4. Přiznání

792 40 8
                                    

Ahoj všichni, tady MiLuJuMaVy :) Jestli neznáte od Kovyho tuto písničku, tak si jí musíte pustit, a to povinně! :D Ale teď už k tomu příběhu... :)

POHLED MARTINA

Zítra se mám znovu sejít s Kovym, musím mu to říct... Zrovna mi zazvonil budík a je poslední den školy! Jéj! Jdu do školy v klasickém, pro mě tipyckém oblečení - černé potrhané džíny, černé triko s nějakou vlajkou, a samozřejmě nesmí chybět bílé conversky.

Vyrážím do školy pěšky, samozřejmě. A ještě lepší je to, že mě přestali šikanovat hned, jak jsme se stali s Kájou kámoši. Oni ho totiž znají, tak si na mě moc nedovolují, mám to ale kliku. Přijdu do třídy, Kája už tam je, ale pořád se spolu moc nebavíme. Teď to napravím.

Kájo, hele sry za to, jak jsem tě vyhodil z domu, jen jsem byl zmatený... Řekl jsem mu stydlivě. Né to je v poho. Pořád platí ta dohoda? Zeptal se mě s úsměvem. No jasně, proč by ne! Zasmál jsem se, ale nevím proč :D Ok tak zítra. Zase se na mě usmál. Tím úsměvem by mohl dostat každého kluka, i kdyby to nebyl gay.

Zazvonilo na hodinu, a hned přišla učitelka s vysvědčením. No už to vidím... No nic, měl jsem se hold víc učit. Martin Carev, ke mně! Vstal jsem a pomalu jsem šel k učitelce. No, mohlo to být lepší. Tři čtyřky, tři trojky, pět dvojek, a jinak samý. Wow! Tak to je dobrý! Až na ty čtyřky no.. :D Děkuju. Řekl jsem, vytrhl jsem jí vysvědčení z ruky a šel si sednout.

Karel Kovář žádné vysvědčení mít nebude, jelikož je tu jen chvilku. Tak děti, já se s vámi loučím a zase příští rok. Nazdar. Řekla jen a rozběhla se domů. Myslím, že se na prázdniny těšila víc jak já. Hustý. Hele Manino, nemohli bychom se sejít a natočit to video dneska? nemám žádné plány tak bych se nudil. Řekl mi Kája. No to je skvělý nápad! Taky nic jiného nemám. Půjdeš ještě domů nebo už půjdeme ke mně? Navrhl jsem mu.

No tak jestli ti to nevadí tak rovnou k tobě, já jsem i tak trochu počítal že to přijmeš a vzal jsem si kameru. Začali jsme se smát... jak nečekané. Ok tak pojď za chvíli jede autobus a nechce se mi pěšky. Začali jsme se zase smát... kdo by to čekal?? Jo mně taky ne, tak pojď ať to stihneme.

POHLED KOVYHO

Už  jsme dotočili video. Samozřejmě jsme natočili innuendo bingo. Ale co jsme vypnuli kameru se mi zdálo, že Martin trochu zvážněl. Kájo... musím ti asi něco říct... Řekl mi rozpačitě. Něco dělal na mobilu, ale pak se vrátil zpět ke konverzaci. Víš... Na něco klikl na mobilu a najednou se z něho ozvalo: JÁ JSEM GAY! JSEM GAY! JSEM TEPLEJ!

Začal jsem se smát jak šílenej, a Martin se hned přidal. Asi po půl hodině jsme přestali, a já se ho zeptal: Myslel si to vážně? Že jsi... gay? Martinovi se vrátil vážný výraz a tiše odpověděl. Jo... V žaludku mi začali lítat motýlci. On je gay! Můžeme spolu být! Teda jen, pokud to bude chtít.

Martine? Já tě miluju, ale musím se tě zeptat: cítíš to samé i ty ke mně? S tím jsem si před něj klekl, a z vážnou tváří mu hleděl do očí...

Tak a jsme zase na konci příběhu, a teď už asi vždy se vás budu ptát co se asi stane? Opětuje Martin stejné city ke Kovymu, jako Kovy k němu? Budu ráda za jakýkoli komentář, ať už hezký, nebo hnusný a samozřejmě i za votes, které mi moc pomáhají :) Tak já se s vámi loučím: Čau.... všichniiiii!

MiLuJuMaVy


Love is strong magic - MAVYWhere stories live. Discover now