01

14.8K 894 51
                                    

"Hastayı sedyeye yatırın." Büyük gözlüklerin ile elindeki kağıda odaklanmışken yüzümüze bakmadan konuşuyorsun. Başta gerçekten sana sinir oluyorum.

Beyaz perdenin ardındaki sedyeye Jungkook'u yerleştirdiğimde kağıtlarını bırakıp ayağı kalkıyorsun ve beyaz perdeyi açarak Jungkook'u görüyorsun.

"İsminiz nedir?" Gözlerin Jungkook'un yüzünü inceliyor. Sanki tanıyacakmış gibi. Ben ise 3.kişilik olarak köşede sizi izliyorum. Dışlanmış gibi hissetmem normal mi? Jungkook kuruyan dudaklarını ıslatıp cevap vermek için aralıyor.

"Jeon Jungkook." Bir süredir incelediğin kişinin ismini öğrenince yüzünde oluşan gülümsemeye hayran kalıyorum. Biraz önce ki gıcık davranışların gitmiş yerini ufak bir çocuğa bırakmıştı sanki.

"Kookie? Bu gerçekten sen misin?" Jungkook halsiz gözlerini sana çevirdiğinde gülümsemen hala yüzündeydi. Bir süre seni inceledi. Daha sonra ise heyecanla gözlerini irileştirdi.

"Yoongi Hyung!?" Ben sizi izlerken duyduğum isimle kalakalıyorum. Senin Min Yoongi olduğunu bir türlü aklıma sokamıyorum. Onunla aranda neredeyse duvarlar varmış gibi görünüyor. Kafanı salladığında Jungkook yerinden doğrulmaya çalışıyor ama onu durduruyorsun.

"Doğrulmana gerek yok." Jungkook seni dinlemeyerek eliyle beni gösteriyor. Sonunda bana dönebildiğin için seviniyorum. Ama ne diyeceğimi dahi bilmiyorum.

"Bu Hee Young Noona. Hatırladın mı?" Gözlerin yüzümün her bir tarafında gezinirken gülümsemen büyüyor ve o tapılası diş etlerini gösteriyorsun. Bu gülümsemeyi her zaman kıskanmışımdır. Ellerin saçlarımı bulup karıştırırken eskiden yaptığım gibi senden kaçıyorum.

"Bizim kız ne kadar da büyümüş!" Saçlarımı elimle düzenleyip sinirle sana bakıyorum. Senin gerçekten Min Yoongi olduğuna şimdi inanıyorum.

Eskisi gibi gıcıksın Min Yoongi.


ŞİMDİ ŞÖYLE Kİ BEN BU HİKAYEYİ OKUL BAŞLAYANA KADAR BİTİRMEK İSTİYORUM.O YÜZDEN GÜNDE İKİŞER BÖLÜM ATACAĞIM.

ZATEN TASLAKLARDA BİTMİŞ DURUMDA.

UMARIM BEĞENİRSİNİZ ^^

doctor ❆ min yoongi✔Where stories live. Discover now