hoofdstuk 47

2.1K 140 31
                                    

{Scarlett pov.}

Lex staat op en trekt me in een knuffel. Hij krgt xijn hoofd in mijn nek en snuift mijn geur op.  "Is het goed?" Vraaagt hij. Ik knik. Hij glimlacht en draait me een rondje. "I fucking love you" zucht hij . "Love you too handsome" grinnik ik en druk een kus op zijn wang.  "Zullen we maar gaan?" Vraagt lex. Ik knik. Lex staat op en pakt mijn hand vast. In plaats van mijn hand weg te trekken leg ik zijn arm om mijn middel en leun tegen hem aan. Ik glimlacht en drukt een kus op mijn slaap en looot dan mee naar beneden.

De man achter de bar kijkt ons verbaasd aan. "Was hij het"gromt lex. Ik knik. Lex stormt op hem af en gooit hem hard op de grond. Hij slaat hem zo vaak in het gezicht dat ze met een honkbalknuppel minder pijnlijk is. Ik ren op lex af. "LEX STOP!" roep ik licht in paniek. De man houd het niet lang meer vol. Lex zucht en staat op. Hij loopt naar mij toe en drukt zijn lippen vurig op die van mij. "Lex" zeg ik. Hij zucht en loopt langs me af naar buiten.  Ik ren achter hem aan en spring op zijn rug. Hij grinnikt. Ik druk een kus op zijn wang. "LEX!" goor ik een lage mannenstem roepen. Lex draait zich om. De directeur staat
Er. "Luister eens mannetje. Je mag dan wel alpha zijn van onze pack omdat je vader het was. Maar toen jr moeder overleed werd dit een rot pack. En dat kan je niet verbeteren door de dochter van de 2 maangoden te zeggen dat jullie mates zijn dat kan alleen maar door met Brithney te trouwen!!" Roept hij. Lex zet me neer en flipt gek genoeg niet. Hij loopt rustig maar intimiderend op de directeur af. "Denk jij nou echt dat ik na alles nog met brithney wil trouwen?" Vraagt lex en haalt een wenkbrauw op. Ik kan dat echt niet. Ik snap ook niet hoe hij het doet. "Ja" zegt hij eigenwijs. Irritante paprika. "Meneer de directeur als u nu niet heel snel oprot met uw praatjes over mijn vrouw en de mate van mijn zoon bent u rogue en waag het niet om nog eens zoiets uit te halen"hoor ik de stem van lex vader zeggen. Sinds wanneer is die man niet aan het werk. "Jaaa sorry alpha" stotert de directeurm "nee mijn zoon is alpha en scarlett is de luna en u spreekt ze met respect aan" gromt hij weer. De directeur knikt en weet niet hoe snel hij weg moet komen. "Wat doe jij hier?" Vraagt lex verbaasd. "Ik heb besloten dat ik dat kantoortje can mij wel voort gezien heb"grinnikt hij. Lex loopt glimlachend op hem af en trekt hem in een knuffel. Het betekrnt veel voor hem dat is wel te zien. Lex laat zijn vader weer los en slaat een arm om mij een en drukt een kus op mijn slaap. "En omdat ik wil dat jij en scar ecen bijkomen van dit alles heb ik geregeld dat jullie morgen avond in een hotel met prachtig uitzicht op zee slapen in LA" zegt hij. Nu ben ik degenr die veelste blij op lex vader afrent en een knuffel geeft. Naar LA dat betekent maar 1 ding: SURFEN! "Graag gedaan"grinnikt zijn vader. "Dankuwel" zeg ik. "Zeg maar gewoon Marcel"glimlacht hij. Ik knik en spring in lex armen. Ik sluit mijn benen om zijn middel en dryk mijn lippen op dir van hem. "Je wil surfen he" grinnikt lex. Ik knik. "Dan kunnen we eindelijk eens zien wie er beter is" grinnikt lex. "Degene die verliest moet een leuke verassing verzinnen" lach ik. "Deal"glimlacht lex en drukt xijn lippen op de mijne.

Heey mensjes,
Wie wil er ook graag leren surfen of kan er surfen? Tips en ideeën zijn altijd welkom. Vergeet niet te stemmen. Laat weten wat je ervan vond.

Groetjes roos

I'm Yours Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu