hoofdstuk 61

1.9K 123 9
                                    

{Lex pov.}

"Wat heb je gedaan!"hoor ik scar roepen. Ik draai me om en knipper een paar keer met mijn ogen. Ze rent naar me toe en valt in mijn armen. Ik sla ze rustig om haar heen en druk een kus op haar haar. "Wat bedoel je?" Zeg ik. "Je hdbt net een oorlog verklaart. Dalijk ga je dood en dan blijf ik hier alleen. En dan moet ik in mijn eentje een pack leiden en dat kan ik niet en dan gaat iedereen dood en dan mis ik je heel erg en en"zegt ze in paniek. "Scar adem"grinnik ik. Ze haalt een keer heel diep in en uit. Ik duw haar zacht tegen de muur en zet mijn 2 armen langs haar op de muur. Ze kijkt me snikkend aan. Ik druk mijn lippen teder op de haren. het gesnik word minder en ze kust terug. "Ik ga niet dood. Ik overleef alles weetje nog"zegt ik en druk een kus op haar mark. Ze slaat haar armen om mijn middel en mompelt "maar ik niet" "dan word het misschien maar een tijd om maangoden te worden"glimlach ik. Ze knikt. Je kan zien dat ze aan het mindlinken is. "mijn ouders komen nu hierheen" zegt ze. Ik knik en druk een kus op haar voorhoofd. Ze legt haar hoofd op de plek van mijn tattoo.  Ik glimlach en sla mijn armen oom om haar heen. "Zo snel ben je niet van me af"grinnik ik. "Maar wie aan jou komt komt aan mij"zeg ik en druk mijn lippen op die van haar.

Er word op de deur van onze slaapkamer geklopt. Scar komt de badkamer uit. Ze wou even douchen. Ik moest nog wat papierwerk doen. "Binnen!" Roep ik. De deur gaat open en sky en jesse komen de kamer in lopen. Ik draai een rondje op de bureau stoel. Scar komt bij me op schoot zitten. Ik druk een kus op haar wang. Jesse kijkt de kamer rond en sky zegt "je hebt het goed voor elkaar scar" scar grinnikt. Ik sla mijn armen om haar middel. Scar pakt een hand en speelt er een beetje mee. "Ben ik niet goef genieg"zegt jesse neo gekwetst. "Ahww jawel hoor"grinnikt sky en gaat naast jessd op het bed zitten die een arm om haar heen slaat. "Scar en ik.... euhmmm" begin ik. "Oewhh krijgen jullie pups!"zegt sky blij en klapt in haar handen. Jesse gromt en werpt me een dodende blik toe. Ik grinnik en schud mijn hoofd. "Nee we vonden het tijd om de nieuwe maangoden te worden" zeg ik. Scar knikt een beetje ongemakkelijk.jesse zucht en knikt. "Dat word ook tijd"zegt sky. "Kom we gaan naar het altaar toe" zegt sky en staat op. Iedereen loopt achter haar aan.

We zijn bij het altaar. "Leg je hand er maar op"zegt jesse. We doen wat ze zeggen. 'Skylar,jesse wat leuk om jullie weer eens te zien. Waarmee kan ik jullie helpen. Ow wacht ik zie dat jullie bezoek hebben. Dag jonge luna en alpha' hoor ik de maangodin zeggen. Ik kijk scar met grote ogen aan. Ze glimlacht en drukt een kus op mijn wang. 'Hallo maangodin'zegt scar. 'Heyy' weet ik uit te brengen. 'Wat kan ik voor jullie doen'zegt de maangod. 'Dit is onze dochter scarlett en haar mate lex. Het is tijd dat zij de nieuwe maangoden worden' zegt jesse. 'Wat leuk jullie te ontmoeten!' Zegt de maangodin. 'Ja leuk he' zegt scar enthousiast. De maangodin grinnikt. 'Jullie zijn een leuk stel' zegt ze. Ik sla een arm om scar heen en druk een kus op haar mark. 'Ze is helemaal van jou hoor lex'grinnikt de maangodin weer. 'Van mij'grom ik zacht en trek haar iets dichter naar me toe. 'Zullen we dan maar beginnen'stelt de maangodin voor. Ik knik en scar knikt en laat haar hoofd op mijn schouder leunen. 'Oke om te beginnen. ' zegt de maangodin. 'Het word niet gemakkelijk zometeen. Jullie zullen even een helse pijn ondergaan. Maar zodra jullie bij elkaar zijn zal de pijn iets verzachten. Je zal zometeen de gedachtes kunnen horen van andere wolven. Je kan sneller rennen. Je zintuigen werken beter. Je bent sterker. 'Vertelt ze. 'En lex misbruik je kracht niet' zegt ze waarschuwend. "Waarom zeg je euh ik bedoel u dat alleen tegen mij"zeg ik verbaasd. Scar grinnik en drukt een kus op mijn wang. 'Omdat ik jou al langer in de gaten heb gehouden lex. Sinds je bij scar bent gaat het goed maar daarvoor ging het niet altijd even soepel he'grinnikt ze. "Tja. Maar ik beloof dat het goed zal gaan" zeg ik. "Ik ook" hoor ik scar zeggen. 'Oke jesse en sky het was eer jullie als de 2 maangoden te mogen hebben. Super bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Maar nu is het tijd voor de jonge luna en alpha. Sky en jesse jullie mogen het altaar los laten'zegt ze. Jesse en sky knikken en laten los. 'Oke dan zijn jullie. Jonge alpha en lun nu de 2 nieuwe maangoden. Laat het altaar maar weer los. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt kan je altijd hier heen komen' zegt ze. Ik knik en kijk naar scar. Ze knikt en op het zelfde moment laten we het altaar los. Dat is ook het moment dat ik in elkaar zak van de pijn...

Heyy mensjes,
Dit was hoofdstuk 61. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

I'm Yours Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu