare decât o palmă pe obraz.

Îşi freacă obrazul cu mâna şi se uită înapoi la mine. "Care naiba e problema ta? Tu ai fost cea care îl săruta pe Zayn!" Ţipă. O maşină trece, iar şoferul se holbează, dar îl ignor. Nu-mi pasă dacă voi cauza o scenă in momentul de fata.

"Doar nu chiar încerci să dai vina pe mine? M-ai minţit şi m-ai jucat ca pe o proastă, Harry! Tocmai când am crezut că aş putea să am încredere în tine, tu mă umileşti! Dacă voiai să fii cu Molly de ce nu mi-ai zis doar să te las în pace? În loc de asta, îmi spui toate rahaturile alea despre cum ai vrea mai mult şi mă implori să rămân noaptea cu tine doar ca să mă poţi folosi! Care a fost scopul? Ce ţi-a ieşit din asta, în afară de un blow-job?" Ţip. Cuvântul sună ciudat venind din gura mea.

"Ce? Crezi că asta fac? Crezi că te folosesc?" Strigă.

"Nu, nu asta cred, Harry, asta ştiu. Dar ghici ce? Am terminat. Mai mult decât terminat. O să-mi schimb camera dacă va fi nevoie ca să nu trebuiască să te mai văd vreodată!" Spun şi vorbesc serios.

"Exagerezi!" Spune, iar trebuie să fac tot efortul să nu-l plesnesc din nou.

"Exagerez? Nu le-ai spus prietenilor tăi despre noi, nu mi-ai zis mie despre petrecere, apoi m-ai lăsat în parcare ca o idioată în timp ce tu ai plecat cu Molly, dintre toţi! Apoi apar aici ca să o găsesc pe Molly în poala ta şi apoi o săruţi. Chiar în faţa mea, Harry. Deci reacţia mea e justificată." Îi spun, vocea mea fiind mult mai tăcută, epuizată. Îmi şterg lacrimile proaspete de pe faţă şi îi aştept răspunsul.

"Tu l-ai sărutat pe Zayn chiar în faţa mea! Şi nu ţi-am spus despre petrecere pentru că nu trebuie s-o fac! Oricum nu ai fi vrut să vii, ai fi fost prea ocupată să înveţi sau să priveşti naibii cum se usucă vopseaua." Şuieră printre dinţi.

"Atunci de ce îţi mai pierzi timpul cu mine? De ce m-ai urmat până aici, Harry?" Nu spune nimic. "Asta credeam şi eu, ai crezut că vei veni aici şi îţi vei cere scuze şi eu voi rămâne un secret, micuţa ta iubită ascunsă şi plictisitoare. Te înşeli, mi-ai confundat bunătatea cu slăbiciunea şi te-ai înşelat amarnic."

After | RomanianWhere stories live. Discover now