Özel Bölüm.1

136K 5K 374
                                    

Genç kadın kurdelenin kesilmesiyle birlikte herkes gibi çifti alkışlamaya başladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kadın kurdelenin kesilmesiyle birlikte herkes gibi çifti alkışlamaya başladı. Ömer bugün nişanlanmıştı. Aylar boyunca Şeyda'nın peşinde koşmuş sevgili olmayı başarmıştı. Şimdi ise nişanlanmışlardı. Betül onlar için mutluydu. Aile büyüyordu.

Ömer gülümseyerek elindeki yüzük ve nişanlısıyla poz verirken Betül görümcesinin yanına oturdu. "Engel kalmadığına göre nihayet evlenme sırası sende Fulya Hanım" dedi gülümseyerek. Fulya iç çekerek elini yengesinin şişkin göbeğine koydu. "Ben ne zaman evleneceğim ve anne olacağım? Of sevgilim bile yok" dedi Fulya sıkıntıyla.

Fulya eski sevgilisini ailesi ile tanıştırmayı çok istemişti fakat sevgilisi buna pek yanaşmamıştı. Bu da kısa süre sonra ayrılığı getirmişti. O oyalanacak bir kız değildi. Sevgiyi, aşkı arayan biriydi. Ve sevgilisi korkmuştu. Seven biri neden korksundu?

Betül gülümsedi. "Belki de her şey çok basittir. Bazı şeyleri görmezden gelmek sadece gerçekleşmesini erteler Fulya" dedi.

Fulya pek bir şey anlamamıştı. Ancak aslında Betül çok şey anlatmıştı. Fırat oğlunu Fulya'ya verip kardeşinin nişanlısının ailesi ile yoğun bir sohbete girmişti.

"Ne demek istiyorsun Betül?" dedi Fulya sessizce. Betül oyuncakla oynayan oğluna baktıktan sonra "Yani diyorum ki önündekini göremiyorsun Fulya" dedi.

"Önümdeki kim?"

Genç kadın bıkmışcasına bir şekilde "Alp" dedi.

"Ne?!"

"Sessiz ol"

Arda Fulya'nın kucağından Mehmet Akif'i alıp yeğenini kendi kucağına oturttu. "Bir biz bekar kaldık küçük adam" diyerek iki yaşındaki yeğeni ile konuşan Arda oldukça tatlı görünüyordu.

Fulya dikkatini Betül'e vermişti. Betül ayağa kalkıp karnını tutup mutfağa doğru ilerlerken Fulya da yengesini takip ediyordu. Bu ufak kız Betül'ü oldukça yoruyordu. Yine de halindem memnundu.

"Fulya, Alp'in senden hoşlandığı çok belli." dedi sessizce Betül.

"Bunu nereden çıkardın Betül?"

"Ben değil Ayça çıkardı. Ancak bence haklı. Sana nasıl bakıyor bilmiyorsun"

"Ama ben hiç farketmedim" dedi şaşkınlıkla Fulya.

"Fark etmezsin tabi."

Fulya mutfakta yürümeye başladı. "Peki ne yapmam gerekiyor? Yani ben ona karşı bir şey hissediyor muyum emin değilim" dedi Fulya.

Betül gülümsedi ve bu gülümsemeyi Fulya iyi biliyordu. Ayça bu işin üstesinden çok iyi bir şekilde gelirdi. İşte her şey böyle başlamıştı. Fulya belki de hayatının aşkını böyle keşfetmişti. Yengesinin ona söylemesiyle.

AtıfetHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin