sjuttiofem.

167 4 2
                                    

this is sick, +60k läsare!! förlåt för min hemska uppdatering, har haft mycket att tänka på under sommaren inför gymnasiet osv.

x Nath

-

Min hand letade mellan soffdynorna efter fjärrkontrollen utan framgång. Magen hade börjat bli större, jag låg i soffan och strök om magen, Det kändes så märkligt, om ett antal månader skulle vi ha ett litet barn som springer omkring i huset.
Jag var inne på fjärde veckan av min graviditet, men det kändes ändå som om magen vore en gigantisk ballong, trots att den var relativt liten i nuläget.

Felix och jag bestämde oss för att inte få reda på barnets kön förrän mina nedre regioner har gjort sitt. Båda tycker att det är betydligt mer spännande med en överraskning.

Det bankade plötsligt till i hallen, jag vände blicken ditåt samtidigt som jag hade hoppat till lite. In kom Felix med två matkassar, jag log mot honom.

"hej älskling! jag passade på att handla lite nu när du är gravid och kanske inte orkar. om du inte ville handla själv, det vill säga! förlåt hjärtat, jag kan springa och lämna tillbaka varorna så kan du köpa de själv, om du vill." sade han ivrigt och nervositet fyllde snabbt hans ansiktsuttryck.

"felix, lugna dig! det var jättegulligt av dig, tack." skrattade jag och log mot hans ansikte som sakta men säkert fick tillbaka sitt vanliga, avslappnade ansiktsuttryck. han nickade och begav sig mot köket.

Vi hade inga planer på att flytta ihop, trots att det låter som att vi redan gjort det. Självklart har vi funderat på det, men nu bor jag i och för sig bara hos honom temporärt, då min mor flyttade ensam till Göteborg. Jag har kollat runt ett bra tag efter någon simpel lägenhet som inte ligger långt ifrån Felix, men som sagt, jag har ingen aning om hur jag vill göra.
Men det är så mysigt hos honom, och jag skulle egentligen inte kunna tänka mig något bättre än att bo här i framtiden. Men det känns som att Felix varit så osäker på senaste tiden när det väl kommer till ämnet, vad det beror på vet jag inte.

Efter någon halvtimme ropar Felix att maten är klar ifrån köket. Den milda lukten av kyckling slår mig hårt i ansiktet och jag lockas direkt.

Han har ställt upp allt prydligt på köksbordet, och står nu och tar ut dricka ur kylskåpet. Jag smyger bakom honom och slår armarna försiktigt kring hans midja och trycker min kropp närmare honom.

"kan du inte behärska dig längre?" säger han lågt och jag skrattar till.
"det vill du allt, right?"

Felix vänder sig plötsligt, slår armarna kring min midja denna gång, och vänder mig mjukt om så att jag står med ryggen vänd mot honom.
Han trycker mig närmre honom, så nära jagg jag tydligt kan höra hans tysta andetag som slår mot mitt hår.

"det vill jag, för jag kan knappt behärska mig själv länge till." viskar han i mitt öra. Jag flämtar till och vänder mig om mot honom igen, och lägger mina händer på hans bröstkorg.

jag ler.

han ler.

vi ler.

Precis när mina läppar halvt nuddat vid hans stannar jag och han suckar.

"åtta" viskar jag, och kysser honom. Jag släpper ifrån lika snabbt.

Min hand placeras mot hans kind, jag biter mig i läppen, innan jag återigen närmar mig hans och biter löst i hans underläpp, innan jag släpper ifrån för andra gången.

"månader" viskar jag återigen, Felix står tyst och tittar på mig.

Jag beger mig denna gången mot hans hals, och lämnar ett svagt sugmärke, han flämtar överraskat till.

"håll ut" viskar jag i hans öra innan jag tar mig ur hans lösa grepp och sätter mig vid köksbordet, och börjar ta lite utav kycklingen.

Felix fortsätter att stå stelfrusen på sin plats, och följer min blick. Jag tittar tillbaka på honom och ser tydligt att han mumlar något i stil med "wow".

"sätt dig nu, älskling. du vill väl inte att maten ska bli kall?"

-
intensivt!! snälla ni, jag vet att det är lite sådant ni vill ha, blink blink

phoenix \\ f.sWhere stories live. Discover now