#17

63 3 1
                                    

HATIRLATMA
Çığlığım ile uyandım terden sırılsıklam olmuştum.Ayağa kalktım birden koşmaya başladım gittikçe hızlandım ayaklarım götürüyordu beni birden gördüğüm şeyle donup kaldım...
ŞİMDİKİ ZAMANLA DEVAM
Bu gördüğüm şeyin gerçek olmaması için yalvarıyordum içimden kendi kendime çaresizce bununda bir rüya olmasını diliyordum...

Ashley o...O kendisini asmıştı o hayat dolu neşeli kız kendini asmıştı.Ona doğru ilerledim yan taraftaki sandalyenin üstüne çıkıp ipi çözdüm ashley'in cansız bedeni yere düşmüştü sandalyeden inip baktım ona çürümeye yakın bedeni üzerinde ben buradan giderken giydiği kıyafetler vardı hala biran gözlerini açacak sandım ama olmadı daha sonra biranda gelen cesaretle kollarından sürükleyerek onu bir yatakhaneye soktum yataklardan birinin üstüne elimden geldiğince yerleştirdim.Elini tuttum son kez yüzüne baktım.Ve yüzüne kadar beyaz ama kirlenmiş ilan çarşafla kapattım.Artık hıçkırıklarımı tutamaz hale geldiğimde ağladım çığlık attım bağırdım sonra ashleyde öldüğüne göre yaşamam için herhangi bir sebep kalmadı diye düşünüp sandalyeyi aldım elime ve ashleyin asılı olduğu yere gittim sandalyeye çıkıp ipi boynuma geçirip iyice sıktım.Kaybedecek neyim kalmıştı ki zaten diyip sandalyeyi var gücümle ittirdim nefesim kesildiği an korktum ama geri dönüşümünde olmadığını biliyordum tam bilincimin kapandığını hissettiğim an ip koptu ve kendimi yerde buldum.İlk önce bir öksürük krizine girdim sonrasında delirmişçesine saçımı çekiştirdim burada ölemiyordum bile ne yapacaktım ben? Geri geri gittim duvara yaslanıp oturdum öylece intihar ipine öylece baktım bir süre.

Dizlerimi iyice kendime çekip kollarımı sardım etrafına.Sessizce ağladım bir süre daha sonra kalktım ayağa geldiğim yoldan gitmeye başladım geriye doğru.Korku'nun kime ne faydası var ki?diye düşündüm biran.Ashleyde korkmuştu büyük bir ihtimalle ama ne faydası olmuştu ona? Daha sonraysa bir yanım korkmamak elde değil ki diye düşünmeme sebep oldu.
Geldiğim yatakhaneye geri dönmüştüm sol taraftaki yatak benimdi o yatağa gittim oturdum bir süre bekledim sonra yattım.Burada ya ölecektim yada delirecektim.İkisinden birini seçme şansım olsaydı eğer kesinlikle ölmeyi seçerdim.
Gözlerim kapanmak üzereydi.O an birşey gördüm tam net değildi ama sanki siyah birşeydi.

Selam yeni bir bölümle geldim kısa bir bölüm oldu kusura bakmayın bir sonraki bölümü daha erken yazmaya çalışacağım ve erken yayınlayacağım bölümü umarım beğenmişsinizdir.Bir dahaki bölümde görüşmek üzere kendinize iyi bakın oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

YETİMHANEDE KALAN KIZ #Wattys2016Where stories live. Discover now