1. Začátek toho všeho

1.5K 47 13
                                    

Ahoj všichni tady MiLuJuMaVy :) budu psát z pohledu Martina, kdyby se něco změnilo, tak to sem napíšu.

Zdál se mi nádherný sen.... Najednou uslyším hrát z mého mobilu mou oblíbenou písničku, (pusťte si jí, je hned nahoře :D ) a zjišťuji, že jsem zpět v realitě. Nesnáším školu! Šikanují mě tam, protože natáčím na youtube a nedaří se mi. No nic, musím tam, blíží se konec školy. Vstal jsem, oblékl jsem si černobílé triko a černé džíny a šel si udělat snídani. Když jsem dosnídal, šel jsem si pro tašku do pokoje, vzal jsem si mé oblíbené vansky, a vyrazil jsem pěšky do školy.

Hele kdo tam jde, náš oblíbený youtuber! Tak co? Přibyl ti na tom tvym trapným kanále nějaký odběr nějakého ubohého člověka?? Jak já je nesnáším! Snažil jsem se je ignorovat. týjo, stal se zázrak, bůh se nade mnou slitoval a ve škole zazvonilo na první hodinu. Máš štěstí že zazvonilo, jinak bys byl od nás celej od modřin! Zakřičel.

Možná se ptáte kdo to byl, byla to hvězda naší školy, šikanuje všechny, kdo jsou pod jeho úroveň, jmenuje se Vadim. Také natáčí na youtube, ale už je slavnej. Všichni jeho fanoušci si myslí jakej je to džentleman, ale všichni na stejné úrovni jako já vědí, jakej je to debil. Ani nevíte jak já ho nesnáším! Rychle běžím ke skříňce, abych stihl vyučování. Naštěstí jsem to stihl, ale bylo to jen tak tak. První hodinu jsme měli Čj, takže bych dostal poznámku na to tata.

Takže žáci děkuji, posaďte se, chci vám představit nového žáka, bude chodit do čtvrťáku, jmenuje se Karel Kovář. Takže Karle, řekni nám něco o sobě. Ten Karel mi někoho připomíná... určitě si vzpomenu, až o sobě bude něco říkat.

Ahoj všichni, já jsem Karel, je mi 19 let a natáčím na youtube. Možná mě znáte, jmenuji se tam Kovy, ale nechci se vyhlubovat. No jo to je přece Kovy! Já jsem blbej. My ti děkujeme Karle, a jestli ti to nevadí, tak až do konce školního roku budeš chodit tady do té třídy, aby sis tu zvykl, a já myslím, že ti to vadit nebude, přece jen zbývají sotva 2 týdny do konce, sedni si k Martinovi, to je támhle ten vysoký blonďák.

To snad není možný! Budu sedět v lavici s mým nejoblíbenějším youtuberem!!! Ani nevíte jak jsem nadšenej, můj sen se vyplnil! Ahoj Martine, já jsem- přerušil jsem ho. Já vím kdo jsi, jsi můj nejoblíbenější youtuber! Zašeptal jsem mu. Aha, no jsem rád, že mě znáš, ale prosím chovej se ke mě jako k normálnímu člověku, Díky. Řekl tak, že se to nedalo odmítnout. Neboj, budu. Usmál jsem se na něj a začervenal jsem se, když se na mě usmál. Ty jeho oči... Bože Martine, nad čím to přemýšlíš!?

Takhle jsme se na sebe koukali, dokud nepřerušil ticho Kája. Řekl: Počkat, já tě znám, ty jsi Martin, také natáčíš na youtube! No to mě pochčij na holý záda, on mě zná! Wow, tak to jsem nečekal. Jako fakt, ty mě znáš!? To je super! Řekl jsem mu, ale učitelka mě slyšela.

Ticho Martine, nebo budeš zkoušenej! Co jsem teď řekla? Vytvořil se jí na tváři výtězný úsměv, ale ten jí hned zmizel, protože jsem odpověděl správně. Řekla jste, že mám být ticho, jinak budu zkoušenej. Všichni se jako na povel začali smát jako retardi. Teď jsem pro změnu měl na tváři výtězný úsměv já. Na to nevěděla, jak odpovědět, tak nic neříkala, ale až do konce hodiny mě propalovala pohledem. Hmm tak to se mi povedlo, teď mě do konce školního roku bude nenávidět. Hlavně že skoro za týden končí.

Doufám, že se vám první díl líbil, snažila jsem se, jak jen to šlo, a možná zítra vyjde nový díl, tak se s vámi loučím - Čau... všichniiiiiii!

MiLuJuMaVy

Love is strong magic - MAVYWhere stories live. Discover now