Bölüm 21

179K 7.4K 2.2K
                                    

Fırat, tahtada duran okey taşlarına bakıp Gökhan'a doğru döndü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Fırat, tahtada duran okey taşlarına bakıp Gökhan'a doğru döndü. Gereksiz gördüğü taşı atıp beklemeye başladı. Az sonra Gökhan sanki aradığını bulmuş gibi taşı alıp ortaya okey attı.

Batuhan ve Fırat acıklı bir "Ah!" çekerken Alp ve Gökhan hönkürürcesine sesler çıkarıyordu. "Bu iş daha bitmedi lan" dedi Batuhan gaza gelerek.

"Aynen daha bitmedi. Daha dur soyup soğana çevireceğim sizi" dedi Gökhan sırıtarak.

"Oğlum sizde hiç uslanmıyorsunuz. Hep aynı senaryo" dedi Alp bu sefer. Arkadaşları ile dalga geçmek harikaydı.

"Hadi lan oradan. Geçen seferi ne çabuk unuttun!" dedi Fırat taşları düzene sokarken.

"Hadi oğlum Fırat yiyelim şunları" dedi Batuhan ve elindeki zarı attı.

Ayça hemen yan masadaki nişanlısının bakıp iç çekti. Batuhan gerçekten tüm gün çalıştıktan sonra çok yorulmuş görünüyordu(!)

Kader ise tırnaklarını yercesine kemirerek tam karşısındaki Gökhan'ı izliyordu. Gökhan'ın değişeceğine inanmıyordu ancak ona yine de bir şans vermişti. Çünkü vermeseydi Gökhan'ın dediği gibi pişman olacaktı. Şimdilik bu garip ilişkiyi herkesten saklıyorlardı. Kader arkadaşlarının vereceği tepkiden korkuyordu. Onu o kadar uyarmalarına karşın Kader, Gökhan'a boyun eğmişti.

Gökhan sodasını yudumlayıp "Hadi bizim bu el" dediğinde Alp yanlarından geçen kadınlara kısa bir bakış attı. "Gökhan" dedikten sonra başıyla kızları işaret eden Alp, Kader'in dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Gökhan bir an arkadaş ortamında olduklarını düşünüp giden kadınların oturduğu masaya baktı. Gülümseyerek göz kırpan Gökhan'ın aklına aniden gelen Kader genç adamın gülen yüzünü soldurdu. Gizli sevgilisinin olduğu yere doğru baktığında ise Kader'in sinirli bir şekilde kendisine baktığını gördü.

"Alp!" diye bağıran Gökhan ses tonuyla herkesi korkuttu. Ardından kısık bir sesle devam etti. "Oğlum bana karı kız gösterme lan. Oyacağım o gözlerini şimdi" diyen Gökhan'a Alp yerine Kader eşlik etti.

"Bende senin gözlerini oyacağım!" diyen Kader sinirli bir tonla söylemişti bunu. Batuhan, Fırat, Ayça, Betül ve Alp ona bakakalmıştı.

Gökhan ayağa kalkıp "Yanlış anladın hayatım" dese de Kaderden okkalı bir tokat yemekten kurtulamadı. Kader sesli bir tokat atıp kendi masasına gitti. Çantasını alıp hızlı bir şekilde kafenin dış kapısından çıktı. Gökhan da ceketini alır almaz Kader'i takip etmeye başladı.

"Ne oluyor lan?" diyen ise Fırat oldu. Kimse bu sorunun yanıtını bilmiyordu. Ancak Ayça bir teori öne sürdü.

"Yoksa bunlar sevgili falan mı oldu?" dedi gülerek. Sonra gülümsemesi yavaşça soldu.

"Yok canım daha neler" dedi Alp ancak herkes birbirinin gözünün içine baktıktan sonra hep birlikte ayağa kalktılar. Fırat hesabı öderken diğerleri aceleci bir şekilde kafeden çıkıp az önce ayrılan çifti takip etmeye başladı.

AtıfetWhere stories live. Discover now