Eerste beoordeling: xUnknownPrincess

296 31 10
                                    

Deze eerste beoordeling is voor de aardige |@xUnknownPrincess die dus ook graag tekent :)

Ze heeft de leeftijd van vijftien jaar, maar ze was een jaartje jonger toen ze de twee werken maakten die ik nu ga beoordelen. Hou dus rekening met deze leeftijd. Ik vind persoonlijk dat ze al mooie dingen maakt voor zo'n jong persoon te zijn! 

Voordat ik begin, wil ik eerst even zeggen dat elk woordje goed bedoelt is :)

Voordat ik begin, wil ik eerst even zeggen dat elk woordje goed bedoelt is :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Qua vormgeving vind ik het echt wel goed. Het is niet makkelijk om disney figuren te tekenen, dus dat heb je zeker goed gedaan! Ik heb nu de foto er even bij genomen, zodat ik beter kan bekritiseren, en ik zie nog wel wat foutjes wat zeker niet erg is :) Ik hoop dat, door deze kleine fouten aan te geven, je er uit bij leert en je er zeker niet onzeker door gaat voelen. Want je kan echt wel tekenen en je bent goed op weg! 

Ik kijk eerst even naar Flynn (zo heet hij in de Engelse versie vermoed ik). Zijn neus moet wat dikker en zijn mond wat breder. Zijn hoofd staat ook wat minder schuin en zijn wenkbrauwen zijn wat dikker. De haren zijn donkerder bruin, of eigenlijk bijna zwart. Al vind ik jouw haar ook heel mooi getekend :) Zijn vest die hij aan heeft vind ik ook goed qua kleurgebruik. En zijn kin mocht nog wat lager staan. Hopelijk vind je het niet erg dat ik dit allemaal zeg, begin me namelijk al wat schuldig te voelen :o 

Dan nu Rapunzel. Haar haren mogen wat meer bruintinten bevatten en haar schouders mochten wat breder. De bloemen in haar haren mochten wat groter en opvallender. Haar huidtint mocht wat donkerder zijn. Durf op je kleurpotloden te drukken. Ik had hier ook problemen mee in het begin, maar je leert na elke tekening weer iets bij!

De mond mocht ook iets groter zijn en wat meer kleur bevatten.

En nu nog iets positievers: ik vind de achtergrond er leuk bij passen, en desondanks dat het hier en daar niet helemaal klopt is dit gewoon JOUW versie! :) Het maakt niet uit dat het er niet perfect op lijkt, want paar jaar verder probeer je het misschien nogmaals en dan gaat het nog beter worden. Want je verbetert na zoveel jaren. En ik vind dat je voor je leeftijd al ver staat, dus begrijp mijn kritiek zeker niet als iets negatiefs :p Ik vind dat elke tekening je een stapje dichter zet naar een niveau hoger. Je kan het vergelijken met een video game.

Dat is ook met levels of niveau's. Je raakt ook niet in één, twee, drie aan level vijftig. Nee, je steekt er veel geduld in. En bij tekenen moet je nou eenmaal geduld en wilskracht hebben om er te komen. Doorzettingsvermogen is ook iets dat je moet bezitten. Maar ik weet zeker dat als jij zo verder doet, je nog ver gaat komen hoor!

Dit keer bekijk ik dit zonder afbeelding omdat ik hier ook niet zoveel op aan te merken heb eigenlijk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit keer bekijk ik dit zonder afbeelding omdat ik hier ook niet zoveel op aan te merken heb eigenlijk. Qua vormgeving zit je goed en qua kleurgebruik ook. Ik heb als enige opmerking dat ik haar lichaam wat smal vind en haar armen wat klein. Maar voor de rest vind ik het echt goed! Vooral het haar dat je getekend hebt spreekt me echt aan, so well doen :D

Zo, dit was mijn eerste keer beoordelen :p Hopelijk was ik niet te streng, haha.

Art shareWhere stories live. Discover now