9: Забавлението

926 103 23
                                    

Забавно е да си кучка 👐👐👐.

Много,при това.Например,супер забавно е,когато хората се опитват да ти съсипят живота и буквално ги гледаш как се гърчат и се пържат и се чудят кво да измислят,че най-накрая да се пречупиш.А,ти седиш,усмихваш се,смееш им се и си мислиш "Аве майка ви дееба,през оная работа ми е кво се опитвате да ми направите" 🌈🌈🌈🌈.

Друго забавно нещо.Самите кучки.Те са душата на компанията.Чувството им за хумор е страхотно.Всеки се смее на шегите им.Винаги са оригинални.Хората ги обичат(е,хората от обкръжението им,де 👐).

Живота на кучките е интересен.Винаги ни се случва нещо ново и забавно.Я,ще напсувам господина по география,или пък класната,или пък ще кажа някоя простотия,на която приятелите ми ще се разцепват от смях със седмици...Всеки ден на кучките ни се случва нещо ново и интересно 😀.

Друга забавна част е как не ти пука за нищо.Обикновените момичета са като "Леле,кашлям,гърлото ме боли,сигурно имам пневмония".Кучките са като "Абе,баси тъпата кашлица.Не мога да пуша като хората.Само да не ме вкарат в болница с някой бронхит,че кво ще правя две седмици без излизане и цигари 👍"

Забавно е и как кучките винаги са в центъра на вниманието.Седи си няква бадас мацка на спирката,а всички шофьори и бипкат и и я зяпат,а някой още по-заплеснат може да спре и движението 👍👍.Бадас кучките никога не чакат на пешеходна пътека,на тях винаги им спират 👅.

Забавно е и как мъжете ни изпълняват всички желания.Просто можеш да си ги въртиш на малкото пръстче с две мили думички 💫💫.

Е,има много забавни неща в тва да си кучка.Ставайте кучки 💫.

Хохо,the bad bitch 💚💚💚

100 Причини Да Си КучкаWhere stories live. Discover now