2. Jako fakt!?

882 35 8
                                    

Ahoj lidi, tady MiLuJuMaVy :) Momentálně jsem nemocná, tak se nedivte, kdyby kapitola byla kratší, ale pak se zas nedivte, kdyby byla delší než první :D tak já vás už nebudu oddělovat od kapitoly, ale doporučuju si pustit písničku :) je fakt dobrá :D tak si užijte další kapitolu.


O přestávce jsme se s Kájou ještě domlouvali, jestli bychom se nemohli někfe sejít. Je to můj jediný kámoš ve škole, a jsem rád, že se se mnou baví... Nakonec jsme se domluvili, že se sejdeme u nás před domem.

Karel: Čau, tak jsem před tvým domem :D

No jo no, klasika. Nemůže zazvonit, prostě mi musí napsat :D Ta dnešní generace... :D

Já: Jj už jdu.... Tady asi někdo neumí zvonit :D

Karel: Snažím se jít z dnešní dobou :D Tak už mi pojď otevřít :( :D

Už jsem neodepsal, šel jsem mu otevřít. No čau, tak co budeme dělat??? vychrlil na mě hned jak jsem pootevřel dveře. No já nevím, tak můžem zajít do nějaký pizzerie ne? Jo tak to bychom mohli . Usmál se na mě. Má krásný úsměv... už zase Martine, nad čím to zas přemýšlíš!? Nad tímto teď přemýšlím celkem často... jsem snad gay?? Ne, vždyť jsem měl Amy... Halo, země volá Martina!  Asi jsem nad tím přemýšlel moc dlouho... Jo jo už jsem tady, tak jdeme?? Usmál jsem se na něj. Jo jdem... Zdálo se mi to, nebo se začervenal, jak jsem se na něj usmál? Ne to je píčovina, Martine, hned to vypust z hlavy!

Hele a neobjednáme si jí? Přece jen je celkem zima. Ok... souhlasil jsem, přece jen, je fakt zima. Tak pojď do mého království! Zvolal jsem, načež on se začal tlemit tak, že se na nás všichni začali koukat jako na blázny. Hele přestaň, je to trapný. Řekl jsem mu. Nevím čemu se tak tlemíš! On se tam smál ještě asi pět minut, dokud se konečně uráčel jít dovnitř. Hej sry, já nevím čemu jsem se tak tlemil! Řekl zase s tím roztomilým kukučem... To je v poho. Nemohl jsem být na něho tak naštvaný, smích je přece zdravý!

Hele a nemohl bys prosím sdílet jedno moje video? Řekl jsme stydlivě. No jasně, a klidně můžeme i něco natočit! Wow! Jo tak to bych byl rád, fakt díky... Hned jsme začali připravovat všechno, co k natáčení potřebujeme. Ták a můžeme začít! Řekl jsem. No jo, ale co budeme natáčet? No ještě že si vzpomněl, já bych klidně začal natáčet i bez IDEA... No vidíš! Na to bych málem zapomněl! a začal jsem se smál jako vosel. Přestaň se tak smát nebo ti urazím tu tvojí hedu!!! A začal se smát se mnou.

KOVYHO POHLED

Přestaň se smát nebo ti urazím tu tvojí hedu!!! Začal jsem se smát sním, má strašně nakažlivej smích. Hele, a co třeba Innuendo bingo??? Napadlo ho hned. No když se smějeme každý kravině, tak proč ne?

Začali jsme se zase smát jako voslové. Dobře! Stop! Stop! Už se nesměj, máš strašně nakažlivý smích! Přestal se smát. Konečně. Tak přines vodu já zatím připravím nějaká vtipná videa, ok? Řekl naštěstí už beze smíchu. Ok. Souhlasil jsem s ním. Usmál se na mě.

Má nádherný úsměv. Začervenal jsem se. Vím že jsem gay už od svých patnácti a také vím, že miluju Martina. Zdálo se mi to nebo se také začervenal? Ne, to je blbost! On je na holky... bohužel... Jak to že si to nepřipravil Kovy!? Řekl mi. Sry jen jsem se zamyslel nad tvým úsměvem. Bože, já to řekl nahlas! Já jsem vůl. M-myslel js-jsem tí-ím ž-e je máš t-tak čis-té! Řekl jsem mu koktavě. Nesnáším svou stydlyvost! Kovy, to je v poho, nemusíš se přede mnou stydět... A můžeš mi říct cokoli ok? Řekl mi. Ok. Řekl jsem mu už klidněji... Víš, já jsem- přerušil mě. -počkat, jako fakt? jsi to co si myslím že jsi???

Co myslíte? Řekne Martin správně to, co chce Kovy říct? Že je gay? Nebo řekne úplně něco jiného? Názory pište do komentářů, díky :) a budu ráda za každý vote, komenty, ale i za hejty. Tak já se s vámi loučím - Čau.... všichniiiii

MiLuJuMaVy


Love is strong magic - MAVYWhere stories live. Discover now