hoofdstuk 63

1.8K 124 11
                                    

{Scarlett pov.}

"Eigenlijk wil ik nog een keer terug naar school" zeg ik. Iedereen kijkt me raar aan. Vooral lex. Hij sluit zijn armen om me heen. "Waarom?" Vraagt hij en trekt me dicht naar zich toe. Alsof hij me ergens tegen moet beschermen. "Ik weet het niet"zucht ik en leun tegen lex aan. "Dan gaan we naar school toe"zegt lex. Ik knik en glimlach naar hem. "Zien we jullie morgen?" Vraagt lex aan pap en mam. Ze knikken en rennen het bos in. Lex pakt mijn hand en we lopen naar zijn auto toe. Hij houd de deur voor me open. Ik glimlach en stap in. Lex stapt ook in en we rijden aan. Ik kijk naar de weg toe. Als ik even in de achteruitkijkspiegel kijk. Zie ik lex me via de spiegel bezorgd aankijken. "Wat is er?" Vraag ik. "Waarom wil je terug?" Vraagt hij zacht. "Weet ik eigenlijk niet. Ik wil het denk ik gewoon nog 1 keer zien" zeg ik. "Als kim,brithney of de directeur ons maar niet zien. Dan worden we er meteen uit getrapt."lacht lex. Ik grinnik. Hij legt zijn hand op mijn knie en knijpt zacht. Ik grinnik en leg mijn hand op de zijne. Hij glimlacht en ik druk een kus op zijn wang. "Scar ik moet nog wel op de weg kunnen letten"zegt lex zogenaamd heel erg druk bezig met opletten. "Niet zeuren je hebt snelle reflexen" lach ik. Lex schud lachend zijn hoofd en drukt het gaspedaa nog wat harder in.

We komen op school aan. Het is pauze zo te zien. Lex zet de auto recht voor het plein neer. Iedereen kijkt naar ons. Waarom wou ik ookal weer hierheen. "Lex kunnen we terug" zeg ik nerveus. Ik word altijd zenuwachtig als iedereen me aankijkt. Hij kijkt van mij naar het schoolplein en weer naar mij. "Ow ik snap het ze staren je aan he"zegt lex. Ik knik. Hij buigt wat naar voren en drukt zacht een kus op mijn lippen. Dan stapt hij uit en schreeuwt over het schoolplein"ER VALT NIKS TE ZIEN HIER!" iedereen schrikt en doet weer waar hij of zij mee bezig was. Lex loopt naar mijn kant van de deur en houd als een echte gentleman de deyr open. Ik grinnik en stap uit. Ik leg 1 hand op zijn achouder en druk een kus op zijn wang. "Waar wil je heen?" Vraagt lex. "Geen idee"zeg ik. "Dan gaan we naar de aula ik ben benieuwd wat er dan gebeurd. Of mijn plek nog vrij is"grinnikt hij. Ik glimlach en spring op zijn rug. Samen lopen we naar binnen. Voor de aula zet hij me op de grond en pakt mijn hand vast. Dan lopen we de aula in. Aan de grote tafel in het midden op lex zijn plek zit caleb.... met daan en brady... lex spant zijn spieren aan. Naar dat is niet het enige. Heel de aula is meteen weer stil zodra ze ons zien en begint daarna licht te lachen. Ik laat lex hand los en loop een stuk verder de aula in. Caithlynn komt naar me toegerend. Ze heeft een papiertje in haar handen. "Wat is dat?" Vraag ik. Ze kijkt me bezorgd aan en laat het me dan zien. Er staat een foto op van een slet met mijn hoofd erop gephotoshopt. Ik schrik eerlijk gezegd best wel. Ik kijk de aula rond. Iedereen lacht. Iedereen kijkt me aan. Iedereen lacht mij uit. Ik moet hier weg! Ik draai me om en wil weg rennen maar ren recht in lex armen. Hij slaat ze om me heen en fluistert in mijn oor. "Wat is er?". En veegt een traan van mijn wang weg. Ik laat hem de folder zien en dat is het moment wanneer hij compleet door het lint gaat en op caleb afstormt.

Heyy mensjes,
Weer een nieuw hoofdstuk. Wie zou er nou zoiets doen? Caleb? Kim en brithney? Laat weten wat je ervan vond in de reacties en vergeet niet  stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

I'm Yours Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu