7: Хората

970 113 11
                                    

Всички хора! Дразнителите,приятелите...нахалните,милите...красивите,грозните...дебелите,слабите...алкохолиците,наркоманите...готините,зубарите...добрите,лошите...задръстените,кретените...курвите,свестните...тези,които те обичат и тези,които те мразят...играчите,монасите...страшните,сладките...хипохондриците и преизпълнените с енергия...сръдльовците и щастливците...умните,глупавите...

Всички тези хора са с етикети лепнати от обществото.Да,някои наистина са такива,каквито ги наричат,но има и много несправедливо белязани 👐.

Защо има кучки?Ами,защото ги има и всички горе посочени.В свят пълен с комплексари и ограничени мозъци някои хора изпъкват 😉.И,в тва няма нищо лошо.По-добре да носиш някой гаден прякор,отколкото да мълчиш ,да се съгласяваш и да си като някоя овца 😈😈😈.

Хората са гадни и много често определят другите хора ръководени от злоба,от завист,и аз не знам от кво вече 😈.Според хората,половината ми приятели са наркомани,момчето,в което съм влюбена е дилър и наркоман(нищо,че даже трвва не пуши 💫💫),аз съм алкохоличка,семейството ми ме е зарязало,освен това съм и курва,и лъжкиня,и,а,да и наркоманка,разбира се,защото с квито се събираш такъв ставаш 🔥.

Ами,съжалявам,че ще им счупя филма на всички,но приятелите ми не са наркомани,просто са готини.Пича,който харесвам не е дилър просто се познава със супер много хора.Аз не съм нито алкохоличка,нито наркоман,нито курва,нито лъжкиня,просто мога да пия,радвам се на мъжко внимание и не съм длъжна да давам отчет на който за квото и да било и съм кучка и им казвам да си го начукат...И,нашите не са ме зарязали,просто отидаха да живеят в Германия,а аз поисках да остана тук и те уважиха мнението ми 😉😉.

Е,кажете как да няма кучки след като е пълно с хора,които се бъркат в чуждите животи?!
Ами,решението е среден пръст на всички и пълни пожелания за майките им 👅👅.

Хохо,the bad bitch 🙊🙊🙊🙊

100 Причини Да Си КучкаWhere stories live. Discover now