hoofdstuk 16

2.6K 162 0
                                    

{Scarlett pov.}

Ik leun tegen lex aan. Lex sluit zijn armen om mijn middel.  "Wat wil je vanavond doen?" Vraag ik. "Ik zat aan een film met pizza te denken" zegt lex. Ik glimlach en druk ern kus op zijn wang. Hij grinnikt. Ik ruik weer heel sterk die lekkere geur. "Hmmmm" zucht ik. "Wat" zegt lex. "Het ruikt hier lekker. " zeg ik. Lex grinnikt. "Dat ben ik denk ik vergeten te zeggen. Je kan je mate ruiken door 2 geuren die alleen jij ruikt" grinnikt lex. "Dus elke keer als ik bij jou ben of als jij ergens in de buurt bent ruik ik die geur" zeg ik. Lex knikt. "Dat ruikt heel lekker" zeg ik . Lex grinnikt."lex en scarlett gaan we even op onze eigen stoel zitten" bromt de leraar door het lokaal. Iedereen kijkt onze kant in. Ik ga gouw weer op mijn stoel zitten. Ik voel mijn wangen zo rood als een tomaat worden.lex gromt en tilt mij weer op schoot. "Lex!" Roept de leraar. Lex begint gevaarlijk te grommen. De leraar deinst achteruit en gaat op de stoel zitten. Hij zet de film weer aan en iedereen kijkt weer verder.ik zie kim en caithlynn mijn kant op kijken. "Misschien moet ik sorry gaan zeggen" fluister ik en kijk naar de grond. "Tegen wie" vraagt lex. "Caithlynn en kim" zeg ik. "Wat is er gebeurt" vraagt lex. "We hadden ruzie over dat ze het niet wouden vertellen dat jij mijn mate was" zeg ik. Lex glimlacht en zegt "als zij het ook goed willen maken komen ze wel naar jou" zegt hij. Hij heeft gelijk. Ik leun tegen hem aan. 

De bel gaat en ik sta op. Ik pak mijn tas en loop de klas uit. Ik ga richting de aula. Zodra ik voor de deur van de aula sta twijfel ik. Waar moet ik nu gaan zitten? Als ik me om wil draaien en weg wil lopen voel ik iemand me bij mijn middel pakken. Lex. "Kom je bij ons zitten"grijnst hij. Ik haal mijn schouders op en knik. "Lekker enthousiast"grinnikt daan. Lex gromt en daan heft zijn handen in de lucht. We lopen de aula in. Iedereen is muisstil. Dit is echt raar."dit is raar iedereen kijkt naar ons" fluister ik. "Leuk toch" grinnikt lex. "Nee" zeg ik zacht. We zijn gelukkig bij de tafel. Als ik op een stoel wil gaan zitten hoor ik lex zeggen"uhuh dacht het niet" ik draai me verbaasd om. Hij zit op de stoel ernaast. Hij klopt 2 keer op zijn schoot. "Ik ben geen hond" grinnik ik. "Een wolf is eigenlijk een wilde hond babe" lacht lex. Ik zucht en ga bij lex op schoot zitten. Lex grijnst. Brithney zie ik in de hoek van de kantine me bitchy aankijken. De rest van de aula staart me ook aan. "Lex" zeg ik zacht "ja" zegt hij. "Ik kan dit niet" zeg ik heel zacht. Ik sta op en ren de aula uit naar buiten. Weg van iedereen in de aula. De buitenlucht in. Ik loop naar een boom toe en ga er tegen aan zitten. Ik zie lex in de ingang tevoorschijn komen. "Scarlett!" Roept hij en kijkt het plein rond. Zijn oog valt op mij en hij komt naar me toe lopen. "Scarlett" zegt hij en komt naast me zitten. "Hier is het veel beter" zeg ik en kijk het plein rond. Het is rustig buiten. De vogels fluiten. De wind blaast door de bomen. "Je hebt gelijk" zegt hij en slaat een arm om mijn schouder heen. Ik leun tegen lex aan en leg mijn hoofd op zijn schouder. "Sorry maar ik kan dat niet. Heel de aula staart je aan. Brithney " zeg ik maar zodra ik brithney zeg begint lex te grommen. "Wat heeft ze gedaan. " gromt hij. "Niks ze stond alleen bitchy te kijken" zeg ik. Brithney komt net naar buitenlopen. Lex staat op en loopt kwaad op brithney af. Ze kijkt flirterig naar lex. Lex pakt brithney bij haar keel en tilt haar op. "LEX!!" roep ik. Als dit maar niet fout gaat.

Heyy mensjes,
Dit was deel 16. Hopelijk vonden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen. Laat weten wat je ervan vond. Sorry voor de spelfouten. Tips en ideeën zijn altijd welkom

Groetjes roos

I'm Yours Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu