Vierentwintig *

2.2K 55 16
                                    

Ik zit ongeduldig naast Harry in de auto, we gaan op een date. Of dat gok ik, Harry heeft me gewoon mee de auto in getrokken.

'Harry wat gaan we nou doen' klaag ik, Harry lacht en legt zijn grote hand op mijn bovenbeen. 'Wacht maar af' zegt hij.

Ik zucht en gooi mijn armen mokkend over elkaar, ik kan niet tegen deze spanning, echt gewoon niet. Stomme Harry.

Ik kijk voor me uit naar de weg, we rijden door een klein stadje. Om hier te komen zitten we al bijna een uur in de auto, het moet wel heel bijzonder zijn.

Ik kijk naar de mensen die op hun balkon bloemen aan het water geven zijn, hoe kinderen heen en weer rennen. Geweldig.

Harry parkeert de auto, ik maak mijn gordel los. 'Nee nog niet uitstappen' zegt Harry, ik trek een wenkbrauw op en laat hem de deur voor me open houden. 'Gentlemen' knik ik met een glimlach.

Harry grinnikt en sluit de auto af, hand in hand lopen we naar een gebouw. Zodra we door de deuren zijn worden mijn ogen groter.

Een ijsbaan, een ijsbaan in fucking Juli. 'What the fuck' fluister ik vol ongeloof, Harry grinnikt en pakt mijn hand. 'Kom je mee we gaan naar binnen' zegt hij. Ik word meegetrokken.

Ik kijk Harry verbaasd aan, hij betaald de toegang en we worden gewezen naar rekken vol schaatsen. Ik zie witte kunstschaatsen en pak een stel in mijn maat.

'Maat 38' grinnikt Harry, ik draai me om en kijk Harry aan. 'Problemen mee Styles' zeg ik en tik tegen zijn borst. 'Nee' zegt hij nog steeds grinnikend. Harry pakt een stel ikshockey schaatsen en we lopen naar de banken aan de ijsbaan.

Harry reikt me een tas aan 'Hier zit een muts en wanten in' zegt hij. Ik trek mijn wenkbrauwen op 'En zelfs daar heb je aan gedacht' zeg ik. Harry knikt 'Onze eerste date moet perfect gaan' zegt hij.

Ik draai blozend mijn hoofd weg en strik de schaatsen vast. Ik zet de witte muts met oortjes op mijn hoofd en doe de wanten aan mijn handen.

Harry trekt aan de oortjes 'Je bent zo schattig met die muts' zegt hij liefjes. 'Dankje' zeg ik zacht.

Ik pak Harry zijn hand en we gaan het ijs op, het is erg rustig en dat is maar beter ook want Harry kan eerlijk gezegd niet schaatsen.

Ik pak al snel zijn andere hand beet 'Niet vallen' waarschuw ik hem nog. Maar die jongen moet natuurlijk vallen en ik word meegetrokken, ik beland hard op mijn bil.

Ik krabbel over eind en kijk Harry met mijn handen in mijn zij aan. 'Kun je me niet op de grond trekken' zeg ik nep kwaad.

Harry krabbelt iets minder soepel omhoog, 'Ja hoor daar denk ik de volgende keer echt aan' zegt hij sarcastisch. Ik knik, 'Mooi'.

Harry rolt zijn ogen, ik pak zijn handen weer. 'Kom ik zal je leren schaatsen' zeg ik. Ik schaats voorzichtig achteruit terwijl ik Harry help.

'Eigenlijk hoort het andersom, dat ik mijn handen op je heupen leg en we samen schaatsen' zegt Harry met een half glimlachje. Ik houd van dat lachje.

Ik glimlach 'Onmogelijk Styles, ik heb toen ik klein was hoog geschaatst en dat verleer je niet' zeg ik grinnikend. Harry kijkt me wonderlijk aan 'Laat wat zien' zeg hij en hij klapt in zijn handen.

Ik laat Harry voorzichtig los en schaats naar het midden van de ronde baan. Ik begin eerst met een paar rondjes waarnaar ik mijn been omhoog breng en zo naar benenden zak. Ik begin er in te komen en ik schaats verder door, het geluk van vroeger keert terug.

Als ik klaar ben ga ik in het midden van de baan staan en maak een reverence. Harry schaats naar me toe, hij leert snel.

Als hij bij me is, pakt hij mijn schouders vast om niet te vallen. 'Je leert snel' zeg ik en pak zijn middel. Harry grijnst.

'Je kan echt goed schaatsen' zegt hij, ik beantwoord hem met een grote stralende glimlach. Ik draai me dan langzaam om.

'Pak mijn heupen eens' zeg ik, Harry legt zijn handen op mijn heupen. Zijn adem maakt dat ik kippenvel krijg over mijn hele lichaam.

Ik leg mijn eigen handen in Harry's nek, op een vreemde manier krijg ik dat voor elkaar. 'Links, rechts, links, rechts' begeleid ik ons. En zo gaan we samen over de vloer.

In de rit draai ik me om en schaats verder achteruit. Harry kijkt naar mijn lippen, we zijn tegen elkaar aan geplakt. Ik kijk naar Harry's lippen en kan mijn hart niet bedwingen.

Ik druk mijn lippen tegen die van hem. Harry's handen verstrakken om mijn heupen en hij trekt me dichter naar hem toe.

De koud van de ijsbaan verdwijnt, de hele ijsbaan verdwijnt. Het voelt alsof Harry en ik alleen nog maar bestaan. Meer heb ik niet nodig, op dit gevoel kan ik leven.

Harry trekt terug, zijn zo mooie ogen lijken een groene sterren hemel. Ze schitteren zo dat je er haast blind van word. Ik glimlach.

'Ik houd van je Harry' zeg ik, Harry laat zijn handen over mijn wangen glijden. 'Ik houd ook van jou' zegt hij hees.

Ik plant weer een kus op zijn lippen.

A/N::
THANK YOUUUU FOR 1,02K, OKÉ IK BEN GEWOON BLIJ, 1000 IS FOCKING VEEL.
En dan update dit kind zo weinig...

Love ya all ❤

drunk call - Harry Styles [✓]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu