⏺FİNAL part-1

11.1K 726 218
                                    


"BTS grubundan ayrıldıktan sadece 6 ay sonra Agust D ismiyle çıkış yapan Min Yoongi şaşırtıcı bir şekilde dünya turu için hazırlanıyor!"

"Pekala Min Yoongi-shi,size sormak istediğimiz bir kaç sorumuz var. Hayranlarının merak ettiği soruları yanıtlayalım mı?"

Min Yoongi o eşsiz gülümsemesini sunduktan sonra mikrofonu eliyle sıkıca kavradıktan sonra muhabiri yanıtladı. "Elbette."

"Öncelikle herkesin merak ettiği şu soruyla başlamak istiyorum. Ani bir kararla BTS ile yollarını ayırdın. Bunun hakkında hiç bir şekilde konuşmadığını biliyoruz ama hayranların bu konuda oldukça ısrarlı. "

"Sorun değil. Biraz zaman geçirmek ve kafamı toparlamak istemiştim. O yüzden bu soruya açıklık getireceğim. Yaklaşık 6-7 ay önce bir ilişki yaşıyordum. Ve bu ilişkimi medyadan uzak tutmak öncelikli bir plandı." Min Yoongi duraksadı. Yaşadıkları zihninde canlanıyor gibiydi. Derin bir nefes aldı ve gülümsedikten sonra konuşmasına devam etti." Şirket ilişki konusunda yasak koymuştu. Aslında bu çok fazla dert ettiğim bir durum değildi ki PD'nim ile sıkı bir konuşma yaptıktan sonra şirket ilişkime göz yumacağını söyledi. "

"Yani şirket zamanla ilişkini onayladı mı diyorsun?"

"Evet. Öncelikle menajerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bana bir çok konuda yardımcı oldu. "

"Sonra?"

"İlişkim mükemmel değildi ama gayet iyi gidiyordu. Ufak tefek kavgalar haricinde ben gerçekten mutluydum. İlk kıyamet şirketin yalan haber uydurma tehditi ile başladı. Tekrar ediyorum,bu şirketin onay vermeden önceki kıyamet olmuştu. Bu olay bizi yıprattı ama biz bunun üstesinden  gelmeyi başarmıştık."

"Şirket konusu başlı başına bir olaydı zaten? Her neyse yani en azından şirket sizi bir şekilde onaylamış. Daha sonra ne oldu?"

"Busan'a kısa süreliğine tatile çıktığımızda benim yapmış olduğum aptallıktan dolayı bu ilişki bitti."

"Ne? Beraber tatile mi çıktınız? İkiniz? "

"Pekala,bunun hayranlarımı üzeceğini biliyorum. Ama daha fazla saklanmasına da gerek yok diye düşünüyorum. "

"Bu şaşırtıcı. Normal bir idol hayranlarından bunun için özür diler."

"Bu saçmalığa katılmıyorum ne yazık ki. Neden ünlüler aşık olduğu ve aşkı yaşadığı için özür dilemek zorunda bırakılıyor? Atın bunu. Bu klişe artık işlemiyor. Hangi hayran çıkıp -özür dilerse affedeceğiz- diyerek dolaşıyor? Gerçekten büyük aptallık."

"Bu konuda farklı bir düşünceye sahipsiniz. Herneyse konumuz dağılıyor. Aptallığım dediniz,ne tür bir aptallıktı bu?"

"Gurur zedeleyici bir aptallıktı. Bunun için hala kendimi suçlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Fazla detaya girmek benim üzgün hissetmeme sebep olacaktır ki daha ne kadar üzülebilirim bilmiyorum. Yani diyeceğim o ki Busan tatilinden sonra hayatım tamamen yön değiştirdi. Ertesi gün haberlerde boy boy randevu fotoğraflarımız yer aldı. PD'nim ile hararetli bir konuşma gerçekleştirdik. Ona -sevdiğim insan için çabalayacağım.- dedim ve sonrasında işler kavgaya dönüştü. Bende şirketten tek bir tereddüt bile etmeden ayrıldım."

YOU ARE MY FAN! m.yoongi | BxG ✅Where stories live. Discover now