1.

7.2K 234 5
                                    

Sziasztok, mivel a "könyvem" egyre nagyobb nézetséget kap úgy döntöttem, kicsit átírom révén, hogy 2016- ban írtam és tele van írási hibával és néhány részlet kicsit zavaros. Remélem így majd élvezhetőbbé válik.

All the love. K.

Figyelmeztetés:  szó esik erőszakról, megerőszakolásról, és öncsonkításról.

.........

Hangosan trappolok fel a lépcsőn légzésem egyre nehezebbé és nehezebbé válik szívem össze-vissza kalapál, mintha kiakarna törni helyéről. Berohanok szobámba onnan pedig  be a fürdőbe. Kulcsra zárom az ajtót, majd lecsúszok a padlóra nem sírok, már nem tudok. Próbálom normalizálni a levegő vételeim, és mikor már sikerül rendeznem szívem is nyugodtabb tempóban kalapál tovább.

- Page nyisd ki az ajtót! - Dörömböl rajta apám, aki elől ide menekültem. Szívem ismét gyorsabb tempóra vált. Feltápászkodom a földről, majd hátrálni kezdek.

- Kurvára nyisd ki az ajtót, vagy betöröm! - Dörömbölése egyre hangosabbra és erősebbre vált. Nem akartam kinyitni, ugyan is tudtam jól, hogy mi következik. Leültem a kád mellé, majd lábaimat mellkasom elé húztam úgy vártam a lecsapásra. Az ajtó fájdalmasat reccsent, majd megadta magát. Felvezettem tekintetem az előttem álló férfire, akinek szemei vérben forogtak mellkasa az össze-visszavett levegővételtől egyeletlenül emelkedett és sűlyedt. A köztünk lévő távolságot két lépéssel átszelte, majd erősen megragadva karom felrántott. Nem szólt egy szót sem csak kiindult a fürdőből engem maga után rángatva. Beérve a szobájába lelökött az ágyra, majd felém tornyosult.

- Mit érdemel az, aki rosszul viselkedik? - Arcán egy gúnyos mosoly jelent meg. Én csak összeszorítottam a szám, nehogy még nagyobb bajba keverjem magam, bár már így is úgy is benne voltam elég rendesen.

- Ha azt mondom 3-ra itthon vagy, az nem azt jelenti, hogy fél 4-re! - Ordít, majd jobb tenyere találkozik arcommal. Fülem csengni kezdett az ütés hatására, de még mindig tartottam magam nem adtam meg neki az örömöt, hogy sírni lásson. Kezeim fejem felé szorította, így biztosítva, hogy ne szökjek el.

- Apuci, most meg fog büntetni! - Jelentette ki olyan nyugodtan, mintha csak azt jelentette volna ki, hogy lemegy a közértbe egy liter tejért. Nem fogom részletezni, mi történt maradjunk annyiban, hogy a saját apám megerőszakolt. Miután végzett velem elhagyta a szobát én pedig ott feküdtem még mindig megsemmisülve. Végtagjaimat minden erő elhagyta nehezen kaptam levegőt, és sajgott testem minden egyes porcikája. 10 perce fekhettem így, mikor is sikerült magamon erőt venni felálltam az ágyról szemeimet végig vezettem a fehér lepedőn, majd megakadt a szemem a piros folton. Az én vérem! Felszedtem a földről a ruháim, majd átmentem saját szobámba. Hanyagul ledobtam a kezemből a ruhákat, majd a fürdőbe mentem, de előtte még kulcsra zártam a szobám ajtaját. Beálltam a zuhanykabinba, majd magamra engedtem a forró vizet. Miután vagy 20 percig áztattam magam kiszálltam testemre és a hajamra tekertem 1-1 törölközőt, majd a tükör elé léptem. Onnan egy meggyötört lány nézett vissza rám, ha bárki azt mondta volna nekem egy évvel ezelőtt, hogy így fogom végezni jól az arcába nevetek. De most egy elbaszott lány vagyok, aki az apjával él együtt. Anya tavaly hagyott el minket egy másik pasi miatt apa pedig nem bírta ezt feldolgozni, így 1 éve az én életem keseríti meg, engem hibáztat azért, mert anya elhagyott minket. Gyorsan fogat mosok, majd miután ejtek magamon 1-2 vágás ( esti rutinommá vált) bemegyek a szobába, hogy felöltözhessek. Felkapok egy mackó nadrágot meg egy XXL-es pólót, hajam megtörlöm, majd össze fogom egy kontyba. Lesétálok a konyhába, hogy valami ehető után kutassak nagy meglepetésemre apa ott ül a kanapén és egy újságot olvas.

- Page én annyira sajnálom! - Lép hozzám közelebb én ugyan abban a pillanatban hátrálni kezdek. Bólintok egyet, majd a konyhába megyek. Mindig ez van, először megüt, majd megjön az esze és bocsánatot kér, de most olyat tett velem, amit soha nem fogok neki megbocsájtani még élek! A hűtőből kiveszek két tojást, majd megcsinálom rántottának. Egy pohárba öntök narancslevet, majd visszavonulok a szobámba. Szerencsére holnap szombat, így nem kell iskolába menni, ami azt jelenti nem kell a lila és zöld foltjaim eltakarásával szenvedni, amik a testemet ékesítik.  Miután megettem a kaját lerakom a tányért és a poharat az éjjeli szekrényemre, majd bevackolom magam az ágyba telefonom társaságában. Nem bírom sokáig nyitva tartani szemeim az álom világa magába szippant.

Save me Clifford! ( befejezett)Where stories live. Discover now