Drieëndertig *

1.8K 54 10
                                    

(a/n: het is lang geleden dat ik aan dit verhaal schreef)

Ik haal mijn hand door Harry zijn lange krullen, ik ben nog steeds in Londen, ik heb mijn vliegtuig terug gewoon niet genomen. Ik ben toch geslaagd voor mijn examens, wat zou ik er nog te zoeken hebben.

Ik glimlach en druk mijn lippen tegen Harry zijn voorhoofd aan, 'Ik heb je wel door hoor' mompelt Harry. Ik zit gelijk recht op.

'Wat ik deed helemaal niks' zeg ik hoog, Harry lacht en opent zijn ogen. 'Nee hoor je staarden me helemaal niet aan' zegt hij lachend. Ik bloos 'Je bent mooi' zeg ik koppig.

Harry lacht en pakt mijn schouders beet, hij trekt me tegen zijn lichaam aan. Zo komt mijn hoofd op zijn blote borst terecht, ik vlecht mijn benen in die van hem.

'God damn Melanie je voeten zijn zo koud' roept Harry uit. Ik lach dit keer, 'De jouwe zijn warm' zeg ik droog. Harry grinnikt en haalt een hand door mijn haar. Zijn ogen scannen zijn lichaam, dat behalve een shirt van Harry en een onderbroek niet bedekt is.

'Je bent sexy' fluistert Harry schor, zijn lippen glijden van mijn mondhoek naar mijn oorlel waar hij zacht in bijt. Het kippenvel verspreid zich over mijn lichaam, en dat is niet door de koud.

Ik glimlach en druk een kusje op de plek waar Harry's hart zit, 'My lifesong is making on the beat of your heart because you're my whole damn life' fluister ik. Ik trek een spoor van kusjes van zijn borst tot aan een plekje in zijn nek.

Harry die tot nu toe alleen maar zwaar ademde krijgt kippenvel en ik grinnik zachtjes tegen zijn huid aan. Ik geef Harry een zuigzoen op die plek en Harry's hartslag verhoogd zich enorm.

Ik glimlach en duw me overeind zodat ik boven Harry hang. Harry legt zijn handen in mijn nek en kust me, ik kus terug. Harry zijn handen bewegen langzaam door mijn haar heen.

'Goedemorgen tortelduifjes' gilt Louis en hij stormt onze kamer in, ik kijk Louis kwaad aan, Harry ook. 'Ik hoef niet dood' gilt Louis en hij slaat twee handen voor zijn ogen, daarna is die weg.

'Waar waren we gebleven' gromt Harry, 'Hier' fluister ik en zoen Harry opnieuw. Als we allebei buiten adem zijn stoppen we en gaat Harry overeind zitten met mij op zijn schoot.

'Kom we gaan maar eens naar de jongens' zegt Harry en hij haalt een hand door zijn warrige haar heen. 'Hmm oké ze zijn ons een uitleg verschuldigd waarom ze ons in een bos dropten' zeg ik.

**

'Dus jullie hebben ons gedropd omdat jullie dachten dat dat ons dichter bij elkaar zou brengen' roep ik en gooi mijn handen omhoog. Louis, Niall en Liam knikken enthousiast, ik facepalm mezelf. 'Autch' mompel ik als ik mezelf te hard sloeg.

Harry grinnikt en trekt me op zijn schoot, van achteren slaat hij zijn armen om mijn heupen heen. 'Baby' zegt hij schor in mijn oor. 'Wats er Babe' zeg ik en draai me half om.

Harry tuit zijn lippen en kijkt me smekend aan, ik druk een kusje op zijn lippen. 'I need more' zegt Harry en hij geeft een kneepje in mijn heupen.

Ik leg mijn handen in zijn nek en druk mijn lippen voor een langere tijd op die van Harry. Harry vraagt om toestemming, ik geef hem die, en we zoenen.

'Okeeey genoeg gemarteld' gilt Niall, ik draai me met een grijns terug. Niall zit onderuitgezakt in een stoel met zijn handen voor zijn ogen. Ik grijns 'Jullie wilden ons closer maken' zeg ik gemeen. Liam barst in lachen uit. Louis zit daar met zijn handen voor zijn mond om zijn lach binnen te houden.

Niall geeft me een dode blik en ik staar hem dood terug aan. Als Niall knippert gooi ik mijn handen omhoog, 'Staarwedstrijd gewonnen' roep ik enthousiast. Niall steekt zijn tong naar me uit en staat chagrijnig op. 'Ik ga een kampvuur maken want ik heb zin in marshmellows' bromt hij. 'Schat het is 11 uur dat gaat niet' gil ik naar hem. Niall kreunt.

'We kunnen het vanavond wel doen' zeg ik, 'Oh jeay' gilt Niall. 'Dan hebben we een kampvuur vanavond dat is fancy' gilt Louis. Harry lacht.

***
Vanavond plaats ik de epiloog, want het is oud&nieuw en dat vind ik dan cool, ik weet niet precies hoelaat, ik denk laat, als ik me verveel voor 12 uur. In elk geval alvast een HAPPY NEW YEAR!!

drunk call - Harry Styles [✓]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu