C7; What? A Dress ( Part 2 )

1.5K 113 37
                                    

Benimle dalga mı geçiyorsun? Bunu yapmak zorunda kaldığıma inanamıyorum. Aynada kendime bakarak zamanı uzatmaya çalışıyordum. Şaşırtıcı bir şekilde, yakışmıştı. Ama sanki biraz... fazla mı kısaydı? Ayrıca hizmetçi kadınlara benziyorum. Her neyse! Olan oldu. Levi'ın yanına dönmem gerek.

Banyodan çıkım ve odama ilerledim. Levi yoktu. Çayını içmeye gitmiş olmalıydı. Mutfağa doğru gittim Levi sandalyeye oturmuş çayını içiyordu. Çekingen adımlarla yanına yaklaştım. Bana baktı ve çayını masaya bıraktı.

'' Tanım... o elbisenin içinde çok seksi gözüküyorsun. '' dedi.

Gerçekten...Yüzümün her köşesinin kızardığını hissedebiliyorum. Yüzümü asıp sessizce mırıldandım.

'' Bu elbiseden nefret ettim.''

Levi kalkıp mutfağı toparlamaya girişti. Bende salonda gidip koltuğa oturdum. Oturunca elbisenin eteği dizimin bir karış yukarısına kadar açılmıştı. Levi gelmeden hemen üstümü düzelttim. Levi bir süre sonra yanıma geldi ve tip tip bana baktı.

'' Yoksa birileri elbise giydirdiğim için kızdı mı? ''

Aniden beni gıdıklamaya başladı. Kendimi tutamayıp yüksek sesle gülmeye başladım.

'' D-DUR! ''

Daha çok gıdıklamaya başladı.

'' Aww, çok mu gıdıklanıyorsun? ''

Kahkaha atmaktan boğazım acımaya başlamıştı. Gülmemi durduramıyorum.

'' Dur! L-Levi! Lütfen! Nefes alamıyorum! ''

Levi en sonunda durdu. Nefes nefese kalmıştım. Ben koltuka sırtüstü devrilince Levi'da üzerime devrildi. Gıdıklanmanın etkisiyle hala mal mal gülümsüyordum. O bana bakıyordu, ben ona. Yüzünü biraz bana yaklaştırdı. Dudaklarımız birleşince huzurluca gözlerimi kapadım.

~~~~~~~

Evet işte önceki bölümün kalan kısmı. Kısa mı oldu sanki? Bence 8. Bölümü de bu gece yayınlayayım sizi mutlu etmeliyim öyle değil mi :3

Bu arada ben artık smut istiyorum ya siz? -_-

Aşkımız Efsane Olacak [Ereri/Riren] Where stories live. Discover now