3. Tak už je to jasný...

770 35 3
                                    

Ahoj všichni, tady MiLuJuMaVy :) Nahoře máte mojí nejoblíbenější písničku od Twenty one pilots kdo nezná doporučuji pustit, je fakt dobrá :) Ale teď zpět k příběhu ->

POHLED MARTINA

Ty... jsi gay... Řekl jsem mu skoro neslyšně, ale slyšel mě. Jo... vadí ti to? Řekl mi trochu smutně. Ne... jen si to musím trochu projít hlavou... promiň nemohli bychom to video natočit jindy? Navrhl jsem mu rozpačitě. Jo jasně, chápu to. Odpověděl zas smutně. Tak co třeba příští týden ve stejný den a stejný čas? Usmál jsem se na něj, přece jen to, že je jinak orientovaný, není hřích. Okey. Tak příští týden, čau. Usmál se na mě... KONEČNĚ! :D

Popravdě... Nechtěl jsem aby odešel, jen abych se z toho vzpamatoval. To kvůli tomu, že si už konečně musím přiznat, že jsem také gay. A tak jsem, hned jak odešel, začal přemýšlet.

Takže, měl jsem jen jednu holku, Amy, a stejně jsem s ní skoro nic neměl. Takže, čistě teoreticky, na můj věk a vzhled, (přiznejme si, že jsem celkem pěkný) jsem mohl střídat jednu holku za druhou. Ale to jsem nedělal, žádná mě totiž nepřitahovala. A taky si musím přiznat, že jsem se párkrát poohlédl i po nějakém hezčím klukovi. Ok Martine, je rozhodnuto, jsi prostě GAY! Takhle jsem si mluvil sám se sebou celkem často, a dost mi to pomáhalo.

POHLED KOVYHO

Panebože, úplně jsem to po...hnojil. Teď se se mnou nebude chtít ani bavit, protože jsem buzna. Zatím každý kámoš, co jsem mu to řekl, se mi začal smát, a už nebyl můj kámoš.Už jsem šel radši spát. Ráno jsem vstal, bohužel... musím do školy.


Ták, a jsme zase u konce. Sry ale nemám nápady. Pls napište mi do komentářů jak mám pokračovat, a jestli mám vůbec pokračovat. Tak já se s vámi loučím - Čau.... všichniiiii!

MiLuJuMaVy


Love is strong magic - MAVYWhere stories live. Discover now