24: Заради мечтите

446 67 4
                                    

Здравейте,момичета 👑👑👑👑.

Една от положителните страни на тва да си кучка,е,че кучките са супер амбициозни!Винаги,абсолютно винаги и на всяка цена осъществявам мечтите си 😉😉😉.

Много се дразня на хора без цели и идеали.Питам "какви са ти плановете за бъдещето,за какво мечтаеш?",отговарят ми "ами,такова...не знам" 🙈.Е,чакай сега,как така не знаеш?То,хубаво си живеете ден за ден,но живот без мечти е като хот-дог без кренвирш 👏.Не струва!Постен е,сух е,няма такъв живот 😈😈😈.

И другото нещо,на което супер много се мразя е следния отговор : "Ами,аз имам мечти,обаче те са нереални и никога няма да се случат".От къде знаеш 😈?Е,сега,нормално е,ако ги зарежеш и не правиш нищо по въпроса със "случването" да са нереални и да си останат само мечти.Или,пък,ако мечтаеш да станеш върколак,няма как да се случи,да 😮😮😮😮.Обаче,всяко нещо в живота,всяко истинско нещо идва с помощта на много труд и усилия.Не можеш просто да си бичиш и примерно,ако мечтаеш за порше то да падне от небето и да те прасне по дебелата глава 👐.Ще трабва да поработиш за тва порше!

Кучките винаги си преследваме целите,поради простата причина,че имаме няква свръх амбиция 👐.На мен лично това ми е едно от най-хубавите качества,защото съм упорита като рогато животно и ще изрина света,за да си постигна целите.И,наистина го правя 🌌.Няма нещо,за което да съм мечтала и да не съм го постигнала.Веднага,след като постигна някоя цел си поставям нова 🔥🔥.

Следвайте мечтите си,защото с тях сте по-добри,а без тях сте нищо.Не си мислете,че не са реални 👐👐.Наистина няма да са реални,докато не си напънете задника и не ги превърнете в такива!

Хохо,the bad bitch 😉😉😉😉.

100 Причини Да Си КучкаWhere stories live. Discover now